Portfolio

HELLENIQUE PORTFOLIO

Bekijk hier ons portfolio waar wij met passie aan hebben gewerkt

hellenique-portfolio-2020-het-streek-branding-1

CSG Het Streek
Nieuwe huisstijl scholengemeenschap Het Streek

Client

CSG Het Streek, Ede.

Omschrijving

Voor CSG Het Streek Ede ontwikkelden wij in samenwerking met Das Communicatie, een nieuwe ‘corporate identity’. Deze nieuwe lijn wordt doorgevoerd in een drietal brochures met algemene informatie over CSG Het Streek, Het Streek Lyceum en Het Streek College, de posters ten behoeve van de open dagen en de signing aan de buitenzijde van beide schoolgebouwen. Wethouder Leon Meijer verrichte de feestelijke onthulling van de nieuwe branding van Scholengemeenschap Het Streek in Ede.

Jaar

2020

Lees verder
hellenique-portfolio-2020-farouk-catalogus-cover

Farouk Systems
Opmaak catalogus Farouk 2020

Client

Farouk Systems Europe B.V.

Omschrijving

Elk jaar brengt Farouk Systems een nieuwe catalogus uit voor hun B2B-klanten; kappers, hairstylisten e.d. Deze catalogus bevat nieuwe producten, informatie en ontwikkelingen en de allernieuwste trends uit de branche. Hellenique heeft gezorgd voor een totaal nieuwe look en inhoud voor de 2020 versie van deze 168-pagina tellende Europese uitgave voor Farouk Systems Europe B.V.

Jaar

2020

Lees verder
music-on-cd-bill-withers-clamshellbox1

Music On CD
Clamshell box Bill Withers The Complete Sussex and Columbia albums

Client

Music On CD B.V.

Omschrijving

In opdracht van Music on CD heeft Hellenique op basis van briefing en aangeleverd materiaal een compilatie van het werk van de Amerikaanse soulzanger en componist Bill Withers opgemaakt in de vorm van een clamshell box, bestaande uit 9 CD’s met wallets en met een bijbehorend booklet.

Jaar

2020

Lees verder
Carla Saris Uitvaartbegeleiding1

CARLA SARIS UITVAARTBEGELEIDING
NIEUWE WEBSITES

Client

Carla Saris Uitvaartbegeleiding

Omschrijving

In opdracht van Carla Saris Uitvaartbegeleiding realiseerde Hellenique een nieuwe website in aan de hand van de bestaande huisstijl. De informatieve website in uiteraard geschikt voor weergave op alle devices. Naast haar eigen website werd ook de website voor Het Groethuis in het zelfde stramien gerealiseerd.

Jaar

2020

Bekijk het zelf!

www.carlasarisuitvaartbegeleiding.nl
www.hetgroethuis.nl

Lees verder
will-tura-portfolio-sony-music-belgium-1

SONY MUSIC ENTERTAINMENT BELGIUM
VINYL SLIPCASE WILL TURA

Client

Sony Music Entertainment Belgium

Omschrijving

Vinyl slipcase met het allerbeste van Will Tura, bestaande uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s collecties.

Jaar

2020

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-centurion-kerstgroet-1

Centurion Deuren B.V.
CENTURION DEUREN B.V. / E-PARTS ELECTROCOMPONENTEN KERST- VERHUISKAART


Client

Centurion Deuren B.V.

Omschrijving

Centurion Deuren en e-Parts Electrocomponenten zijn einde van dit jaar verhuisd naar een nieuw onderkomen aan de Kostverlorenweg 8 in Soest. Vanaf nu zijn al hun bedrijfsactiviteiten gebundeld in één modern pand. Op een locatie van maar liefst 1.800 m2 zijn de werkplaats- en productieunits, de showroom alsmede de kantoorruimten samengebracht. Hellenique vervaardigde een verhuismailing in kerststijl, verzorgde de teksten, het gepersonaliseerde drukwerk en de uiteindelijke verzending naar het adressenbestand.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-dethi-vans-website-1

Dethi Vans
DETHI VANS NIEUWE WEBSITE
Client

Dethi Vans

Omschrijving

Dethi Vans is dé toonaangevende bedrijfswagen-leverancier van de Veluwe. Hellenique vervaardigde een nieuwe, op maat gemaakte website. De website is voorzien van Cadar, een professionele voorraad plugin. Deze module is speciaal ontwikkeld voor Wordpress voor een perfecte en realtime integratie van de voorraad bedrijfswagen. De website is uiteraard geoptimaliseerd voor elk scherm en is makkelijk en snel in gebruik.

Jaar

2019

Bekijk het zelf!

www.dethivans.nl

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-overlander-pz-1

Overlander Werkplaatsinrichting
OVERLANDER B.V. ONLINE PERSONEELSWERVING

Client

Overlander Werkplaatsinrichting

Omschrijving

Voor Overlander hebben we een online campagne ingezet voor het werven van service onderhoudsmonteurs. Voor deze online campagne vervaardigde Hellenique een set van 5 verschillende bannerformaten. De HTML5 banner advertenties bestaan uit een bewegende (animated) boodschap met een ‘button’ die verwijst naar een speciale landingspagina op www.overlander.nl. De bewegende banner advertenties worden via ons DSP platform op nationale en lokale websites zoals Telegraaf.nl, Buienradar.nl, Nu.nl getoond.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-esj-uitnodiging-1

ESJ Vastgoedonderhoud
Uitnodiging Muziekfeest van het JaarClient

ESJ Vastgoedonderhoud

Omschrijving

Omwille van het 25 jarig bestaan van ESJ Vastgoedonderhoud, gaat iedereen binnen het bedrijf en zijn of haar partner mee naar het spectaculaire “Muziekfeest van het Jaar” in het Ziggo Dome. Hellenique heeft hiervoor gezorgd voor een uitnodiging op maat, een speciaal beeldmerk en ontwerp van de kaart welke is gebaseerd op de huisstijl van ESJ Vastgoedonderhoud. Tevens heeft Hellenique de verzending van de uitnodigingen verzorgd.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-quality-of-life-1

Stichting The Quality of Life Gala
The Quality Of Life Gala

Client

Stichting The Quality of Life Gala

Omschrijving

Stichting The Quality Of Life Gala zet zich al 20 jaar sinds 1999 met ziel en zaligheid in om de strijd tegen kinderkanker te steunen. Dit jaar zal er voor de allerlaatste keer een gala worden georganiseerd in Hotels van Oranje, daarna worden de resterende gelden volledig overdragen naar het Prinses Maxima Centrum. Hellenique heeft een uitgebreide uitnodiging en de branding hiervan verzorgd voor de vaste vrienden van het gala. Deze uitnodiging bestaat uit een luxe giftbox met een uitnodiging, valet parking kaart en een attentie in de vorm van een snoeppotje met zoete hartjes. Hellenique heeft deze giftboxes samengesteld en tevens verzonden.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-sony-music-blackwave-1

Sony Music Entertainment Belgium
Opmaak debuutalbum “Are We Still Dreaming?” van blackwaveClient

Sony Music Entertainment Belgium B.V.

Omschrijving

blackwave. is een Antwerps hip-pop duo. Tijdens hun show op Pukkelpop in 2019 maakte de band via snippers bekend dat hun debuutalbum uitkomt op 8 november 2019. In opdracht van Sony Music Entertainment Belgium verzorgde Hellenique de opmaak voor dit debuutalbum “Are We Still Dreaming?” bestaande uit een 6 pagina digipack, een full colour booklet en label.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-pipoos-sinterklaas-campagne-1

Popov BV
Sinterklaascampagne Pipoos

Client

Popov BV

Omschrijving

Voor Pipoos heeft Hellenique een uitgebreide Sinterklaascampagne opgezet. Deze bestaat uit posters voor in de etalages van de winkels door Nederland en België, een gedrukte en online folder en een doorvertaling van de campagne op de website en social media. Ook verzorgd Hellenique de e-mail marketing via Mailchimp.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-novastar-sonymusic-1

Sony Music Entertainment Belgium
Novastar Live is all StrippedClient

Sony Music Entertainment Belgium B.V.

Omschrijving

In opdracht van Sony Music Entertainment Belgium heeft Hellenique voor de Belgische singer-songwriter Novastar zijn LP ‘In The Cold Light of Monday’, waar Hellenique in 2018 het ontwerp voor verzorgd heeft, een nieuwe versie van dit ontwerp gerealiseerd, speciaal voor de live-versie van het album. Het artwork hiervoor is door Hellenique opgemaakt met grafische elementen van radio DJ en kunstenaar Ruud de Wild. Deze nieuwe uitgave heet 'In The Cold Light of Monday - Stripped’ en lijkt grotendeels op het originele album, echter is dit ontwerp volledig opgemaakt uit grijstinten.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-jurgen-theunissen-nieuwe-website-1

Jurgen Theunissen Uitvaartverzorging
Nieuwe Website
Client

Jurgen Theunissen Uitvaartverzorging

Omschrijving

De originele website van Jurgen Theunissen was gebouwd met een oud Wordpress thema waarin geen updates en patches meer konden worden uitgevoerd. De website is door ons opnieuw opgebouwd in met ClassicPress in ons eigen ‘blokken’ systeem. De website is op deze manier weer helemaal up2date en bovendien weer helemaal veilig in gebruik is. Daarnaast is de snelheid van de website aanzienlijk verbeterd.

Jaar

2019

Bekijk het zelf!

www.jurgentheunissenuitvaartzorg.nl

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-juf-roos-marketing-1

Sony Music Entertainment Netherlands
Juf Roos Sinterklaas marketingcampagneClient

Sony Music Entertainment Netherlands

Omschrijving

Ieder kind kent Juf Roos. Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Voor Sinterklaas heeft Hellenique visuele communicatie verzorgd voor Juf Roos. Dit bestaat uit o.a. album covers voor Spotify, Deezer, Apple Music en Tidal. Voor YouTube zijn er covers (thumbnails) ontworpen voor muzikale videos op het kanaal van Juf Roos. Deze zijn tevens doorvertaald naar social media zoals Facebook en Instagram, ook hiervoor heeft Hellenique afbeeldingen voor ontworpen.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-ydk-wonen-nieuwe-website-1

YDK Wonen
YDK Wonen website
Client

YDK Wonen

Omschrijving

Voor YDK Wonen heeft Hellenique deze week een compleet nieuwe website en branding vervaardigd. YDK Wonen in Laren geeft advies op het gebied van styling, inrichting, kleur- en materiaalgebruik, verlichting, kunst en accessoires. Maar ook voor verbouwingen en bouwbegeleiding staat Yvon haar mannetje. Deze website is op maat gemaakt zodat het de uitstraling van een moderne glossy heeft en wordt voorzien van prachtige fotografie en een taupe kleurenthema.

Jaar

2019

Bekijk het zelf!

www.ydkwonen.nl

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-centurion-campagne-1

CENTURION DEUREN B.V.
CAMPAGNE PERSONEELSWERVING

CLIENT

Centurion Deuren B.V.

Omschrijving

Centurion is samen met [e]Parts sinds jaren marktleider in o.a. garagedeuren, elektrische verwarming en elektrocomponenten. Door toenemende groei wordt er verhuist naar een grotere locatie en is men op zoek naar extra personeel. Hellenique realiseerde een uitgebreide campagne voor de personeelswerving. Naast de opmaak, drukken en het verspreiden van een traditionele poster en flyer is er een online banner campagne opgezet. De online banners werden vervaardigd in HTML5 en zijn gericht op verschillende doelgroepen. De banners linken naar een speciaal opgezette landingspage binnen de website centuriondeuren.nl en verschijnen op websites als de telegraaf.nl, nu.nl etc. in een straal van 15 kilometer rondom Amersfoort. Ter ondersteuning van deze online campagne werd ook het social media kanaal Facebook ingezet en een aanhanger in het doelgebied ingezet.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-honydm-1

HKC HONY
Campagne VIP Mode WekenCLIENT

HKC Hony

Omschrijving

In opdracht van HKC Hony vervaardigde Hellenique een VIP Mode Weken campagne, bestaande uit een direct mail kaart voor de trouwe klanten van HKC Hony. Naast het ontwerp en de uitwerking van de direct mail verzorgde Hellenique ook het gepersonaliseerde drukwerk en het verzenden van de kaart. Ter ondersteuning van deze campagne werden website en Facebook ook aangepast naar de VIP Mode Weken en verzorgde wij de opmaak en plaatsing van een ondersteunende advertentie.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-laura-tesoro-1

SONY MUSIC ENTERTAINMENT BELGIUM
LAURA TESORO DEBUUTALBUM “LIMITS”
CLIENT

Sony Music Entertainment Belgium B.V.

