ECO KERSTKAART OP MAAT

Wij planten bomen voor elke order!

Hellenique verzorgt uw “groene” kerstkaart op maat met elke gewenste tekst, afbeelding en we drukken ze voor u op ECO-papier. En… als u uw kaarten bestelt voor 15 december a.s. planten wij één boom in Nederland en één in een tropisch bos. Dit doen we samen met de stichting Trees for All.

Trees for All is een organisatie die investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Als bedrijf kunt ook u via de projecten van Trees for All u CO2 compenseren en bomen planten. Op deze manier zet u zich in voor een gezonder klimaat, herstel van natuur en biodiversiteit en minder armoede in de wereld. Trees for All zorgt ervoor dat het aan te planten bos minimaal 30 jaar wordt beheerd. Bovendien voldoet Trees for All aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk.

Eco-kerstkaart bestellen

Het werkt heel eenvoudig. Allereerst maken wij een kerstkaart op zoals u wenst, uiteraard geheel in uw huisstijl. Als het ontwerp is goedgekeurd zorgen wij voor het digitale drukwerk. Wij maken uitsluitend gebruik van een environment papiersoort en leveren de kerstkaarten uit met bijpassende enveloppen die zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier.

Wat zijn de drukkosten?

Uitgaande van een oplage van 50 stuks (ECO kerstkaarten op A5-formaat – 4 pagina’s – met bijpassende gekleurde enveloppen). De prijs per kerstkaart is slechts € 1,90 excl. BTW en opmaak. Hiervoor planten wij één boom in Nederland en één in een tropisch bos.

Wilt u meer weten of direct bestellen? Bel onze studio, telefoon 088 799 70 90