8TRY.jpg9WHO.jpg10WHY.jpg11WOW.jpg12YES.jpg

8TRY.jpg

9WHO.jpg

10WHY.jpg

11WOW.jpg

12YES.jpg

Verleid twijfelaars terug te keren


Bereik bezoekers van uw website op websites van anderen 

Met retargeting bereikt u op een later tijdstip bezoekers van uw website of webwinkel opnieuw. Dat gaat via websites van anderen met beeld, dynamische banners of tekstadvertenties. Naarmate meer bedrijven hun websites optimaliseren, is retargeting een effectieve manier om bezoekers, potentiele klanten en kopers te informeren. Tijdens het surfen, bereikt u hen met een doelgerichte, effectieve boodschap. Retargeting is een marketingtechniek met een hoog scoringspercentage. Een techniek die Hellenique op het lijf is geschreven en graag met u deelt.

 

Google Adwords

Meer bezoekers op je website ontvangen. Dat wil iedereen wel. Maar hoe? Het meest gebruikte online advertentieprogramma op dit moment is Google Adwords. Gesponsorde links waarmee je op korte termijn zichtbaar wordt op Google. Je betaalt een door jezelf ingesteld bedrag per klik van een bezoeker en dus potentiële klant. AdWords werkt als een soort veilingsysteem met betrekking tot die woorden waar op geklikt moet worden door een bezoeker. Als er ‘te weinig’ geboden is voor een bepaald zoekwoord dan is er kans dat de concurrent die meer heeft geboden voor dat woord boven uw link staat. Als er ‘te veel’ geboden is kan het zijn dat u overal bovenaan staat, maar je dan veel te veel betaald hebt. Om u hier bij te helpen werkt Hellenique met een AdWords-specialist.

 

Adwords campagne
Het voeren van een Google Adwords campagne is een dynamisch, continu proces. Een proces dat begint met luisteren. Hoe zit uw organisatie in elkaar? Wat zijn uw doelen? Op basis hiervan bepalen we de zoektermen en stellen we de advertenties op. En de campagne? Die wordt nauwkeurig gemonitord, regelmatig geëvalueerd en waar nodig geoptimaliseerd.

 
  • agterberg.png
  • gaandeweg.png
  • merial.png
  • mnm.png
  • fetimgroup.png

Bel mijContact

Hellenique Reclameadviesbureau
Molenstraat 3
3882 AC Putten (NL)
+31 (0)341 35 28 80
info@hellenique.nl
www.hellenique.nl