8TRY.jpg9WHO.jpg10WHY.jpg11WOW.jpg12YES.jpg

8TRY.jpg

9WHO.jpg

10WHY.jpg

11WOW.jpg

12YES.jpg

Folders & brochures


Een huis-aan-huis-folder die beter verkoopt doet het met AIDA

Reclamefolders zijn nog steeds een populair medium voor vele winkeliers. Dat is ook logisch. Een goed ontworpen reclamefolder vraagt aandacht, wekt interesse, overtuigt en zorgt voor respons die de kassa-bel doet rinkelen. In vaktermen heet dat AIDA. Zolang uw reclamefolder hier niet aan voldoet, gaat-ie rechtstreeks in de oud-papierbak. Uw goede aanbiedingen ten spijt. Jammer van uw inspanningen. Jammer van het geld.

 

Folders en brochures bieden u uitgelezen communicatiekansen

Met een fraai vormgegeven brochure informeert u potentiële klanten en opdrachtgevers over de mogelijkheden van uw bedrijf of organisatie. Sfeervol drukwerk heeft een totaal ander contact- en belevingsmoment dan andere media. Daar speelt Hellenique creatief gezien handig op in. We spelen met afwijkende formaten, verrassende vormgeving, extra kleur, mooi papier, glossy afwerking en spotvernis op briljante foto’s. Hellenique ontwerpt naast brochures ook folders, billboards, beursstands, autobeletteringen, websites, e-mailings, logo’s en huisstijlen. Stuk voor stuk communicatiejuweeltjes.

Of het nu gaat om grote brochures, een actiefolder of een flyer, elke variant moet perfect aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf. Niet alleen qua vormgeving maar ook als het gaat om de tekst. Al onze ontwerpen zijn onderscheidend en speciaal voor uw doelgroep gemaakt. Wij kunnen uw nieuwe brochure of folder uiteraard zowel offline als online presenteren aan uw doelgroep.
 
  • pipoos.png
  • overlander.png
  • nefkens.png
  • centurion.png
  • biorganised.png

Bel mijContact

Hellenique Reclameadviesbureau
Molenstraat 3
3882 AC Putten (NL)
+31 (0)341 35 28 80
info@hellenique.nl
www.hellenique.nl