8TRY.jpg9WHO.jpg10WHY.jpg11WOW.jpg12YES.jpg

8TRY.jpg

9WHO.jpg

10WHY.jpg

11WOW.jpg

12YES.jpg

Drukwerk

De juiste kleur. Strakke afwerking. Scherpte tot in de kleinste details. In elke drukwerkorder, van eenvoudige visitekaartjes tot complexe boekwerken, gaat Hellenique voor de beste kwaliteit. Bovendien kunnen we u uitgebreid informeren over papiersoorten, druktechnieken en afwerkingen als spot UV-lak, pregen en laserstansen.

 

Een goede drukker loont
Een visitekaartje, flyers, poster, folders of een boekje. Veel opdrachtgevers denken dan vooral aan de tekst en het ontwerp. Toch loont het de moeite om ook stil te staan bij de keuze van een drukker. En voor iedere opdracht kan een andere drukker de juiste zijn; iedere drukker heeft zijn specialisatie, een eigen prijslijst en specifieke wensen voor het aanleveren van het ontwerp.

De afgelopen jaren hebben we een solide netwerk van drukkers om ons heen opgebouwd. Betrouwbare drukkers. Snelle drukkers. Betaalbare drukkers. En flexibele drukkers. Zo zorgen we ervoor dat uw drukwerk netjes wordt afgeleverd. Geheel naar uw wens. Precies op tijd. Tegen scherpe prijzen. En exact volgens afspraak!

 

Drukwerk begeleiding
Hellenique helpt opdrachtgevers de juiste keuzen te maken. En neemt, wanneer gewenst, het gehele proces van drukwerk begeleiding over. Het enige dat dan overblijft is het aangeven waar en wanneer je het drukwerk wilt ontvangen.

 

  • vdkolk.png
  • overlander.png
  • nefkens.png
  • hkchony.png
  • centurion.png

Bel mijContact

Hellenique Reclameadviesbureau
Molenstraat 3
3882 AC Putten (NL)
+31 (0)341 35 28 80
info@hellenique.nl
www.hellenique.nl