8TRY.jpg9WHO.jpg10WHY.jpg11WOW.jpg12YES.jpg

8TRY.jpg

9WHO.jpg

10WHY.jpg

11WOW.jpg

12YES.jpg

Webshops


Stap voor stap naar een succesvolle winkel op internet

Dat je met een webwinkel minder werk hebt dan met een gewone winkel is een fabel. Dat geldt ook voor het idee dat je met een paar honderd euro een succesvolle webwinkel kunt beginnen. En dat je dan nooit meer hoeft te adverteren. Bij Hellenique weten we wel beter. Bent u een webwinkel aan het starten of hebt u er net eentje gebouwd? Vermijd dan de valkuilen van weinig of geen promotie en beperkte zoekmachineoptimalisatie. Van onduidelijke leveringsvoorwaarden, slechte navigatie, haperende logistiek, enzovoort.

 

Hellenique helpt

Een afspraak voor een dynamisch gesprek over uw webwinkel is zo gemaakt.

Daarin komen aan de orde voorbereiding, schetsontwerp, functioneel ontwerp,

bouwen, vullen, promoten en testen. In deze 7 heldere stappen

 

Webshop

Een webshop is als het openen van een nieuwe winkel echter dan online. Het succes van webshops neemt steeds meer toe. Het is daarom van groot belang dat uw webshop er professioneel en betrouwbaar uitziet. Als reclamebureau weten we wat belangrijk is 
en kunnen u daarbij helpen. Hellenique Art & Design staat voor een creatieve, gebruiksvriendelijke en doeltreffende manier van webshop ontwerp die u desgewenst zelf kunt beheren. 
 
Kom in actie!
Blijf niet langer wachten. Laat de omzet niet van uw brood eten door de webshops die als paddestoelen uit de grond schieten. Want u heeft nu ook de mogelijkheid om heel snel een webshop te openen. Hellenique zorgt ervoor. En... voor een zeer betaalbare prijs. Een webshop met alle functionaliteiten. Graag laten wij u er alles van zien en demonstreren dat het beheren en onderhouden van een door Hellenique ontwikkelde webshop niet alleen erg leuk is, maar bovendien voor omzet zorgt. Zorg ervoor, dat uw omzet ook uit internet gaat komen. Roep een halt toe aan dalingen. 

Compleet van A tot Z
Hellenique zorgt voor een zeer betaalbare prijs voor een website met webshop met alle denkbare functionaliteiten. Een complete professionele Magento® webshop op basis van de laatste techniek compleet opgebouwd in uw huis-/winkelstijl. Geheel geïnstalleerd en ingeregeld met de functies die voor een webshop nodig zijn. Uitvoerige uitleg en ondersteuning waardoor u zelf uw webshop eenvoudig kunt invullen en beheren. Onderstaand staan alle denkbare functionaliteiten van het systeem beschreven waaronder standaard marketing en promotie tools, product- en assortimentsbeheer modules, emailfunctie, orderbevestigingen, facturering en desgewenst een online betaalmodule. Graag laten wij u er alles van zien en demonstreren dat het beheren en onderhouden van een door Hellenique ontwikkelde webshop niet alleen erg leuk is, maar bovendien voor omzet zorgt. Zorg ervoor, dat uw omzet ook uit internet gaat komen. Roep een halt toe aan dalingen. Een webshop van Hellenique is echt heel makkelijk.
  • iluce.png
  • wellplast.png
  • pipoos.png
  • eparts.png
  • ovino.png
  • hermanbroodart.png

Contact

Hellenique Reclameadviesbureau
Molenstraat 3
3882 AC Putten (NL)
+31 (0)341 35 28 80
info@hellenique.nl
www.hellenique.nl