Omschrijving

Laura Tesoro is een Belgische zangeres, presentatrice en actrice en is vooral bekend van haar rol in de televisiesoap Familie en haar deelname in de derde editie van The Voice van Vlaanderen. In 2016 vertegenwoordigde zij België tijdens het Eurovisiesongfestival 2016, waar ze een 10de plaats behaalde. In opdracht van Sony Music Entertainment Belgium verzorgde Hellenique de opmaak voor haar debuutalbum bestaande uit een 6 pagina digipack, een full colour booklet en label.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-netex-banner-3

Netex
Campagne inclusief commercial
Client

NETEX

Omschrijving

Van de Nederlandse vereniging van textielreinigers (NETEX) heeft Hellenique de opdracht gekregen om een promotie campagne op te zetten
richting consument en grootverbruiker om de was de deur uit te doen. Hiermee wordt in Nederland een grote energie- en waterbesparing gerealiseerd.
De insteek van de campagne is besparing: 12% CO2-reductie, tot 80% waterbesparing en een zee van extra vrije tijd (ruim 5 uur extra).

Voor de communicatie is gekozen een uitgebreide landelijke online banner-advertentie en een radiocampagne op BNR Nieuwsradio.
De gerealiseerde banner advertenties ziet u in de voorbeelden. De radiospots welke Hellenique heeft gerealiseerd zijn hieronder te beluisteren.Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-liposoma-manufacturing-website-1

Liposoma B.V
Corporate website Liposoma Contract Manufacturing
Client

Liposoma B.V

Omschrijving

In opdracht van Liposoma B.V. ontwikkelde Hellenique, in samenwerking met Das Communicatie en Het Nederlands Tekstbureau, een volledig nieuwe corporate website voor de divisie Liposoma Contract Manufacturing. Als basis is de eerder gemaakte website voor Liposoma Research gebruikt zodat dezelfde lijn wordt gehanteerd en een eenduidig beeld ontstaat. Daarnaast hebben we deze website voorzien van een vertaalmodule en is de website opgeleverd in Nederlands en in het Engels.

Jaar

2019

Bekijk het zelf:

liposomacontractmanufacturing.com

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-het-streek-scholenmarkt-1

CSG Het Streek
Campagne scholenmarkt 2019


Client

CSG Het Streek

Omschrijving

Voor CSG Het Streek, Het Pallas Athene College, Aeres VMBO, Pantarijn en het Marnix College in Ede heeft Hellenique in samenwerking met Das Communicatie een campagne ontwikkeld ten behoeve van de Scholenmarkt. Naast de postercampagne hebben we ook flyers ingezet met op de achterzijde de aankondigingen van de Open Dagen voor scholieren in 2020.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-rhs-dichterskwartier-1

RHS Real Estate Partners
Website en verkoopbrochure DichterskwartierClient

RHS Real Estate Partners

Omschrijving

In opdracht van RHS Real Estate Partners realiseerde Hellenique voor het project Dichterskwartier II Harderwijk een volledige website met inschrijfmodule en achterliggende database met koppeling naar Mailchimp. Daarnaast verzorgde Hellenique het ontwerp van verkoopbrochure met alle informatie met betrekking tot het project.

Jaar

2019

Bekijk het zelf:

www.dichterskwartierharderwijk.nl

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-mars-worldwide-website-1

White Mountain Music Group B.V.
Website M.A.R.S. Worldwide

Mars Label Group
Mars Label Group
Mars Label Group
Mars Label Group

Client

White Mountain Music Group B.V.

Omschrijving

“We connect music fans with music makers’, dat is het motto van M.A.R.S. Worldwide. In opdracht van White Mountain Music Group B.V. vervaardigde Hellenique een volledig nieuwe Wordpress website. Deze website bevat een custom-made artiestensysteem, een koppeling met Mailchimp en een nieuwsmodule. Daarnaast verzorgt Hellenique ook de webhosting voor de website.

Jaar

2019

Bekijk het zelf:

www.mars-worldwide.com

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-lazytiger-10

Ontwikkeling huisstijl en guerilla campagne
LazyTiger

LazyTiger
LazyTiger
LazyTiger
LazyTiger
LazyTiger
LazyTiger
LazyTiger
LazyTiger
LazyTiger

Client

Lazytiger

Omschrijving

Ermelo is in de ban van de tijger! In de loop van 2020 komt er namelijk een nieuw restaurant aan de Julianalaan in Ermelo. Lazytiger is een uniek concept waarin de Thais Aziatische keuken centraal staat, onder leiding van een uit Thailand afkomstige chef-kok. Hellenique heeft de marketing en communicatie van dit project vanaf het begin af aan gedirigeerd. We hebben de huisstijl en het logo ontwikkeld, de website gerealiseerd en social media zoals Instagram en Facebook opgezet. Tevens hebben wij de (studio)fotografie verzorgd, flyers opgemaakt en een complete Mailchimp omgeving opgezet en gekoppeld aan gekoppeld aan de website. Via Social Media kanalen en de lokale nieuwsbladen is een guerrilla actie opgezet om zoveel mogelijk naamsbekendheid te creëren.

Jaar

2019

Website

www.lazytiger.nl

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-juf-roos-sony-music-1

Sony Music Entertainment Netherlands
Juf Roos Meer Leuke Liedjes

Juf Roos
Juf Roos
Juf Roos
Juf Roos

Client

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.

Omschrijving

Als ‘Sony Certified supplier’ verzorgt Hellenique alle DTP werkzaamheden ten behoeve van het digitaal aanleveren van CD en vinyl artwork. Uit bestaande elementen heeft Hellenique een ontwerp gemaakt voor de volgende CD van Juf Roos genaamd ‘Meer Leuke Liedjes’ uit de reeks van kinderliedjes. Voor deze titel verzorgde Hellenique de opmaak, DTP werkzaamheden en digitale aanlevering van het materiaal. Daarnaast zorgen wij voor de juiste ‘legal lines’, plaatsing van logo’s en genereren wij de juiste barcode. Na deze controle worden alle bestanden digitaal verzonden voor productie via AOMA.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-nina-simone-box-music-on-cd-1

Music On CD
Clamshell box Nina Simone The Complete RCA Album Collection

Nina Simone
Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen

Client

Music On CD B.V.

Omschrijving

In opdracht van Music on CD heeft Hellenique op basis van briefing en aangeleverd materiaal een compilatie van het werk van de Amerikaanse singer-songwriter, pianiste en burgerrechtenactiviste Nina Simone opgemaakt in de vorm van een clamshell box, hierin zitten 9 CD’s in wallets met een bijbehorend booklet. Daarnaast zorgen wij voor de juiste ‘legal lines’, plaatsing van logo’s en genereren wij de barcode.

Jaar

2019

Lees verder
hellenique-beursuitingen-liposoma-voorblad

Liposoma B.V.
Beursuitingen

Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen
Liposoma Research Beursuitingen

Client

Liposoma B.V.

Omschrijving

Liposoma ontwikkelt en produceert liposomale formuleringen voor wetenschappelijke en technische toepassingen. Daarnaast produceert men ook liposomen als basis voor voedsel en gezondheidsproducten. In samenwerking met Das Communicatie en Het Nederlands Tekstbureau ontwikkelde Hellenique een aantal uitingen ten behoeve van een beurs. Door middel van ‘korte lijnen’ en ‘snel schakelen’ hebben we in een zeer korte tijd een compleet gedrukte brochure, een volledig werkende responsive website en een fraaie presentatie voor de beurs weten te ontwikkelen.

Jaar

2019

Bekijk het zelf!

liposomatechnology.com

Lees verder
hellenique-portfolio-2019-sam-cooke-box-music-on-cd-1

Music On CD
Clamshell box Sam Cooke The Complete RCA Album Collection

Client

Music On CD B.V.

Omschrijving

In opdracht van Music on CD heeft Hellenique op basis van briefing en aangeleverd materiaal een compilatie van het werk van de Amerikaanse gospel-, rhytm-, blueszanger en burgerrechtenactivist Sam Cooke opgemaakt in de vorm van een clamshell box, hierin zitten 8 CD’s in wallets met een bijbehorend booklet. Daarnaast zorgen wij voor de juiste ‘legal lines’, plaatsing van logo’s en genereren wij de barcode.

Jaar

2019

Lees verder
mockup

Technisch Installatieburo Hevel
Huisstijl & website

Client

Technisch Installatieburo Hevel

Omschrijving

Voor Technisch Installatieburo Hevel hebben we een volledige huisstijl en website ontworpen.

Omschrijving

2019

Lees verder
bergman-parkeerkaart-mockup-portfolio

Bergman Clinics
Bergman Clinics parkeerkaart

Client

Bergman Clinics

Omschrijving

Deze parkeerkaart hebben we gemaakt voor Bergman Clinics

Jaar

2019

Lees verder
stramien-portfolio-pipoos-halloween1

Pipoos
Halloween Thema

Pipoos Halloween
Pipoos Halloween
Pipoos Halloween
Pipoos Halloween
Pipoos Halloween
Pipoos Halloween

Client

Pipoos

Omschrijving

Voor de winkels voor Pipoos heeft het team van Hellenique het jaarlijkse Halloween thema van oktober verzorgd. De items die omgezet zijn in het Halloween thema zijn de webstore, wekelijkse nieuwsbrieven, dagelijkse social media visuals, websliders, de online folder en winkelpresentatie zoals B0-posters, lichtbakken en over-the-counter flyers.

Jaar

2018

Lees verder
dental-design-center-website-huisstijl-1

Dental Design Center
Nieuwe Huisstijl & Website

Dental Design Center huisstijl
Dental Design Center huisstijl
Dental Design Center huisstijl
Dental Design Center huisstijl
Dental Design Center huisstijl
Dental Design Center huisstijl
Dental Design Center huisstijl

Client

Dental Design Center

Omschrijving

U kunt bij Dental Design Center terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Van preventieve behandelingen zoals de onderhoudsbehandeling bestaande uit controle en gebitsreiniging, van meer ingrijpende zaken als een wortelkanaalbehandeling of het trekken van een tand of kies en van gespecialiseerde behandelingen zoals restauratieve tandheelkunde tot esthetische parodontale chirurgie. Hellenique verzorgde een totale remake van de huisstijl bestaande uit een nieuw logo, briefpapier, visitekaartje en enveloppen. Daarnaast is de website weer helemaal up2date gemaakt met een nieuw responsive design en voorzien van het gebruiksvriendelijke WordPress CMS.

Jaar

2018

Bekijk het zelf!

www.dentaldesigncenter.nl

Lees verder
music-on-cd-within-temptation-cd-1

Music on CD
Within Temptation – Enter & the Dance

Within Temptation Artwork
Within Temptation Artwork
Within Temptation Artwork
Within Temptation Artwork
Within Temptation Artwork

Client

Music on CD

Omschrijving

Music on CD streeft ernaar om ‘the best from the past’ terug te brengen op de markt. Muziek die niet meer beschikbaar is op CD of vinyl, muziek waar echte muziekliefhebbers heel wat moeite voor moeten doen om te achterhalen. Zij zorgen dat muziek uit het verleden niet vergeten raakt.

Hellenique digitaliseert het ‘oude’ materiaal voor een heruitgave van de oorspronkelijke CD. Wij scannen het materiaal in op hoge resolutie, zetten de teksten opnieuw en passen het artwork aan.

Jaar

2018

Lees verder
DeGids-catalogus-1

Rouwmedia
De Gids

De Gids
De Gids
De Gids
De Gids

Client

Rouwmedia

Omschrijving

Rouwmedia, onderdeel van Hellenique, verzorgt de complete opmaak van rouwadvertenties en rouwdrukwerk. In deze catalogus wordt de nieuwste collectie getoond. Alle kwaliteiten van het team zijn benut. Van vormgeving tot tekstschrijven, styling tot fotografie, webdeveloper tot webdesigner.

