Onderhoudspakketten

PROFESSIONEEL WEBSITE ONDERHOUD

Kies voor hét Hellenique onderhoudsabonnement !

Elke nieuwe website van Hellenique voldoet aan de meest actuele eisen. Echter, door alle snel veranderende ontwikkelingen en techniek is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud te plegen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw website er professioneel uit blijft zien, goed blijft functioneren, snel laadt op smartphones en bovendien honderd procent veilig is. Met regelmatig onderhoud kunt u veel problemen voorkomen. Door goed en regelmatig onderhoud voorkomt u bovendien dat er veiligheidslekken in uw site ontstaan. Deze veiligheidslekken worden door hackers veelvuldig misbruikt. Voorkom dat uw internetsite gehackt wordt. Dit is erg belangrijk, want een hack kan voor grote schade en kosten zorgen. Hellenique heeft, in aanvulling op het hostingpakket, een aanvullend programma met onderhoudspakketten samengesteld.

Bespaar uzelf geld, ellende en gedoe!

Onze programmeurs zorgen ervoor dat uw website actueel blijft en de beveiliging tot in de puntjes is geregeld. Wij houden uw internetsite, het (WordPress) CMS-systeem en alle plug-ins up-to-date en houden zo kwaadwillenden buiten de deur. Het bespaart u geld, ellende en gedoe.

PROFESSIONEEL WEBSITE onderhoud

Onze pakketten bevatten alles wat u nodig heeft

WordPress ontwikkelt zich razendsnel. Het updaten van een website is dan ook van essentieel belang. Er verschijnen regelmatig (veiligheids)updates aan het WordPress CMS-systeem en de geïnstalleerde plug-ins. Dit wordt gedaan om nieuwe functionaliteiten toe te voegen, maar ook om de veiligheid te garanederen en de snelheid van een website te bevorderen. Onderstaand vindt u de uitleg van het onderhoud waar wij voor zorgen:

FOUTLOOS

Het komt regelmatig voor dat bij gebruik van een website er zogenaamde “errors” verschijnen of dat bijvoorbeeld formulieren niet meer juist functioneren. Bij elke update controleren we alle functionaliteiten van uw website zodat fouten (bugs) tot het verleden behoren.

VEILIGHEID

Wanneer uw website geregeld wordt onderhouden is de veiligheid gewaarborgd. Wij maken bij elke update een één op één kopie van uw complete website en zorgen voor de laatste software versies om hackers buiten te laten.

UP TO DATE

Bij elk onderhoud van uw website zorgen wij ervoor dat de code en software altijd op de laatste versie draait. Dit heeft een zeer belangrijke invloed op de veiligheid van de site, maar werkt ook zeer positief voor de snelheid.

ZEKERHEID

Wanneer u een onderhoudspakket afneemt bij ons, gaat u voor zekerheid. Uw website zal nooit ver achterlopen op laatste versies. Wij maken tevens bij elke onderhoudssessie een fysieke backup van de complete website. Mocht er iets misgaan door bijvoorbeeld een ‘hack’ dan kunnen we altijd de ‘laatste’ versie terugzetten.

SNELHEID

Bij elke update van uw website controleren en verbeteren wij waar mogelijk de snelheid en gebruikservaring. Ook de koppeling met Rank Math (SEO) en daarmee de positie in de Google zoekmachine wordt door onze professionals bijgestuurd en waar nodig verder verbeterd.

RAPPORTAGE

Wanneer u een onderhoudspakket afneemt bij ons, gaat u voor duidelijkheid. U ontvangt van ons een heldere en uitgebreide rapportage zodat u exact weet wat we qua onderhoud aan de website hebben gedaan. U ontvangt tevens een overzicht van het aantal bezoekers van de afgelopen periode.

WEBSITE ONDERHOUDSABONNEMENTEN

Kies het onderhoudspakket dat het best bij u past

Basic

€ 35.- /maand

Aantal updates
4x per jaar, bestaande uit:

CMS updates

Plug-ins updates

Website update

Bugfixing

Back-ups

Rapportages

Premium

€ 55.- /maand

Aantal updates
6x per jaar, bestaande uit:

CMS updates

Plug-ins updates

Website update

Bugfixing

Back-ups

Rapportages

Advanced

€ 75.- /maand

Aantal updates
12x per jaar, bestaande uit:

CMS updates

Plug-ins updates

Website update

Bugfixing

Back-ups

Rapportages

JAARLIJKSE UPDATE VAN UW WEBSITE

Deze complete check-up bestaat uit:

Naast bovenstaande pakketten is het ook mogelijk om jaarlijks een éénmalige update van uw complete  website uit te laten voeren.

€ 300.- /jaar

CMS update  Plug-ins update  Website update  Bugfixing  Back-up  Rapportages

Wij adviseren u echter aan om voor één van bovenstaande pakketten te kiezen.