8TRY.jpg9WHO.jpg10WHY.jpg11WOW.jpg12YES.jpg

8TRY.jpg

9WHO.jpg

10WHY.jpg

11WOW.jpg

12YES.jpg

Online bannering


Verleid twijfelaars terug te keren

Bereik bezoekers van uw website op websites van anderen 

Met retargeting bereikt u op een later tijdstip bezoekers van uw website of webwinkel opnieuw. Dat gaat via websites van anderen met beeld, dynamische banners of tekstadvertenties. Naarmate meer bedrijven hun websites optimaliseren, is retargeting een effectieve manier om bezoekers, potentiele klanten en kopers te informeren. Tijdens het surfen, bereikt u hen met een doelgerichte, effectieve boodschap. Retargeting is een marketingtechniek met een hoog scoringspercentage. Een techniek die Hellenique op het lijf is geschreven en graag met u deelt.


Banners

Ze zijn klein maar krachtig. Maken vaak deel uit van online campagnes. En hebben meer impact dan je zou verwachten. Met online banners bereik je een doelgroep die je doorgaans niet met traditionele advertenties bereikt. En daarom zijn ze een welkome aanvulling in vele mediacampagnes. Banners hebben soms de vorm van een eenvoudig advertentie, maar ze kunnen ook interactief zijn door middel van bijvoorbeeld animaties.

 

Effectieve online bannering

Hellenique verzorgt effectieve bannering in het kader van uw reclame- of advertentiecampagne. Wij zorgen dat de uitstraling, boodschap en frequentie van de online banner bij uw campagne aansluit en zodat de kracht daarvan versterkt wordt.

 

Regiobanners.nl

Hellenique heeft een nieuwe dienst opgezet rondom het lokaal adverteren op grote landelijke websites. Hiervoor kunt u terecht bij onze website www.regiobanners.nl. Met Regiobanners heeft u toegang tot online bannering dat voor elk bedrijf betaalbaar is. Heeft u vragen hierover? Bel ons dan op: 0341 36 90 99

  • sonymusic.png
  • nefkens.png
  • boersteate.png
  • pipoos.png
  • clavinklein.png

Bel mijContact

Hellenique Reclameadviesbureau
Molenstraat 3
3882 AC Putten (NL)
+31 (0)341 35 28 80
info@hellenique.nl
www.hellenique.nl