Jaar

2018

Lees verder
hellenique-akzo-nobel-flyer-burghouwt-1

AkzoNobel
Burghouwt flyer

AkzoNobel Burghouwt flyer
AkzoNobel Burghouwt flyer
AkzoNobel Burghouwt flyer

Client

AkzoNobel

Omschrijving

Burghouwt is een technische groothandel die met name levert aan de Nederlandse timmerindustrie. Zij zijn hierin marktleider. In opdracht van Akzo Nobel ontwikkelde Hellenique, in de huisstijl van Burghouwt, een full colour A4 flyer ter introductie van Sikkens industriële coatings voor de timmerindustrie.

Jaar

2018

Lees verder
hellenique-sony-music-jett-rebel-1

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Artworks Jett Rebel

Jett Rebel Artwork
Jett Rebel Artwork
Jett Rebel Artwork
Jett Rebel Artwork
Jett Rebel Artwork

Client

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.

Omschrijving

Als ‘Sony Certified supplier’ verzorgt Hellenique alle DTP werkzaamheden ten behoeve van het digitaal aanleveren van CD en vinyl artwork. Het artwork wordt door de ontwerper aangeleverd en door ons gecontroleerd op formaat, template, resolutie, etc. Daarnaast zorgen wij voor de juiste ‘legal lines’, plaatsing van het Sony logo en de barcode. Na deze controle worden alle bestanden digitaal verzonden voor productie via AOMA. ‘7’ is zoals de naam al aangeeft plaat nummer zeven die Jelte Tuinstra onder de naam Jett Rebel heeft uitgebracht. Ook voor deze titel verzorgde Hellenique de DTP werkzaamheden en digitale aanlevering van het materiaal.

Jaar

2018

Lees verder
hellenique-bertus-front-back-office-3

Bertus Distributie
My Bertus systeem

Client

Bertus Distributie

Omschrijving

Bertus Distributie is in 40 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de Nederlandse muziekwereld en ver daarbuiten. Vele klanten en labels vanuit de hele wereld maken gebruik van de diensten van Bertus. Het My Bertus systeem voorziet klanten in real-time oplossingen om orders te plaatsen via de Bertus website, om backorders en paklijsten te controleren, nieuwe releases, speciale aanbiedingen, campagnes te ontdekken en om belangrijke nieuwsberichten te lezen. Hellenique verzorgde een restyle van het My Bertus systeem, zowel van het bestelgedeelte als van het dashboard. De nieuwe structuur en stylesheets werden opgeleverd in HTML5 en Less op basis van Bootstrap. Het project werd gebouwd in een Bitbucket repository via Git en op deze manier aan de klant opgeleverd. De voertaal van het gehele project was Engels.

Jaar

2018

Lees verder
hellenique-hony-heren-mode-summer-sale-2

HKC Hony
Hony herenmode summer sale
Client

HKC Hony

Omschrijving

Oprechte betrokkenheid, vakkundigheid en service zijn drie kernwoorden waar het familiebedrijf HKC Hony sinds 1967 mee getypeerd kan worden. De klant ervaart dat hij het middelpunt is van het bestaan van HKC Hony. Het succes is mede te danken, naast het trouwe team van onze specialisten, aan u, onze trouwe klanten! Voor de Summer Sale vervaardigde Hellenique een gepersonaliseerde direct mail voor de trouwe klanten, advertentie in diverse uitgaven en werd de website voorzien van de Summer Sale identiteit.

Jaar

2018

Bekijk het zelf!

www.hony.nl

Lees verder
hellenique-woonboulevard-oldenzaal-webshop

Woonboulevard Oldenzaal
Woonboulevard Oldenzaal WebshopClient

Woonboulevard Oldenzaal

Omschrijving

Website van Woonboulevard Oldenzaal uitgebreid met een webshop module waarmee de opdrachtgever zijn showroommodellen kan presenteren. Door toepassing van het gebruiksvriendelijke Wordpress CMS-systeem kunnen de medewerkers zelf de webshop invullen en bijhouden. Afbeeldingen worden door het systeem automatisch op het juiste formaat en resolutie gemaakt. Het voordeel hiervan is dat iedereen met het systeem overweg kan en de snelheid van de website gegarandeerd blijft.

Jaar

2018

Bekijk het zelf!

www.sale.woonboulevardoldenzaal.nl

Lees verder
pipoos-posters-hellenique-portfolio

Pipoos
Pipoos posters
Client

Pipoos

Omschrijving

Verschillende posters vervaardigd op B0-formaat voor de Pipoos winkels in Nederland en België. Ter introductie van de zomerhit van 2018 de Zapback stuntvliegtuigjes, voor de “Everybody needs a pen” campagne in augustus en voor de vestiging in Den Haag een verbouwingsposter.

Jaar

2018

Lees verder
hellenique-rhs-wonen-2

RHS Real Estate Partners
RHS website

Client

RHS Real Estate Partners

Omschrijving

Voor RHS Real Estate Partners hebben wij een compleet nieuwe website vervaardigd. RHS Real Estate Partners in Ermelo initieert voor en en met partners nieuwe projecten, zij adviseren bij koop, verkoop, huur en verhuur en zijn gespecialiseerd in beleggingsobjecten door heel Nederland. Hellenique verzorgde het complete traject van ontwerp naar de volledig online uitwerking. De website is voorzien van een volledig op maat gemaakt Wordpress CMS waarmee de opdrachtgever zelf zijn projecten kan toevoegen en beheren.

Jaar

2018

Bekijk het zelf!

www.raadhuisstaete.nl

Lees verder
hellenique-sony-music-mart-hoogkamer-1

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Artworks Mart Hoogkamer

Client

Sony Music

Omschrijving

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Mart is nog jong, geboren in 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens in de talentshow blijven niet onopgemerkt in de media en met het nummer Liefde van Willy Alberti raakt hij de harten van velen. Mart Hoogkamer heeft zich anno 2018 ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem - ondanks zijn leeftijd - jong en oud weet te raken. Hellenique verzorgde de layout van zijn nieuwste cd.

Jaar

2018

Lees verder
hellenique-mirfit-flyer-a5-large-3

MirFit
MirFit flyer en fotografie
Client

MirFit

Omschrijving

MirFit richt zich op het geven van persoonlijke begeleiding, bij mensen thuis of lekker buiten. MirFit is gespecialiseerd in core training en het geven van loopscholing. Hellenique heeft het logo ontworpen, richtte voor MirFit de Facebookpagina in en ontwikkelde een flyer met speciale zomeractie. In onze eigen studio werd de portretfotografie verzorgd.

Jaar

2018

Lees verder
hellenique-portfolio-akzonobel-brochure-1

AkzoNobel
NHC Coatings VerpakkingslijnClient

AkzoNobel

Omschrijving

In opdracht van AkzoNobel, één van ’s werelds meest toonaangevende industriële ondernemingen, heeft het team van Hellenique een compleet nieuwe verpakkingslijn ontwikkeld voor één van hun afnemers. Onder de naam NHC Coatings zijn verschillende verfblikken en een 8 pagina tellende informatieve consumentenbrochure vervaardigd. De doelstelling van de opdracht was om een betrouwbaar merk in de markt te zetten waarbij de huisstijl en het vakmanschap van de Nederlandse Hout Coating belangrijk zijn.

Jaar

2018

Lees verder
hellenique-portfolio-edeshopping-magazine-1

Da's Communicatie
Ede Shopping
Client

Da's Communicatie

Omschrijving

In samenwerking met Da's Communicatie heeft het team van Hellenique een compleet nieuw concept ontwikkeld voor de middenstand van Ede. Met de titel Ede Shopping is een A6-brochure samengesteld waarbij lokale ondernemers middels advertorials en advertenties de mogelijkheid hebben om hun bedrijf te promoten. Aan de brochure is tevens een website gekoppeld waarmee de ontvanger van de brochure snel informatie kan vinden over de natuur, attracties, winkels, horeca en evenementen in Ede. Ede Shopping is verspreid onder alle recreatiebedrijven in Ede en omgeving en heeft als doel meer omzet te creëeren voor de lokale ondernemer.

Jaar

2018

Bekijk het zelf!

www.ede.shopping

Lees verder
hellenique-portfolio-pipoos-giftcard-5

Pipoos
Pipoos Giftcard
Client

Pipoos

Omschrijving

In opdracht van Popov, onderdeel van het Zweedse Panduro, heeft het team van Hellenique een giftcard ontwikkeld. De digitale cadeaukaart wordt zowel in de winkels als online aangeboden. Opdracht was om een neutraal, maar toch creatief design te maken met een inspirerende DIY uitstraling. Naast de giftcard is er ook een verpakking geproduceerd zodat de gever van de giftcard de mogelijkheid heeft zijn of haar cadeau te personaliseren. Naast de productie van de fysieke Pipoos giftcard hebben onze webontwikkelaars er tevens voor gezorgd dat de cadeaukaart ook online besteedbaar is op de website www.pipoos.com.

Jaar

2018

Bekijk het zelf!

www.pipoos.com

Lees verder
mockup-logo

Midden Nederland Hypotheken B.V.
Huisstijl

Client

Midden Nederland Hypotheken B.V.

Omschrijving

Voor Midden Nederland Hypotheken hebben we de volledige huisstijl gerestyled. In de vernieuwde huisstijl hebben we o.a. posters, advertenties, een offertemap en een waardebon gemaakt.

Jaar

2014

Lees verder
the-brand-visitekaartje-mockup-portfolio

The Brand
Visitekaartjes

Client

The Brand

Omschrijving

Visitekaartjes.

Lees verder
de-klerk-vis-niekus-brochure-mockup-portfolio

De Klerk Vis Niekus
Flyers voor De Klerk Vis Niekus

Client

De Klerk Vis Nieuks

Omschrijving

Voor De Klerk Vis Niekus hebben wij deze promotieflyers ontwikkeld.

Jaar

2011

Lees verder
coolblue-voorkant

Coolblue
Huisstijl, folders & banners

Client

Coolblue

Omschrijving

Voor Coolblue hebben wij een huisstijl ontwikkeld met o.a. visitekaartjes en cadeaucheques. In deze huisstijl hebben we daarna folders, banners etc. ontwikkeld.

Jaar

2016

Lees verder
jansen-begrafenis-huisstijl-website

Jansen Begrafenisverzorging
Huisstijl & website

Client

Jansen Begrafenisverzorging

Omschrijving

Voor Jansen Begrafenisverzorging hebben we een volledige huisstijl en website ontworpen.

Lees verder
jeansworks

Jeans Works B.V.
JEANS.WORKS

Jeans Works
Jeans Works
Jeans Works
Jeans Works
Jeans Works

Client

JEANS.WORKS

Omschrijving

Hellenique heeft voor JEANS.WORKS een nieuwe huisstijl, website en verschillende print uitingen verzorgd. JEANS.WORKS produceert perfecte denims onder private label, is een B2B met de allerbeste marge voor de afnemer in de markt. JEANS.WORKS verzorgt dus de totale keten; van ontwerp en styling to en met productie en logistiek. Voorzien van eigen naam, logo en identiteit.

Jaar

2018

Bekijk het zelf!

www.jeans.works

Lees verder
Klantenvriend-4-website-1-home

11-04 Advies
Klantenvriend

Branding Klantenvriend
Branding Klantenvriend
Branding Klantenvriend
Branding Klantenvriend
Branding Klantenvriend
Branding Klantenvriend

Client

11-04 Advies

Omschrijving

In opdracht van 11-04 Wennekes Advies realiseerde Hellenique het totale concept voor 'De Klantenvriend', bestaande uit de huisstijl met logo briefpapier; visitekaartjes; enveloppen; een offertemap en drukwerk. Daarnaast hebben wij een frisse, volledig responsive website gebouwd middels Wordpress

Jaar

2017

Lees verder
autoverzekering123-1-website-1-home

Assurantie- en Adviesbureau Olaf Spek
Autoverzekering123

Autoverzekering123
Autoverzekering123
Autoverzekering123
Autoverzekering123
Autoverzekering123

Client

Assurantie- en Adviesbureau Olaf Spek

Omschrijving

Een opdracht van Assurantie- en Adviesburo Olaf Spek realiseerde Hellenique het totale concept voor Autoverzekering123. Autoverzekering123 heeft voor iedereen een betaalbare en goede autoverzekering… ook als je net je rijbewijs en je eerste auto hebt. Naast het vervaardigen van een responsive website, verzorgde Hellenique ook de online Facebookcampagne een een huis-aan-huis flyer.

