E-mail Populair: Meest geliefde communicatiemiddel!

Uit recent onderzoek blijkt dat e-mail het meest populaire persoonlijke communicatiemiddel is onder alle bekende middelen (Whatsapp, Twitter, LinkedIn etc.). Meer dan 75% van de Nederlandse bevolking ervaart e-mailings die aansluiten op de persoonlijke interesses en koopgedrag; en met algemene aanbiedingen van bijvoorbeeld webshops als zeer plezierig. Maar liefst 94% van alle Nederlanders is ingeschreven op meerdere e-mail nieuwsbrieven! Meer dan 70% geeft aan over te gaan op een aankoop of contact met een bedrijf of winkel naar aanleiding van een e-mail nieuwsbrief. Ook is het interessant om te zien dat inmiddels 46% zijn e-mails leest op een smartphone. Nummer twee is de laptop met gemiddeld 25%, gevolgd door de desktop (20%) en tablet (9%).

Tip! Implementeer een nieuwsbrief module

Bezoekers van je website zijn geïnteresseerd in de producten of diensten die je levert. Door ze uit te nodigen zich in te schrijven voor een nieuwsbrief kun je ze eenvoudig en snel op de hoogte houden van de vele ontwikkelingen binnen je organisatie. Implementeer daarom een nieuwsbrief module in je website. Je bouwt eenvoudig een online bestand met (aspirant) klanten waarmee je kunt communiceren. Let op! Zorg ervoor dat je berichten inhoud hebben en niet te vaak worden verstuurd. Aanbiedingen en/of speciale acties doen het altijd goed maar een overkill aan berichten is een belangrijke reden om je af te melden.

Méér weten over de mogelijkheden van een database gestuurde nieuwsbrief-module in je website? Bel met Hellenique voor alle ins & outs, telefoon 088 799 70 90