Tijdschriften

TIJDSCHRIFTEN, EEN ENORM DOOLHOF

Alle 21ste eeuwse media onder één dak

Nederland is mediatechnisch gezien altijd een beetje een vreemde eend in het Europese tijdschriftenlandschap geweest. Er is geen land dat zoveel tijdschriften en daarbij horende abonnementen kent. Maar juist dát fenomeen heeft ervoor gezorgd, dat de advertentietarieven voor de Nederlandse titels zo aantrekkelijk zijn. Vanuit die optiek en het kunnen realiseren van doelgroepbereik is Nederland heel vaak een testmarkt voor internationale campagnes.

TIJDSCHRIFTEN & MAGAZINES

Titelkeuze, adverteren & bereik van bekende tijdschriften & magazines

Titelkeuze

Niet alleen de titelkeuze is belangrijk, het is ook nodig om te weten hoe de Nederlandse doelgroep “denkt”. Van huis uit toch altijd met een wat Calvinistische inslag. Sterk huiselijk gericht. Opvoeding, onderwijs en toekomst zijn erg belangrijk. Soms geeft Nederland aan Europa het beeld van “alles kan”. De realiteit is echter dat achter dat beeld van tolerantie een bevolking zit die ruimte geeft aan andersdenkenden en tegelijkertijd hard werkt aan een prettig en vooral ook luxe bestaan. Bovendien is de Nederlander bovenmatig gevoelig voor prijsvoordeel. Al dat soort typische Nederlandse eigenschappen zorgt er voor, dat goede mediastrategen voor Nederlandse campagnes altijd natives zijn. Daarbij is niet alleen de mediaplanning van belang, maar ook de teksten en opvattingen van de reclame- en/of PR-uitingen.

Wij verzorgen o.a. advertenties in de volgende tijdschriften

Elle Eten, Foodies, Winelife, Mjam Taart, Delicious, Beau Monde, Cosmopolitan, Linda, Elle, Glamour, Grazia, JAN, MarieClaire, Nouveau, Ariadne at Home, Buitenleven, Eigen Huis & Interieur, Elle Wonen, Groei & Bloei, Home and Garden, Seasons, Stijlvol Wonen, vtwonen, 1900 Magazine, Access Kiteboard, BIKE & trekking Magazine, Fiets, Formule 1, Golfers Magazine, Happy in Shape, Helden Magazine, Hoefslag, Men’s Health, Procycling, Runner’s World, Taste snowboard, Up Down Mountainbike, Waterkampioen, Wielrenblad, Women’s Health, Voetbal International, YOGA Magazine, Zeilen, Elsevier, HP/De Tijd, Vrij Nederland, Gloss, Story, Prive, Weekend, Party, AutoWeek, Nieuwe Revu, Panorama, Quote, National Geographic, Computer!Totaal, C’t Magazine, Google Life, iCreate, Power Unlimited

Bereik van bekende magazines

Libelle1.800.000
Linda1.100.000
Privé1.100.000
Margriet1.100.000
Veronica magazine1.500.000
Vrouw1.100.000
Donald Duck1.500.000
Allerhande4.200.000