Jaar

2017

Lees verder
piet-boon-cover

Fetim B.V.
Piet Boon Flooring

Piet Boon Flooring
Piet Boon Flooring
Piet Boon Flooring
Piet Boon Flooring
Piet Boon Flooring

Client

FETIM B.V.

Omschrijving

In opdracht van de Fetim Group B.V. verzorgde Hellenique een redesign van het Piet Boon Flooring by Solidfloor Concept, bestaande uit een speciale beursfolder in twee talen met aankondiging van de nieuwe collectie vloeren. Een nieuwe 24 pagina brochure in vier talen en een bijbehorende prijslijst.

Jaar

2017

Lees verder
monte-stella-vinyl-il-mercenario

Monte Stella
Monte Stella Vinyls

Monte Stella Vinyls
Monte Stella Vinyls
Monte Stella Vinyls
Monte Stella Vinyls

Client

Monte Stella

Omschrijving

In opdracht van Monte Stella Records verzorgde Hellenique het artwork voor een viertal speciale vinyl uitgaven met originele film soundtracks gecomponeerd door Ennio Morricone. Bestaande uit Il Mercenario, Novecento, Faccia a Faccia en Il Giro Del Mondo. Elke uitgave verschijnt in een gelimiteerde oplage van 500 exemplaren op goud vinyl.

Jaar

2017

Lees verder
wellplast-catalogus-logo

Wellplast B.V.
Wellplast catalogus

Wellplast catalogus
Wellplast catalogus
Wellplast catalogus

Client

Wellplast B.V.

Omschrijving

Al vele jaren voorziet Wellplast zijn klanten van technische kwaliteits-producten tegen gunstige prijzen. Daarnaast is Wellplast zijn klanten van dienst met vakkundige adviezen, scherpe offertes en snelle levering op het gebied van kunststof leidingsystemen, technische artikelen, HWA infiltratie, pompen, PE-producten en beregeningssystemen.

Hellenique verzorgde de opmaak van een 260 pagina tellende catalogus, bestaande uit 25 hoofdstukken met een overzicht van het complete assortiment van Wellplast.

Jaar

2016

Lees verder
music-on-cd-frank-boeien

Music on CD
Artwork Music on CD

Artwork Music on CD
Artwork Music on CD
Artwork Music on CD
Artwork Music on CD

Client

Music on CD

Omschrijving

Music on CD streeft ernaar om ‘the best from the past’ terug te brengen op de markt. Muziek die niet meer beschikbaar is op CD of vinyl, muziek waarvoor echte muziekliefhebbers heel wat moeite moeten doen om te achterhalen. Zij zorgen dat muziek uit het verleden niet vergeten raakt.

Hellenique digitaliseert het ‘oude’ materiaal voor een heruitgave van de oorspronkelijke CD. Wij scannen het materiaal in op hoge resolutie, zetten de teksten opnieuw en passen het artwork aan.

Tevens verzorgt Hellenique de website van Music on CD die door ons ontworpen is.

Jaar

2016

Lees verder
kollaard-jansen-website-01

Kollaard en Jansen
Kollaard en Jansen

Kollaard en Jansen
Kollaard en Jansen
Kollaard en Jansen
Kollaard en Jansen
Kollaard en Jansen

Client

Kollaard en Jansen

Omschrijving

Kollaard en Jansen uitvaartzorg is een jonge Utrechtse uitvaartonderneming met voor veel mensen bekende gezichten. Gerda Jansen en Koen Kollaard besloten in 2015 om een zelfstandige uitvaartorganisatie te starten en zich voornamelijk te richten op de regio Utrecht en omstreken. Met 4 vaste medewerkers worden jaarlijks ongeveer 200 uitvaarten door hun verzorgd. Hellenique realiseerde voor Kollaard en Jansen een nieuwe responsive website.

Jaar

2016

Bekijk het zelf!

www.kj-uitvaartzorg.nl

Lees verder
fetim-solidfloor-brochure4

Fetim B.V.
Rebranding Solidfloors

Rebranding Solidfloors
Rebranding Solidfloors
Rebranding Solidfloors
Rebranding Solidfloors
Rebranding Solidfloors
Rebranding Solidfloors
Rebranding Solidfloors
Rebranding Solidfloors

Client

FETIM B.V.

Omschrijving

Solidfloor is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers van houten vloeren en is verkrijgbaar in meer dan 30 landen. Solidfloor ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hellenique verzorgde de complete rebranding van het merk Solidfloor, bestaande uit een nieuwe huisstijl manual voor gebruik van het o.a. het logo, een nieuwe 82 pagina tellende brochure inclusief vertalingen naar het Duits, Engels, Frans, Spaans en Italiaans. Daarnaast verzorgde Hellenique de layout en uitwerking van een nieuwe map voor alle prijslijsten in de diverse talen. Voor het nieuwe concept ‘Create Your Floor’ ontwikkelde Hellenique het logo en een uitgebreide 16 pagina tellende brochure voor dit unieke concept.

Jaar

2016

Bekijk het zelf!

www.solidfloor.com

Lees verder
Sony-music-meijer-kraaijenhof-case1-hellenique

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Artwork Lavinia Meijer & Carel Kraayenhof

Artwork Lavinia Meijer & Carel Kraayenhof
Artwork Lavinia Meijer & Carel Kraayenhof
Artwork Lavinia Meijer & Carel Kraayenhof
Artwork Lavinia Meijer & Carel Kraayenhof

Client

Sony Music

Omschrijving

Harpiste Lavinia Meijer en bandoneonist Carel Kraayenhof vormen al enkele jaren een succesvol duo. Op hun repertoire staan milonga’s, tango’s en andere Argentijnse, Spaanse en Italiaanse composities van componisten als Piazzolla, Albeniz, Morricone en composities van Kraayenhof zelf. Hellenique verzorgde de layout van hun nieuwste cd.

Jaar

2015

Lees verder
portfolio-sony-music-case2-radio4-2015

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Radio 4 Hart & Ziel Capbox 5CD 2015

Artwork Radio 4 Hart & Ziel Capbox 5CD 2015Artwork Radio 4 Hart & Ziel Capbox 5CD 2015Artwork Radio 4 Hart & Ziel Capbox 5CD 2015
Artwork Radio 4 Hart & Ziel Capbox 5CD 2015

Client

Sony Music

Omschrijving

De Hart & Ziel Lijst is wederom samengesteld. Luisteraars van Radio 4 droegen klassieke muziek aan die hen raakt. Driehonderd werken bereikten de lijst en werden uitgezonden op Radio 4. In opdracht van Sony Music The Netherlands ontwikkelde Hellenique een speciale capbox bestaande uit 5 CD's met daarop 100 klassieke werken uit de Hart & Ziel lijst van 2015.

Jaar

2015

Lees verder
Inteami-logo-hellenique

Inteami
Inteami huisstijl en website

Inteami huisstijl en website
Inteami huisstijl en website
Inteami huisstijl en website
Inteami huisstijl en website

Client

Inteami

Omschrijving

Erwin Kornelis Jesterhoudt werd op 7 maart 1967 geboren in Amsterdam. Gedurende zijn studie aan de Hogeschool Enschede startte hij zijn bedrijf JMC. Met JMC richtte hij zich met name op servicemanagement projecten en het inrichten van beheer organisaties. Via diverse projectleider en interim management banen bij diverse nationale en internationale IT bedrijven en na zijn Master op INSEAD in 2007 besloot Erwin in 2014 zijn bedrijf INTEAMI op te richten. Met INTEAMI en de door Erwin ontwikkelde 6 c model wordt er binnen de sourcing wereld een nieuwe standaard gezet.

Hellenique ontwikkelde voor INTEAMI een nieuwe responsive website in twee talen en een compleet nieuwe huisstijl.

Jaar

2015

Bekijk het zelf!

www.inteami.nl

Lees verder
Sotto-website-02-hellenique

Sotto Wijnkelders & Proeflounge
Sotto website

Sotto website
Sotto website
Sotto website
Sotto website

Client

Sotto

Omschrijving

Sotto is een proeflokaal dat ontstaan is uit de passie voor wijn en gastronomie. Sotto biedt naast exclusieve privé wijnkluizen, een professioneel geoutilleerde keuken en een sfeervolle ruimte die haar gasten een scala aan mogelijkheden biedt op het gebied van vergaderingen, proeverijen, ontvangsten en presentaties.

Sotto” is een onderdeel van Wijnkoperij Agneau B.V. en is gevestigd in de kelder van “Het Huis” gelegen aan de Stationsstraat 4 te Ermelo.

Jaar

2015

Bekijk het zelf!

www.sottolounge.nl

Lees verder
CruisePR-website-01-hellenique

CruisePR
CruisePR huisstijl en website

CruisePR huisstijl en website
CruisePR huisstijl en website
CruisePR huisstijl en website
CruisePR huisstijl en website
CruisePR huisstijl en website

Client

CruisePR

Omschrijving

CruisePR vertegenwoordigd rederijen in Nederland en behartigt hun PR-belangen in de Benelux. Dit kan ook zijn tijdens de CLIA-vergaderingen. Door eerder een bestuursfunctie te hebben vervuld binnen de CLIA, weet CruisePR precies wat er speelt en kan hierdoor zorgen dat de belangen van de door ons vertegenwoordigde rederijen kenbaar worden gemaakt.

Jaar

2015

Lees verder
sony-music-capbox-bob-dylan-03-hellenique

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Bob Dylan Capbox 10CD’s

Bob Dylan Capbox 10CD’s
Bob Dylan Capbox 10CD’s
Bob Dylan Capbox 10CD’s
Bob Dylan Capbox 10CD’s
Bob Dylan Capbox 10CD’s
Bob Dylan Capbox 10CD’s
Bob Dylan Capbox 10CD’s
Bob Dylan Capbox 10CD’s
Bob Dylan Capbox 10CD’s
Bob Dylan Capbox 10CD’s

Client

Sony Music

Omschrijving

Bob Dylan, geboren als Robert Allen Zimmerman is een Amerikaans singer-songwriter en kunstenaar. Bob Dylan wordt beschouwd als een van de grootste songwriters van de Verenigde Staten van Amerika in de twintigste eeuw. Hij heeft een omvangrijk oeuvre op zijn naam staan, dat door sommigen op één lijn wordt gesteld met dat van Stephen Foster, Irving Berlin, Woody Guthrie en Hank Williams, die deel uitmaken van het Amerikaanse culturele erfgoed. In opdracht van Sony Music The Netherlands ontwikkelde Hellenique drie speciale capboxen bestaande uit 10 CD's per capbox met de complete discografie van Bob Dylan tot 2010.

Jaar

2015

Lees verder
marodent-restyle-huisstijl-03-hellenique

Marodent
Restyling Marodent

Restyling Marodent
Restyling Marodent
Restyling Marodent
Restyling Marodent
Restyling Marodent
Restyling Marodent
Restyling Marodent
Restyling Marodent
Restyling Marodent
Restyling Marodent

Client

Marodent

Omschrijving

Marodent Dentil Clinic is een praktijk voor tandheelkunde met een professioneel team. Zij bieden u uitgebreide en kwalitatief goede tandheelkundige zorg aan, van de halfjaarlijkse controle tot het uitvoeren van een volledig tandheelkundig plan. Hellenique verzorgde een complete restyling van de huisstijl bestaande uit een nieuw fris en modern logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en afsprakenkaartjes. Ook de signing van de praktijk werd voorzien van een nieuw jasje. In dezelfde lijn als Marodent vervaardigde Hellenique ook voor zusterbedrijf Marohealth een nieuwe huisstijl.

Jaar

2015

Lees verder
sony-music-cd-maxi-mr-probz-02-hellenique

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Mr. Probz CD Maxi

Mr. Probz CD Maxi
Mr. Probz CD Maxi
Mr. Probz CD Maxi

Client

Sony Music

Omschrijving

Dennis Princewell Stehr, beter bekend als Mr. Probz, is een Nederlandse rapper en singer-songwriter. Hij houdt zich bezig met Nederlandse en Engelstalige zang en rap. Daarnaast richt hij zich ook op het schrijven en produceren van nummers. Nadat de remix van Robin Schulz van 'Waves' wereldwijde bekendheid vergaarde is er nu weer een DJ met een nummer van Mr. Probz aan de haal gegaan. Afrojack naakte namelijk een remix van 'Nothing Really Matters'. Hellenique verzorgde voor deze uitgave het artwork van de CD-maxi.

