hellenique-vacature-werken-in-groen.png

hellenique-vacature-werken-in-groen.png

Hellenique heeft werk voor…


Hellenique is een middelgroot reclame-adviesbureau dat vanuit Putten voor lokale-, regionale- en landelijke bedrijven reclamecampagnes ontwikkelt en uitvoert. Hellenique is een van de circa 200 bureaus die zijn erkend door de ROTA, het garantie-keurmerk voor reclamebureaus.

Iets voor jou, in het groen werken?

Ben jij er ook zo klaar mee? Heb jij ook genoeg van de files, de spits stress, de ongezonde lucht, de gehaaste onpersoonlijkheid, de torenhoge woonlasten, de gespannen sfeer, de... Het is tijd voor verandering. Gun jezelf het groen, kom bij ons werken op de Veluwe. Gegarandeerd succes voor jou en (eventueel) je gezin. Wij zijn een jong, enthousiast en positief team dat het ontzorgen van onze klanten hoog in het vaandel heeft staan. Wegens verdere uitbreiding van ons dienstenpakket zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de volgende functies:

Solliciteren op een vacature?

Je kunt solliciteren middels de button "Direct solliciteren" die je vindt bij elke vacature. Je kunt uiteraard ook je sollicitatiebrief v.z.v. C.V. per e-mail versturen naar: vacature@hellenique.nl


Wij bieden aantrekkelijke jobs in een jong team enthousiaste en vooral ook positief ingestelde medewerk(st)ers. Indien je je in het geschetste profiel herkent, solliciteer dan middels ons online sollicitatieformulier, met vermelding van de functie waarnaar je solliciteert, aan de afdeling personeelszaken van Hellenique.


Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bel mij


Contact

Hellenique Reclameadviesbureau
Molenstraat 3
3882 AC Putten (NL)
+31 (0)341 35 28 80
info@hellenique.nl
www.hellenique.nl