(T)huiswerk opdracht

Door de huidige Corona situatie zijn veel werknemers genoodzaakt om vanuit huis te werken. Om de tijd effectief te besteden heeft Hellenique een module ontwikkeld waarmee snel en eenvoudig een online productcatalogus wordt gerealiseerd die gekoppeld kan worden aan elke Wordpress-website.

Hoe werkt het?

Wij zorgen voor de installatie van de online productcatalogus. Daarnaast zorgen wij ervoor dat tijdens de installatie de huisstijl elementen uit de website worden overgenomen zodat de online catalogus dezelfde uitstraling heeft als uw huidige website.

Indeling catalogus

Elke catalogus heeft een inhoudsopgave. Door middel van deze inhoudsopgave kunnen bezoekers van de online catalogus eenvoudig producten vinden in de verschillende categorieën. Hierbij is het belangrijk om vooraf de specificaties van de verschillende producten te bepalen zodat we deze kunnen benoemen.

Voor de “thuiswerkers” is het dan ook duidelijk welke informatie moet worden ingevuld.

Producten toevoegen

Een product in de catalogus bestaat uit één of meerdere afbeeldingen en tekstuele informatie. Denk hierbij aan de productomschrijving, het artikelnummer, de afmetingen/maten etc. Deze informatie moet worden toegevoegd aan de catalogus. Dit is een eenvoudig handeling die door meerdere mensen tegelijk gedaan kunnen worden binnen het online systeem. Je maakt met één druk op de knop een nieuwe productpagina aan met zijn eigen invulveld(den). Voor het invullen van deze velden is het belangrijk dat men nauwkeurig en consequent te werk gaat.

Het is ook mogelijk om vanuit een Excel-lijst een import van alle producten door ons te laten verzorgen. Zo’n lijst kun je vaak vanuit een administratie-/voorraadsysteem maken.

Wat kost het?

Naast de tijd die je medewerkers besteden aan het invullen van de catalogus bedragen de kosten voor het installeren en inrichten, éénmalig slechts € 750,- (excl. BTW).

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze online productcatalogus? Bel ons op 088 799 70 90  of maak een afspraak voor een online adviesgesprek.