Jaar

2015

Lees verder
overlander-werkplaatsspecial-folder-01-hellenique

Overlander B.V.
Folder werkplaatsspecial

Folder werkplaatsspecial
Folder werkplaatsspecial
Folder werkplaatsspecial

Client

Overlander B.V.

Omschrijving

Overlander is al meer dan 28 jaar importeur van hoogwaardige producten voor de werkplaats van het autobedrijf, zowel voor dealers als voor universele garagebedrijven, truckbedrijven, bandenbedrijven alsmede landbouw & grondverzet. Hellenique verzorgde de complete layout van de 24-pagina folder, het drukwerk van de folder en de digitale online versie. Bekijk hier de werkplaats special

Jaar

2015

Lees verder
centurion-garagedeuren-vi-la-flyer-01-hellenique

Centurion Deuren B.V.
Flyer Vi-la garagedeuren

Flyer Vi-la garagedeuren
Flyer Vi-la garagedeuren
Flyer Vi-la garagedeuren

Client

Centurion garagedeuren

Omschrijving

Centurion Deuren heeft een nieuwe budget garagedeur toegevoegd aan zijn assortiment genaamd Vi-La. Deze garagedeur kan zelf of door Centurion worden gemonteerd. Om landelijke bekendheid te geven aan dit nieuwe product is er gekozen voor een digitale verspreiding van de flyer via Reclamefolder.nl. Reclamefolder.nl is het digitale alternatief voor huis-aan-huis verspreiding. Hellenique verzorgde de complete layout van de flyer(s), plaatsing op Reclamefolders.nl en de landingspagina op de website www.centuriondeuren.nl met alle informatie.

Jaar

2015

Lees verder
sony-music-hansi-hinterseer-02-hellenique

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Hansi Hinterseer 2CD

Hansi Hinterseer 2CD
Hansi Hinterseer 2CD
Hansi Hinterseer 2CD

Client

Sony Music

Omschrijving

Hansi Hinterseer is een Oostenrijkse schlagerzanger, presentator, acteur en voormalig skiër. In 1994 begon Hinterseer aan zijn succesvolle carrière als schlagerzanger. In 1993 werd hij door muziekproducent Jack White op diens verjaardagsfeest als zanger ontdekt. Zijn eerste muzikale optreden had hij in 1994 in het tv programma "Musikantenstadl" van de ORF dat in het hele Duitstalige gebied wordt uitgezonden. Dit was het begin van zijn schlagercarrière met een duidelijk Oostenrijks accent. Tot nu toe behaalde hij 30 keer goud en platina albums in zowel Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. Hellenique verzorgde de complete layout van Het Mooiste van Hansi Hinterseer.

Jaar

2015

Lees verder
sony-music-lavinia-meijer-04-hellenique

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Lavinia Meijer poster en rollup banner

Lavinia Meijer poster en rollup bannerLavinia Meijer poster en rollup banner
Lavinia Meijer poster en rollup banner
Lavinia Meijer poster en rollup banner

Client

Sony Music

Omschrijving

Lavinia Meijer is een Nederlandse harpiste. Op haar elfde werd Lavinia toegelaten op het conservatorium en ronde deze in 2005 cum laude af. Sindsdien treed Lavinia op in binnen- en buitenland en heeft ze al verschillende prijzen gewonnen. Haar uitvoering op harp van hedendaagse componisten als Phillip Glass en Einaudi zijn enorm succesvol. Ter promotie van het nieuwe album Voyage van Lavinia Meijer verzorgde Hellenique de posters en rollup banners.

Jaar

2015

Lees verder
sony-music-kelly-clarkson-bannering-02-hellenique

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Kelly Clarkson online bannering

Kelly Clarkson online bannering
Kelly Clarkson online bannering
Kelly Clarkson online bannering

Client

Sony Music

Omschrijving

Ter promotie van het nieuwe album Piece By Piece van Kelly Clarkson heeft Hellenique de online bannering uitingen verzorgd. Deze bannering zal worden toegepast voor o.a. Spotify, BOL.com & iTunes, waarbij de doelgroep perfect wordt aangesneden.

Jaar

2015

Lees verder
caribbean-experience-website-03-hellenique

Caribbean Experience
Caribbean Experience

Caribbean experience
Caribbean experience
Caribbean experience
Caribbean experience
Caribbean experience

Client

Caribbean experience

Omschrijving

Een ‘100% Island Adventure’, dat is Caribbean-Experience. Heerlijk cruisen, verbasingwekkende ontdekkingen, culinair eten & drinken, koel & comfortabel. Dit samen met een dag of avond, land & zee trip wordt gegarandeerd een onvergetelijke dimensie aan uw vakantie. Hellenique verzorgde het ontwerp van het logo en huisstijl en vervaardigde een compleet nieuwe responsive website.

Jaar

2015

Bekijk het zelf!

www.caribbean-experience.com

Lees verder
betalight-documentatie-05-hellenique

Betalight B.V.
Betalight B.V.

Betalight B.V.
Betalight B.V.
Betalight B.V.
Betalight B.V.
Betalight B.V.
Betalight B.V.
Betalight B.V.
Betalight B.V.

Client

Betalight B.V.

Omschrijving

Betalight B.V. is de leverancier van Tritium lichtbronnen ook wel Betalights genoemd. Deze producten worden gebruikt in veiligheid en nood situaties over de hele wereld. Betalights zijn uniek, ze zijn een zeer betrouwbare en continue lichtbron gedurende een lange levensduur van 10-15 jaar zonder het gebruik van enige vorm van elektriciteit. Hellenique vervaardigde een compleet nieuwe lijn bestaande uit een nieuw logo, een nieuwe responsive website en documentatie bestaande uit een productcatalogus en een catalogus speciaal voor de safety signs.

Jaar

2015

Bekijk het zelf!

www.betalight.nl

Lees verder
nefkens-dm-opel-corsa-06-hellenique

Nefkens GM Amersfoort
Opel Corsa Event

Opel Corsa EventOpel Corsa Event
Opel Corsa Event
Opel Corsa Event
Opel Corsa Event
Opel Corsa Event

Client

Nefkens GM Amersfoort

Omschrijving

Ter introductie van de nieuwe Opel Corsa ontwikkelde Hellenique een DM voor dit speciale VIP-event. Genodigden waren tijdens dit VIP-event getuige van de onthulling van de eerste nieuwe Opel Corsa in Nederland. Onder het genot van een hapje en drankje werd de eerste Opel Corsa van Nederland uitgepakt in de showroom van Nefkens.

Jaar

2014

Lees verder
180000-pipoos-website-portfolio-2

Pipoos
Pipoos webshop


Client

Pipoos

Omschrijving

Pipoos is sinds 1992 actief en dus al meer dan 20 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse Panduro Hobby, ontwikkelaar en leverancier van een groot deel van het assortiment. Het onderscheid pipoos als hobbywinkel en maakt het een unieke winkel met een exclusief assortiment. Hellenique verzorgde voor pipoos een webshop op maat, inclusief de koppeling met de bestaande database van artikelen van pipoos.

Jaar

2014

Bekijk het zelf!

www.pipoos.com

Lees verder
nefkens-busreclame-03-hellenique

Nefkens GM Amersfoort
Busreclame Nefkens

Busreclame Nefkens
Busreclame Nefkens
Busreclame NefkensBusreclame Nefkens
Busreclame Nefkens
Busreclame Nefkens

Client

Nefkens GM Amersfoort

Omschrijving

De naam 'Nefkens' is in Amersfoort en in heel Nederland een begrip. Sinds 2010 is Nefkens Amersfoort officieel importeur geworden van Chevrolet, Cadillac en Corvette! Ter bevordering van het onbezorgd autorijden ontwikkelde Hellenique een busreclame.

Jaar

2014

Lees verder
dim-coaching-website-01-hellenique

Dim Coaching
Restyling Dim Coaching

Restyling Dim Coaching
Restyling Dim Coaching
Restyling Dim Coaching
Restyling Dim Coaching
Restyling Dim Coaching
Restyling Dim Coaching
Restyling Dim Coaching

Client

Dim Coaching

Omschrijving

DIM begeleidt de veranderprocessen binnen de context van de organisatie, waarbij zij gericht zijn op het stimuleren van eigenaarschap (verantwoordelijkheid en betrokkenheid). Hellenique verzorgde de restyling van het logo en huisstijl en vervaardigde een compleet nieuwe responsive website.

Jaar

2014

Bekijk het zelf!

www.dim-coaching.nl

Lees verder
sony-capbox-box-2014

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Radio 4 Hart & Ziel Capbox 10CD

Radio 4 Hart & Ziel Capbox 10CDRadio 4 Hart & Ziel Capbox 10CD
Radio 4 Hart & Ziel Capbox 10CD
Radio 4 Hart & Ziel Capbox 10CD

Client

Sony Music

Omschrijving

De Hart & Ziel Lijst is wederom samengesteld. Luisteraars van Radio 4 droegen klassieke muziek aan die hen raakt. Driehonderd werken bereikten de lijst en werden uitgezonden op Radio 4. In opdracht van Sony Music The Netherlands ontwikkelde Hellenique een speciale capbox bestaande uit 10 CD's met daarop 100 klassieke werken uit de Hart & Ziel lijst van 2014.

Jaar

2014

Lees verder
nefkens-website-opelsale-1-hellenique

Nefkens GM Amersfoort
Website Opel-sale.nl

Website Opel-sale.nlWebsite Opel-sale.nl
Website Opel-sale.nl
Website Opel-sale.nl

Client

Nefkens GM Amersfoort

Omschrijving

De naam 'Nefkens' is in Amersfoort en in heel Nederland een begrip. Sinds 2010 is Nefkens Amersfoort officieel importeur geworden van Chevrolet, Cadillac en Corvette! Ter bevordering van de verkoop van de Opel Ampera en de Opel Zafira Bi-fuel ontwikkelde Hellenique een tweetal landingspagina's voor beide typen.

Jaar

2014

Lees verder
logo-3

Midden Nederland Makelaars B.V.
Website & huisstijl

Midden Nederland Makelaars B.V.
Midden Nederland Makelaars B.V.Midden Nederland Makelaars B.V.
Midden Nederland Makelaars B.V.
Midden Nederland Makelaars B.V.
Midden Nederland Makelaars B.V.
Midden Nederland Makelaars B.V.
Midden Nederland Makelaars B.V.

Client

Midden Nederland Makelaars B.V.

Omschrijving

Midden Nederland Makelaars werkt vanuit zes vestigingen. Er zijn vele specialisaties zoals woningmakelaardij, bedrijfmakelaars, agrarisch onroerend goed, hypotheken en verzekeringen. In samenwerkening met Realworks verzorgde Hellenique de invulling van de complete website en realiseerde het responsive portaal.

Jaar

2014

Bekijk het zelf!

www.mnm.nl

Lees verder
duraline-speakershelf-display-hellenique

Fetim B.V.
Listen to your shelf!

Listen to your shelf!
Listen to your shelf!
Listen to your shelf!Listen to your shelf!
Listen to your shelf!
Listen to your shelf!
Listen to your shelf!
Listen to your shelf!

Client

Fetim B.V.

Omschrijving

Duraline ontwikkelde een legplank met ingebouwde draadloze bluetooth speakers. Via Bluetooth-technologie speel je muziek vanaf je telefoon, tablet, notebook of elk ander Bluetooth apparaat af via deze legplank. Ter introductie van dit nieuwe product ontwikkelde Hellenique een nieuwe verpakking, topkaart voor de display, een responsieve website en een Facebook campagne.

Jaar

2014

Bekijk het zelf!

www.listentoyourshelf.com

Lees verder
wegener-geslaagd-website-3-hellenique

Wegener Media B.V.
Geslaagd!

Geslaagd!
Geslaagd!
Geslaagd!
Geslaagd!Geslaagd!Geslaagd!
Geslaagd!
Geslaagd!
Geslaagd!
Geslaagd!
Geslaagd!

Client

Wegener Media B.V.

Omschrijving

Afstuderen aan het voortgezet onderwijs is meer dan een mijlpaal in de levensloop van studenten. Het is niet alleen een speciaal moment voor de examenkandidaat zelf maar ook voor ouders, opa’s en oma’s ed. In aansluiting op de reguliere examenbijlagen ontwikkelde Hellenique in opdracht van Wegener Media een online platform www.wijzijngeslaagd.nl om geslaagden-momenten samen te brengen en te bewaren. Het is een online platform dat is uitgerust met diverse functionaliteiten. Allemaal bedoeld om het examenfeest nog leuker te maken.

