Online media

EFFECTIEF EN VOORDELIG ONLINE ADVERTEREN

Voor ieder product of dienst een campagne op maat

Met online adverteren is het mogelijk om op premium websites als bijvoorbeeld google.nl, telegraaf.nl of nu.nl met uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te komen bij uw doelgroep, óók als die doelgroep zich in een kleine regio of in het buitenland bevindt. Dankzij een eigen studio en experts op het gebied van Google, Display Advertising en Social Media advertising heeft Hellenique de unieke mogelijkheid om online advertenties zowel te ontwerpen, te produceren als te plaatsen.  Natuurlijk kijken we ook naar uw bestaande website en kunnen onze SEO-experts u helpen deze beter vindbaar te maken. Hierdoor scoort uw website beter bij de organische zoekresultaten en betaalt u minder voor uw online marketing campagne.

Hellenique is een Google Ads Certified Partner.

HET ADRES VOOR ALLE MEDIA-UITINGEN

Hellenique is 21st century proof voor alle online media uitingen

Mediabureau

ONLINE
BANNERING

Het interpreteren van big data en weten hoe de te bereiken doelgroep “denkt”.

Reclamestudio

GOOGLE
ADS

Via RealTimeBidding (RTB) de meest effectieve (banner)campagnes

Reclamestudio

FACEBOOK
ADVERTISING

Facebook is een prachtig kanaal met ongekende en vooral ook meetbare mogelijkheden.

Reclamestudio

YOUTUBE
ADVERTISING

Meer dan 1 miljoen Nederlanders maken elke dag gebruik van Youtube, veelal op een mobiel toestel.

ONLINE BANNERING

De laagste prijs voor alle media*

Uiteraard beschikken wij over de module waarmee we via RealTimeBidding (RTB) de meest effectieve bannercampagnes kunnen inkopen. Daarnaast beschikken we over alle faciliteiten om de banners in de gewenste bestanden te produceren en aan te leveren bij de exploitanten.

Testcampagnes

De snelle groei van de digitale advertentiemogelijkheden volgen wij op de voet. Zo is onze teamleider afgestudeerd op cognitieve wetenschappen. Met deze kennis worden zeer effectieve plannen gemaakt. Het is niet alleen het interpreteren van big data, maar vooral ook weten hoe de te bereiken doelgroep “denkt”. Dat zorgt voor ongekend hoge conversies. Essentieel daarbij is dat gedacht wordt in de native taal. Kennis van gebruiken en gewoonten van de lokale markt is onontbeerlijk. Het maken van de tekst voor een eenvoudige Google ad campagne is alleen mogelijk met grondige kennis van de betreffende taal. Alleen dan kan een verantwoorde opstelling gemaakt worden van essentiële zoektermen.

Onze SEA programma’s worden vrijwel altijd gecombineerd met een grondige SEO analyse. We zorgen ervoor, dat ondernemingen met een vestiging buiten Nederland qua tekst (en dus vindbaarheid) een aanpassing krijgen die volledig is toegespitst op de denk- en zoekwereld van de Nederlandse prospects.

GOOGLE ADS

De laagste prijs voor alle media*

Juist met betrekking tot digitale campagnes voeren we veel testcampagnes uit. Middels deze test zoeken we op basis van meer dan duizend karakteristieken aansluiting bij de gefixeerde doelgroep. Na de test weten we exact welke sites de prospects bezoeken. In Nederland worden veel digitale campagnes regionaal ingezet. Dat maakt het mogelijk om de banner af te stemmen op de aspecten die voor die regio van belang zijn.

FACEBOOK ADVERTISING

De laagste prijs voor alle media*

Social media is niet meer weg te denken uit onze huidige communicatieplannen. Dagelijks loggen 7 miljoen mensen in op Facebook. Facebook is een prachtig kanaal met ongekende en vooral ook meetbare mogelijkheden. Maar…. Het creëren van duizenden volgers is niet genoeg. Facebook inschakelen als professioneel medium betekent voortdurend bezig zijn.

Niet alleen met het plaatsen van berichtjes en banners, maar vooral ook zorgen voor interessante items. Hellenique verwerkt content tot buitengewoon boeiende berichten, compleet met relevant beeldmateriaal. Vraag naar ons actieve Facebookbeleid.

YOUTUBE ADVERTISING

De laagste prijs voor alle media*

Youtube is het stadium van “kanaal met leuke filmpjes” allang ontstegen. Meer dan 1 miljoen Nederlanders maken elke dag gebruik van Youtube, veelal op een mobiel toestel. Zo langzamerhand wordt het steeds lastiger om uitsluitend positief geladen boodschappen door te laten dringen op Youtube. Alle moving content die we toepassen in o.a. websites worden door ons doorgeplaatst op het Youtube kanaal.