8TRY.jpg9WHO.jpg10WHY.jpg11WOW.jpg12YES.jpg

8TRY.jpg

9WHO.jpg

10WHY.jpg

11WOW.jpg

12YES.jpg

Social Media


Maak een eind aan geldverslindende internetprojecten

Haal meer uit uw internetmarketing

Nog nooit was het inzetten van communicatie via internet zo complex als nu. Geef ik niet teveel uit? Moet ik op Twitter? Of moet ik ‘’likes’’ verzamelen op Facebook? Hoeveel moet ik op Google adverteren? Krijg ik waar voor mijn geld? Kan het voordeliger? Effectiever? Creatiever? Allemaal vragen die steeds meer managers en ondernemers door het hoofd schieten. Stop met die wirwar. Laat de specialisten van Hellenique de klus voor u klaren.

 

Social Media

Social media is uitgegroeid tot een belangrijk marketinginstrument. U kunt het inzetten voor merkbekendheid, om nieuwe doelgroepen aan te trekken, de bestaande relaties te onderhouden of om traffic te genereren op uw website. Ook kunt u invloed uitoefenen op discussies rond uw merk, product of actie. Er is een groot aantal social media platforms. In Nederland worden het meest gebruikt: Facebook, Twitter, LinkedIn en Youtube.


Social media hype
Het lijkt onontkoombaar om mee te gaan in de social media hype. Regelmatig uw tijdlijn en omslagfoto bijwerken, retweeten, foto’s delen, deelnemen aan polls, discussiëren op forums en nog veel meer. Hellenique ziet social media echter als slechts één van de manieren om uw klanten te bereiken, maar wel een manier waarbij u direct contact kunt leggen veel te weten kunt komen over de voorkeuren en belevingswereld van uw klanten.

 

U kunt volledig focussen op het aantal volgers of het aantal likes van uw social media account, maar waar het om gaat is wat er achter de getallen zit. Wij zien uw activiteit op sociale netwerken bijvoorbeeld als een onderdeel van uw zoekmachine optimalisatie of als een manier om in zeer korte tijd een grote naamsbekendheid voor uw merk te creëren, en in ieder geval als een onderdeel van uw totale campagne. Wij helpen u bij de inzet van social media om publieksgroepen aan u te binden en ook op de langere termijn te profiteren van de relatie die zij met uw merk opbouwen.

 
 
  • nefkens.png
  • hkchony.png
  • hermanbroodart.png
  • royaltulipermelo.png

Bel mijContact

Hellenique Reclameadviesbureau
Molenstraat 3
3882 AC Putten (NL)
+31 (0)341 35 28 80
info@hellenique.nl
www.hellenique.nl