Jaar

2014

Lees verder
yo-yo-ma-hardcover-cover-hellenique

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Hardcover Boek (5CD) Yo-Yo Ma

Hardcover Boek (5CD) Yo-Yo Ma
Hardcover Boek (5CD) Yo-Yo MaHardcover Boek (5CD) Yo-Yo Ma
Hardcover Boek (5CD) Yo-Yo Ma

Client

Sony Music

Omschrijving

Er wordt van Yo-Yo Ma gezegd dat hij de beroemdste klassieke musicus ter wereld is. Voor velen staat de cello dan ook gelijk aan Yo-Yo Ma. Het is niet alleen zijn muzikale talent dat hem zo populair maakt, maar ook zijn vrolijke en vriendelijke karakter.

In opdracht van Sony Music Entertainment Netherlands B.V. vervaardigde Hellenique een hardcover boek bestaande uit 5 CD's en een 40 pagina booklet. In dit boek is er aandacht voor vriendschappen en de invloed ervan tussen Yo-Yo Ma en verschillende personen uit het Nederlandse muziekleven. Portretten van de musicus, de leerling, de docent, de bewonderaar maar vooral van een vriendschap die voor velen bijzonder blijft.

Jaar

2014

Lees verder
kaufmann-hotelbedden-website-1-hellenique

Kaufmann Hotelbedden
Website Royal Kaufmann

Website Royal Kaufmann
Website Royal KaufmannWebsite Royal Kaufmann
Website Royal Kaufmann
Website Royal Kaufmann

Client

Kaufmann Hotelbedden

Omschrijving

Kaufmann Hotelbedden is de boxspring specialist van Nederland en levert over de gehele wereld. De comfortabele producten voldoen aan de hoogste normen en zijn kwalitatief en duurzaam. Hellenique verzorgde het logo ontwerp en realisatie van de responsieve website.

Jaar

2014

Bekijk het zelf!

www.kaufmann-hotelbedden.nl

Lees verder
michael-jackson-cover-hellenique

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Abri Michael Jackson Xscape

Abri Michael Jackson Xscape
Abri Michael Jackson Xscape

Client

Sony Music

Omschrijving

The Estate Of Michael Jackson en Epic’s CEO L.A. Reid hebben 8 opnames uit Jackson’s archieven geselecteerd, die nooit eerder openbaar gemaakt zijn. Ter promotie van dit nieuwe album van Michael Jackson verzorgde Hellenique de opmaak van een abriposter.

Jaar

2014

Lees verder
sparq-restyling-logo-1-hellenique

Sparq
Restyling logo Sparq

Restyling logo SparqRestyling logo Sparq
Restyling logo Sparq
Restyling logo Sparq
Restyling logo Sparq
Restyling logo Sparq
Restyling logo Sparq
Restyling logo Sparq

Client

Sparq

Omschrijving

SPARQ ondersteunt bedrijven bij volledige bezoekersontvangst. Of het nu gaat om tijdelijke receptieondersteuning of u juist de volledige uitbesteding van bezoekontvangst; via SPARQ beschikt u altijd over ervaren mensen die elk bezoek tot een beleving maken. Hellenique verzorgde de restyling van het logo, de advertenties en het huisstijlhandboek met de guidelines voor het gebruik van het logo.
Bekijk hier de guidelines voor Sparq

Jaar

2013

Lees verder
entradis-brochure-3-hellenique

Entradis
Mediaset Entradis

Mediaset EntradisMediaset Entradis
Mediaset Entradis
Mediaset Entradis
Mediaset Entradis
Mediaset Entradis
Mediaset Entradis
Mediaset Entradis
Mediaset Entradis
Mediaset Entradis
Mediaset Entradis

Client

Entradis

Omschrijving

Entradis staat voor toegang. Toegang tot tevreden huurders. Toegang tot marktkennis. Toegang tot een groot netwerk. Toegang tot alle relevante informatie over uw vastgoedbelegging. En toegang tot rendement. Rendement dat wordt behaald door een direct resultaat en het creëren van waardegroei. Hellenique ontwikkelde voor Entradis een nieuwe bedrijfsbrochure, een nieuwe advertentielijn, posters, flyers, een direct mailing en het ontwerp voor de website.

Jaar

2013

Lees verder
duraline-mobiele-website-3-hellenique

Fetim B.V.
Mobiele website Duraline

Mobiele website DuralineMobiele website Duraline
Mobiele website Duraline
Mobiele website Duraline
Mobiele website Duraline
Mobiele website Duraline

Client

Fetim B.V.

Omschrijving

Duraline biedt de mooiste opbergsystemen, waardoor elke ruimte in huis niet alleen netjes, maar ook stijlvol opgeruimd is. De verpakkingen van Duraline worden voorzien van een QR code. Door deze te scannen met je mobiel kom je direct op de productgerelateerde pagina van Duraline. Hellenique ontwierp de mobiele versie van de Duraline website.

Jaar

2013

Lees verder
salentijn-advertentie-hellenique

Landgoed de Salentijn
Advertentie Landgoed de Salentein

Advertentie Landgoed de Salentein

Client

Landgoed de Salentein

Omschrijving

Landgoed de Salentein aan de rand van de Veluwe is een uitnodigend en gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden. Het statige landhuis, twee uitstekende restaurants en ruime evenementenlocaties bieden unieke mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen. Hellenique vervaardigde een advertentie ter promotie van het trouwen op Landgoed de Salentein en verzorgt de plaatsingen in de verschillende uitgaven.

Jaar

2013

Lees verder
sem-trading-handy-home-6-hellenique

Sem Trading B.V.
Verpakkingsvoorstellen @Home assortiment

Verpakkingsvoorstellen @Home assortimentVerpakkingsvoorstellen @Home assortiment
Verpakkingsvoorstellen @Home assortiment
Verpakkingsvoorstellen @Home assortiment
Verpakkingsvoorstellen @Home assortiment
Verpakkingsvoorstellen @Home assortiment

Client

Sem Trading B.V.

Omschrijving

In opdracht van Sem Trading B.V. ontwikkelde Hellenique nieuwe logo's en verpakkingslijnen voor Handy@Home en Beads@Home t.b.v. het kralen en fournituren assortiment in de Action.

Jaar

2013

Lees verder
lijbrandt-internet-box-hellenique

Lijbrandt glasvezel
Branding Lijbrandt

Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding LijbrandtBranding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt
Branding Lijbrandt

Client

Lijbrandt glasvezel

Omschrijving

Zegt u ‘glasvezel’, dan heeft u het over Lijbrandt. Lijbrandt laat u graag genieten van de voordelen van glasvezel. Dus meer gemak, meer kwaliteit en meer mogelijkheden. Hellenique verzorgde de complete branding van Lijbrandt bestaande uit logo, brochures, advertenties, posters, flyers en direct mail. Daarnaast beheerde Hellenique de voorraden drukwerk en ontwikkelde wij voor Lijbrandt een webportal waar men het drukwerk op afroep kan bestellen.

Jaar

2013

Lees verder
hotspots-binnenwerk-interview-fred-hellenique

Qcreators B.V.
Hotspots magazine

Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine
Hotspots magazine

Client

Q-creators B.V.

Omschrijving

HotSpots is een exclusief, gratis huis-aan-huis verspreid lifestyle magazine. Het richt zich op de trendbewuste inwoners van Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet en Zeewolde. HotSpots is toegespitst op het leven en de levensstijl van een koopkrachtige doelgroep. De uitstraling van dit glossy magazine is herkenbaar, stijlvol en eigentijds. In opdracht van Qcreators B.V. verzorgt Hellenique de complete vormgeving en opmaak van het magazine.

Jaar

2013

Lees verder
glashart-logo-hellenique

Glashart
Mediaset Glashart

Mediaset Glashart
Mediaset Glashart
Mediaset Glashart

Mediaset Glashart
Mediaset Glashart
Mediaset Glashart
Mediaset Glashart

Client

Glashart

Omschrijving

Glashart is verantwoordelijk voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in Nederland. Zij zorgen er voor dat het glasvezel daadwerkelijk in de grond gelegd wordt en dat de voorziening bij u in huis wordt aangelegd. Hellenique verzorgde de opmaak en huisstijlbewaking van informatiekranten, uitnodigingen, direct mailings, advertenties, posters, flyers en overige reclame-uitingen in de diverse regio's waar glasvezel werd uitgerold.

Jaar

2013

Lees verder
pergo-verpakkingsvoorstel-schap-2-hellenique

Fetim B.V.
Verpakkingsvoorstellen Pergo

Verpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen PergoVerpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen Pergo
Verpakkingsvoorstellen Pergo

Client

Fetim B.V.

Omschrijving

Pergo ontwikkelde de laminaatvloer in 1977 en is vandaag het toonaangevende vloerenbedrijf met een gevestigde marktpositie in zowel Europa als de Verenigde Staten. Zij ontwikkelen en vervaardigen laminaat- en vinylvloeren van topkwaliteit met unieke en gepatenteerde eigenschappen voor zowel de thuisomgeving als voor openbare ruimtes. In opdracht van Fetim ontwikkelde Hellenique een aantal nieuwe verpakkingsvoorstellen. De doelstelling van het ontwerp van de verpakking is dat de verpakking de Zweedse kwaliteit vertegenwoordigd. Tevens dient het zich in het laminaatschap te onderscheiden van de overige merken. De verpakkingslijn zal in 3 verschillende stijlgroepen worden gesegmenteerd. Bekijk hier de volledige presentatie

Jaar

2013

Lees verder
sparq-receptioniste-van-het-jaar-certificaat-hellenique

Sparq
Sparq receptioniste van het jaar

Sparq receptioniste van het jaarSparq receptioniste van het jaarSparq receptioniste van het jaar
Sparq receptioniste van het jaar
Sparq receptioniste van het jaar
Sparq receptioniste van het jaar
Sparq receptioniste van het jaar
Sparq receptioniste van het jaar

Client

SPARQ

Omschrijving

SPARQ is de organisator en initiator van de verkiezing Receptioniste van het jaar. Hellenique verzorgde het complete concept, met als thema 'Cruise' op het cruiseschip de ss Rotterdam, bestaande uit het logo ontwerp, advertenties, online bannering, certificaten, waardecheques en het ontwerp voor de award en speciale website.

Jaar

2013

Lees verder
sparq-beurs-advertentie-hellenique

Sparq
Beursstand Sparq

Beursstand SparqBeursstand Sparq
Beursstand Sparq
Beursstand Sparq
Beursstand Sparq
Beursstand Sparq
Beursstand Sparq

Client

SPARQ

Omschrijving

SPARQ ondersteunt bedrijven bij volledige bezoekersontvangst. Of het nu gaat om tijdelijke receptieondersteuning of u juist de volledige uitbesteding van bezoekontvangst; via SPARQ beschikt u altijd over ervaren mensen die elk bezoek tot een beleving maken. Hellenique verzorgde t.b.v. de Vakbeurs Facilitair het ontwerp en invulling voor de stand.

Jaar

2013

Lees verder
mostyle-fetim-website-2-hellenique

Sem Trading B.V.
MO Style campagne
Client

Sem Trading B.V.

Omschrijving

In opdracht van Sem Trading B.V. ontwikkelde Hellenique een nieuwe website voor MO Style. Ter promotie van het merk MO Style is er tevens een Facebook campagne en een advertentieserie ontwikkeld genaamd "MO your friend". Het idee hierachter is om je "Facebook vrienden" te "ontvrienden". Door middel van het wedstrijd-element en de kortingsactie ontstaat er traffic naar zowel de website als de verkooppunten van MO style (Gamma, Karwei, Praxis).

Jaar

2013

Lees verder
wellsani-webportaal-2-hellenique

Fetim B.V.
Online drukwerk portal Wellsani

Online drukwerk portal Wellsani
Online drukwerk portal Wellsani
Online drukwerk portal Wellsani
Online drukwerk portal Wellsani
Online drukwerk portal Wellsani

Client

Wellsani

Omschrijving

Wellsani levert al meer dan 80 jaar een totaal concept van zowel decoratief (Haceka en Saniscape) als technisch sanitair (Sanivesk). Hellenique realiseerde een online drukwerk portaal waarin de verschillende (blister)verpakkingslijnen voor Praxis, Gamma, Karwei en Sanivesk besteld kunnen worden. Per verpakkingslijn worden de voorraden online bijgehouden en kan de bestelhistorie per verpakking worden bekeken.

Jaar

2013

Lees verder
saniscape-softbath-display-7-hellenique

Fetim B.V.
Introductiecampagne softbath Saniscape

Introductiecampagne softbath SaniscapeIntroductiecampagne softbath Saniscape
Introductiecampagne softbath Saniscape
Introductiecampagne softbath Saniscape
Introductiecampagne softbath Saniscape
Introductiecampagne softbath Saniscape
Introductiecampagne softbath Saniscape

Client

Saniscape

Omschrijving

Saniscape is al bijna 40 jaar totaalleverancier van sanitair. Met een ruim assortiment producten als douchewanden, douchecabines, baden, douchebakken, douchesets, douchekolommen, fonteinsets en badkamermeubelen heeft Saniscape voor elke badkamer de juiste materialen. Hellenique ontwikkelde een introductiecampagne voor de Saniscape Softbath bestaande uit onder andere een nieuw logo en een display t.b.v. de bouwmarkten (Gamma, Karwei, Praxis).

Jaar

2013

Lees verder
breitling-kaasschieter-logo-hellenique

Juwelier Kaasschieter
Breitling advertenties

Breitling advertenties
Breitling advertenties
Breitling advertenties

Client

Juwelier Kaasschieter

Omschrijving

Juwelier Kaasschieter heeft een onbedwingbare passie voor bijzondere horloges en sieraden. Het plezierige gevolg daarvan is, dat het bedrijf is uitgegroeid tot een juweliershuis met allure. Hellenique ontwikkelde diverse Breitling advertenties waaronder de Breitling The New Transocean Chronograph en de Breitling Transocean Chronograph Unitime 18 krt rosé goud.

Jaar

2013

Lees verder
bijenkorf-pietboon-shop-in-shop3-hellenique

Fetim B.V.
Bijenkorf Piet Boon Shop-in-shop concept

Bijenkorf Piet Boon Shop-in-shop concept
Bijenkorf Piet Boon Shop-in-shop concept

Client

Fetim B.V.

Omschrijving

Spraakmakende concepten, bijzondere evenementen en verrassende activiteiten. De Bijenkorf is een inspirerend en toonaangevend warenhuis en als organisatie altijd in beweging. Voor een aparte Piet Boon shop in de Bijenkorf Amsterdam ontwikkelde Hellenique een compleet shop-in-shop concept voor het vloeren programma in de typische Piet Boon stijl.

Jaar

2013

Lees verder
centurion-mailingkaart-hellenique

Centurion Deuren B.V.
Direct mail Centurion Garagedeuren

Advertentieserie Centurion Garagedeuren
Advertentieserie Centurion Garagedeuren

Client

Centurion garagedeuren

Omschrijving

Centurion Garagedeuren maakt, levert en installeert garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs. Voor ieder type garage hebben zij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur. Hellenique ontwikkelde een direct mail campagne voor bestaande relaties van Centurion Deuren BV in verband met de verhuizing van Weesp naar Soest. De campagne was uiterst succesvol door de call to action toevoeging van een onderhoudspakket aanbieding.

Jaar

2013

Lees verder
centurion-advertentie-ferrari-hellenique

Centurion Deuren B.V.
Advertentieserie Centurion Garagedeuren

Advertentieserie Centurion Garagedeuren
Advertentieserie Centurion Garagedeuren
Advertentieserie Centurion Garagedeuren
Advertentieserie Centurion Garagedeuren
Advertentieserie Centurion Garagedeuren

Client

Centurion garagedeuren

Omschrijving

Centurion Garagedeuren maakt, levert en installeert garagedeuren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs. Voor ieder type garage hebben zij een perfecte deur die weinig tot geen onderhoud vraagt. De kwaliteit van de gebruikte materialen staan garant voor een zeer lange levensduur. Hellenique ontwikkelde een advertentieserie ter promotie van de exclusieve Centurion garagedeuren. Om de juiste doelgroep te bereiken is er gekozen om de campagne te voeren in special automagazine's van o.a. BMW, Ferrari, Mercedes en Porsche.

Jaar

2013

Bekijk het zelf!

www.centuriondeuren.nl

Lees verder
hellenique-nefkens-corvette-advertentie

Nefkens GM Amersfoort
Corvette C7 advertentie

Corvette C7 advertentie
Corvette C7 advertentie
Corvette C7 advertentie

Client

Nefkens GM Amersfoort

Omschrijving

Nefkens is Corvette dealer en als automobielbedrijf opgericht in 1896. Zij vertegenwoordigen in de regio groot Amersfoort naast het prachtige merk Corvette ook Cadillac, Opel, Chevrolet en Isuzu. Ter introductie van de nieuwe Corvette C7 ontwikkelde Hellenique een advertentie voor Autovisie van de Telegraaf. De advertentie is tevens opgenomen in de AutoVisie App rondom een special van het sportwagen merk.

Jaar

2013

Bekijk het zelf!

www.corvette.nl

Lees verder
gamma-verpakkingen

Fetim B.V.
Gamma verpakkingen

Gamma verpakkingenGamma verpakkingen
Gamma verpakkingen
Gamma verpakkingen
Gamma verpakkingen
Gamma verpakkingen

Client

Fetim B.V.

Omschrijving

Gamma is een winkelketen in doe-het-zelf- en tuinartikelen, een zogeheten bouwmarkt. De eerste Gamma bouwmarkt opende haar deuren op 11 mei 1971 in Breda. De bouwmarkten zijn eigendom van verschillende franchise-ondernemers. In opdracht van Fetim B.V. verzorgde Hellenique de opmaak van een meertalige verpakkingslijn conform de nieuwe huisstijl van GAMMA.

Jaar

2013

Lees verder
solidfloor-piet-boon-website

Fetim B.V.
Piet Boon Flooring by Solidfloor

Piet Boon Flooring by SolidfloorPiet Boon Flooring by Solidfloor
Piet Boon Flooring by Solidfloor
Piet Boon Flooring by Solidfloor
Piet Boon Flooring by Solidfloor
Piet Boon Flooring by Solidfloor
Piet Boon Flooring by Solidfloor
Piet Boon Flooring by Solidfloor
Piet Boon Flooring by Solidfloor

Client

Fetim B.V.

Omschrijving

Piet Boon, Nederlands meest spraakmakende designer heeft in samenwerking met Solidfloor een collectie vloeren ontworpen met liefde en aandacht voor detail. Tijdloos design dat aansluit bij uw persoonlijke levensstijl. Onze collectie bestaat uit vijf verschillende legpatronen in acht kleuren, passend bij iedere woonstijl. Hellenique ontwikkelde een brochure, diverse advertenties, banners en het ontwerp voor de website.

Jaar

2013

Bekijk het zelf!

www.pietboon.solidfloor.com

Lees verder
pipoos-folder-kerst-spread

Pipoos
Folder en brochure Pipoos

Folder en brochure Pipoos
Folder en brochure Pipoos
Folder en brochure Pipoos
Folder en brochure Pipoos
Folder en brochure Pipoos
Folder en brochure Pipoos

Client

Pipoos

Omschrijving

Pipoos is een winkelketen in creatieve hobbyartikelen. Denk aan alle benodigdheden voor hobby's als tekenen en schilderen, haken en breien, taarten en cupcakes, sieraden maken, borduren, scrapbooking, kaarten maken en home decoraties. Hellenique verzorgde voor Pipoos een 4-pagina A4 kerstfolder en een 40-pagina brochure boordevol inspiratie voor de feestdagen.
Bekijk hier de kerstfolder
Bekijk hier de kerstbrochure

Jaar

2013

Lees verder
zeewolde-provada-2

Gemeente Zeewolde
Beursinvulling Gemeente Zeewolde

Beursinvulling Gemeente Zeewolde
Beursinvulling Gemeente Zeewolde
Beursinvulling Gemeente Zeewolde
Beursinvulling Gemeente Zeewolde
Beursinvulling Gemeente Zeewolde
Beursinvulling Gemeente Zeewolde
Beursinvulling Gemeente Zeewolde
Beursinvulling Gemeente Zeewolde
Beursinvulling Gemeente Zeewolde

Client

Gemeente Zeewolde

Omschrijving

Zeewolde is een aantrekkelijke gemeente om in te wonen en te recreëren. Naast de centrale liggen en goede bereikbaarheid biedt Zeewolde veel nieuwe bedrijfslocaties met grote percelen. In opdracht van de Gemeente Zeewolde ontwikkelde Helleniqe voor de Provada een campagne omtrent de 7 zekerheden van bouwen in Zeewolde bestaande uit een stand, diverse beurspanelen, direct mailings en een speciaal magazine 'Zeewolde for business'.

Lees verder
hermanbroodart-webshop-3

Qcreators B.V.
Herman Brood Art webshop

Herman Brood Art webshopHerman Brood Art webshop
Herman Brood Art webshop

Client

QCreators B.V.

Omschrijving

Herman Brood Art is de plek in Nederland voor het verkrijgen van officiële Herman Brood kunst. De collectie loopt van originele schilderen, zeefdrukken, giclees, tekeningen en striptekeningen tot hoogwaardige reproducties op elk gewenst materiaal waaronder canvas, perspex, aluminium, starsec en alu dibond. In opdracht van Qcreators B.V. ontwikkelde Hellenique het logo voor Herman Brood Art en een webshop geheel op maat.

Jaar

2013

Bekijk het zelf!

www.hermanbroodart.nl

Lees verder
coolpicture-webshop-1

Qcreators B.V.
Coolpicture webshop

Coolpicture webshopCoolpicture webshop
Coolpicture webshop
Coolpicture webshop

Client

QCreators B.V.

Omschrijving

Coolpicture.nl is gespecaliseerd in het leveren van unieke foto’s op fotopapier, canvas en dibond. Voor deze geweldige foto’s werkt Coolpicture.nl samen met alleen de beste fotografen die hun werk voor Coolpicture.nl beschikbaar stellen.

Elke foto wordt op bestelling afgedrukt en voorzien van Coolpicture.nl Certificaat van Echtheid. Bij elke foto van Coolpicture.nl bent u er hierdoor van verzekerd dat het exclusief en origineel materiaal betreft van hoge kwaliteit. Hellenique verzorgde het logo ontwerp en realisatie van de webshop.

Jaar

2013

Lees verder
esj-schilders-visitekaartjes

ESJ Vastgoedonderhoud B.V.
ESJ Schilders huisstijl

ESJ Schilders huisstijlESJ Schilders huisstijlESJ Schilders huisstijl
ESJ Schilders huisstijl
ESJ Schilders huisstijl
ESJ Schilders huisstijl

Client

ESJ Schilders

Omschrijving

ESJ Schilders voert het volledige onderhoud aan vastgoed uit, inclusief de advisering, planning en rapportages. In ruim 19 jaar tijd heeft ESJ Schilders veel vertrouwen gewonnen van vastgoedbeheerders en -eigenaren. Dit vertrouwen berust op excellent werk en op een totaalaanpak die álle aspecten van onderhoud omvat. Hellenique verzorgde de gehele restyle van het logo en paste daarbij ook de complete huisstijl aan.

Jaar

2013

Bekijk het zelf!

www.esjschilders.nl

Lees verder
iluce-webshop-1

iLuce
iLuce branding en webshop

iLuce branding en webshop
iLuce branding en webshopiLuce branding en webshop
iLuce branding en webshop

Client

iLuce - Enlight your life

Omschrijving

iLuce zorgt voor een van de belangrijkste dingen in het leven: licht! Verlichting is hun vakgebied en dat bieden zij dan ook in alle soorten, maten en stijlen. Van klassiek tot modern en van natuurlijk tot industrieel. Wij verzorgden de gehele branding rondom iLuce en daarnaast ook het design en de invulling van de responsieve webshop.

Jaar

2013

Lees verder
condor-overlander-spread

Overlander B.V.
Condor folder budget special

Condor folder budget special
Condor folder budget specialCondor folder budget special

Client

Overlander

Omschrijving

Al meer dan 20 jaar importeert en levert Overlander kwaliteitsproducten voor de automotive- en industriële markt. De automotive afdeling van Overlander is in 1985 begonnen met de verkoop van olie- en smeermiddelen-apparatuur en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende werkplaats-totaal-inrichters. In opdracht van Overlander ontwikkelde Hellenique voor de budgetlijn het Condor logo en een 4 pagina A4 folder.
Bekijk hier de folder

Jaar

2013

Lees verder
sony-capbox-box

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Radio 4 Hart & Ziel Capbox

Radio 4 Hart & Ziel CapboxRadio 4 Hart & Ziel Capbox
Radio 4 Hart & Ziel Capbox

Client

Sony Music

Omschrijving

De Hart & Ziel Lijst is wederom samengesteld. Luisteraars van Radio 4 droegen klassieke muziek aan die hen raakt. Driehonderd werken bereikten de lijst en werden uitgezonden op Radio 4. In opdracht van Sony Music The Netherlands ontwikkelde Hellenique een speciale capbox bestaande uit 10 CD's met daarop 100 klassieke werken uit de Hart & Ziel lijst van 2013.

Jaar

2013

Lees verder
hellenique-nefkens-character-design-portfolio

Nefkens GM Amersfoort
Henri Nefkens character design
Client

Nefkens GM Amersfoort

Omschrijving

Henri Nefkens, het nieuwe boegbeeld van Nefkens GM Amersfoort. Hellenique heeft voor Nefkens GM het character design van Henri verzorgd, van schets tot uitwerking. Henri is uitgewerkt in diverse poses en zelfs met de seizoenen en de daarbij behorende kleding is rekening gehouden. De karakter Henri zorgt door een juiste toepassing tot een vergroting van de herkenbaarheid van Nefkens GM.

Jaar

2013

Lees verder
flexxfloors-verpakkingen

Fetim B.V.
Flexxfloors verpakkingen

Flexxfloors verpakkingenFlexxfloors verpakkingen
Flexxfloors verpakkingen
Flexxfloors verpakkingen
Flexxfloors verpakkingen

Client

Fetim B.V.

Omschrijving

Flexxfloors is een flexibele vloer van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Het oersterke materiaal is geschikt voor alle ruimtes in je huis, zelfs voor de badkamer en keuken. Met Flexxfloors combineer je eindeloos: leg de stroken in de lengte of juist dwars of ga voor een visgraatmotief. Hellenique is met haar creatieve geest verantwoordelijk voor het complete design en de look-and-feel van Flexxfloors. Zo ook deze verpakkingsrange, waarbij de kleurschakeringen voor onderscheid tussen de verschillende kwaliteiten en legsystemen.

Jaar

2013

Bekijk het zelf!

www.flexxfloors.nl

Lees verder
wellplast-webshop-1

Wellplast B.V.
Wellplast webshop

Wellplast webshopWellplast webshopWellplast webshop
Wellplast webshop

Client

Wellplast B.V.

Omschrijving

Al vele jaren voorziet Wellplast zijn klanten van technische kwaliteits-producten tegen gunstige prijzen. Daarnaast is Wellplast zijn klanten van dienst met vakkundige adviezen, scherpe offertes en snelle levering op het gebied van kunststof leidingsystemen, technische artikelen, HWA infiltratie, pompen, PE-producten en beregeningssystemen. Wij verzorgden hier het design en de complete invulling van de responsive webshop.

Jaar

2013

Bekijk het zelf!

www.welplast.nl

Lees verder
sony-miley-cyrus-banner-2

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Miley Cyrus online bannering

Miley Cyrus online bannering
Miley Cyrus online bannering
Miley Cyrus online bannering

Client

Sony Music

Omschrijving

Ter promotie van het nieuwe album Bangerz van Miley Cyrus heeft Hellenique de online bannering uitingen verzorgd. Deze bannering zal worden toegepast voor o.a. Spotify, BOL.com & YouTube, waarbij de doelgroep perfect wordt aangesneden.

Jaar

2013

Lees verder
sony-beyonce-logo

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.
Beyonce bannering


Client

Sony Music

Omschrijving

Ter promotie van haar nieuwe album Beyoncé heeft Hellenique de online bannering uitingen verzorgd. Deze bannering zal worden toegepast voor o.a. Spotify, BOL.com & iTunes, waarbij de doelgroep perfect wordt aangesneden.

Jaar

2013

Lees verder
Lancaster-intro-portfolio-800x6003

Coty Prestige Lancaster Sun
LancasterClient

Coty Prestige Lancaster Sun

Omschrijving

Voor Lancaster Sun Cosmetics een Abri-campagne en diverse advertenties vervaardigd voor o.a. Linda Magazine, Bijenkorf Magazine, Beau Modnde, Elle Magazine, PourVous, DA en INNO.

Jaar

2016

Lees verder
groot-spriel-brochure-mockup-portfolio

Groot Spriel
Groot Spriel brochure

Client

Groot Spriel

Omschrijving

De flyer hebben we volledig in de huisstijl ontwikkeld voor Groot Spriel.

Jaar

2015

Lees verder
BeSt-briefpapier-portfolio-mockup

Be-St
Be-St huisstijl

Client

Be-St

Omschrijving

Voor Be-St hebben wij een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Jaar

2013

Lees verder
b&o-portfolio-800x600

Bang & Olufsen
Bang & Olufsen Promotie
Client

Bang & Olufsen

Omschrijving

Diverse opdrachten uitgevoerd voor één van de grootste en meest gespecialiseerde dealers van het Deense Bang & Olufsen. Belangrijk hierbij was de uitstraling van de hoogwaardig producten en de uitmuntende service die terug moesten komen in alle uitingen.

Jaar

2012

Lees verder
janice-portfolio

Janice Prêt à Porter
Janice Prêt à Porter kleding ontwerper

Client

Janice Prêt à Porter

Omschrijving

Kleding ontwerper vervaardigd voor Janice Prêt à Porter.

Jaar

2012

Lees verder
vlie-flyer-mockup-portfolio

Vlie
Vlie flyer

Client

Vlie

Omschrijving

Flyer

Lees verder
nederwoon-voorkant

NederWoon
Brochures, folders & flyers

Client

NederWoon

Omschrijving

Voor NederWoon hebben we volledig in de huisstijl deze brochures, folders en flyers ontworpen.

Jaar

2012

Lees verder
logo

NCA Online
Huisstijl

Client

NCA Online

Omschrijving

Voor NCA hebben wij een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, enveloppen, signing, stickers en notitieblokken.

Jaar

2012

Lees verder
moda-donna-mockup

Moda Donna
Moda Donna huisstijl

Client

Moda Donna

Omschrijving

Voor Moda Donna hebben we een volledige huisstijl ontworpen met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Ook hebben we in deze huisstijl een folder ontworpen.

Jaar

2012

Lees verder
gpc-huisstijl-mockup-portfolio

GPC Systems
GPC Systems huisstijl

Client

GPC Systems

Omschrijving

Volledige huisstijl voor GPC Systems met o.a. visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Jaar

2012

Lees verder
entradis-envelop-mockup-portfolio

Entradis
Entradis enveloppen

Client

Entradis

Omschrijving

Voor Entradis hebben we deze enveloppen ontwikkeld volledig in de huisstijl van Entradis.

Jaar

2012

Lees verder
cromvoirt-huisstijl-mockup-portfolio

Cromvoirt Concepts
Cromvoirt Concepts huisstijl

Client

Cromvoirt Concepts

Omschrijving

Voor Cromvoirt Concepts hebben wij een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Jaar

2011

Lees verder
swas-visitiekaartje-mockup-portfolio

Service with a Smile
Huisstijl

Client

Service with a Smile

Omschrijving

Briefpapier, visitekaartjes.

Lees verder
rr-visitekaartje-mockup-portfolio

Design Chalet
Visitekaartjes

Client

Design Chalet

Omschrijving

Visitekaartjes.

Lees verder
rhs-flyer-mockup-portfolio

Hentenaar Makelaardij
Hentenaar Hoogeveen flyer

Client

Hentenaar Makelaardij

Omschrijving

Voor Hentenaar Makelaardij hebben we deze flyer volledig in de huisstijl ontworpen.

Jaar

2011

Lees verder
parketmeester-inspiratieboek-mockup-portfolio2

Parketmeester
Parketmeester brochure

Client

Parketmeester

Omschrijving

Voor parketmeester hebben we deze brochure volledig in de huisstijl ontworpen.

Jaar

2011

Lees verder
luce-pura-brochure-mockup-portfolio2

Luce Pura
Luce Pura brochure

Client

Luce Pura

Omschrijving

Deze brochure hebben we volledig in de huisstijl ontworpen voor Luce Pura

Jaar

2011

Lees verder
icon-flyer-mockup-portfolio

Icon Collectibles
Icon Collectibles flyer

Client

Icon Collectibles

Omschrijving

Voor Icon Collectibles hebben we deze flyers volledig in de huisstijl ontwikkeld.

Jaar

2011

Lees verder
ginsterveld-leaflet-mockup-portfolio

Glashart
Glashart brochure

Client

Glashart

Omschrijving

Deze brochure hebben we volledig in de huisstijl voor Glashart ontworpen.

Jaar

2011

Lees verder
fengari-brocjure-mockup-portfolio

Fengári
Fengári brochure

Client

Fengári

Omschrijving

Deze brochure hebben we volledig in de huisstijl ontwikkeld voor Fengári architectural lightning.

Jaar

2011

Lees verder
crime-prevention-huisstijl-mockup-portfolio2

Crime Prevention
Crime Prevention huisstijl

Client

Crime Prevention

Omschrijving

Voor Crime Prevention hebben wij een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. brochures, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen

Jaar

2011

Lees verder
brasserie-staverden-briefpapier-mockup-portfolio2

Brasserie Staverden
Huisstijl voor Brasserie Staverden


Client

Brasserie Staverden

Omschrijving

Voor Brasserie Staverden hebben wij een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Jaar

2011

Lees verder
4Boosting-briefpapier-visitekaartjes-mockup

4 Boosting
4 Boosting huisstijl

Client

4 Boosting

Omschrijving

Voor 4 Boosting hebben wij een volledige huisstijl ontwikkeld met briefpapier, visitekaartjes etc.

Lees verder
beans-mockups-portfolio

Beans Holding
drukwerk voor Beans Holding

 

Client

Beans Holding

Omschrijving

Voor Beans Holding hebben wij drukwerk verzorgd, o.a. visitekaartjes voor Beans Holding, De Boterlap, Feestcafé 't Koetje en uitnodigingen voor een live optreden bij 't Koetje.

Jaar

2011

Lees verder
dutch-hair-brochure-mockup-portfolio

Dutch Hair Academy
Dutch Hair Academy Brochure

Client

Dutch Hair Academy

Omschrijving

Voor de Dutch Hair Academy hebben we deze brochure ontwikkeld.

Jaar

2010

Lees verder
cromvoirt-van-pelt-flyer-mockup-portfolio4

Van Pelt architecten
Van Pelt Architecten huisstijl

Client

Van Pelt Architecten

Omschrijving

Voor Van Pelt Architecten hebben wij een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. brochures, een offertemap, briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Jaar

2010

Lees verder
agneau-huisstijl-mockup-portfolio

Wijnkoperij Agneau
Huisstijl

Client

Wijnkoperij Agneau

Omschrijving

Briefpapier, visitekaartjes, enveloppen.

Lees verder
tante-brocante-visitekaartje-mockup-portfolio

Tante Brocante
Visitekaartjes

Client

Tante Brocante

Omschrijving

Visitekaartjes.

Lees verder
simpc-flyer-mockup-portfolio7

SimPC
Huisstijl

Client

SimPC

Omschrijving

Boek, visitekaartjes, flyers en enveloppen.

Lees verder
sauna-drome-flyer-mockup-portfolio2

Sauna Drôme
Flyer & Badenkaart

Client

Sauna Drôme

Omschrijving

Flyer, badenkaart.

Lees verder
lijbrandt-huisstijl-mockup-portfolio12

Lijbrandt Telecom
Lijbrandt huisstijl

Client

Lijbrandt Telecom

Omschrijving

Voor Lijbrandt Telecom hebben wij een volledige huisstijl ontworpen met o.a. een installatiehandleiding, enveloppen, visitekaartjes, flyers, brochures etc.

Jaar

2010

Lees verder
lb-deurhangers-mockup-portfolio

Lijbrandt Telecom
Samen sterk Schijndel deurhangers

Client

Lijbrandt Telecom

Omschrijving

Voor Lijbrandt Telecom hebben wij deze deurhangers ontworpen.

Jaar

2010

Lees verder
ginsterveld-leaflet-mockup-portfolio

Ginsterveld
Ginsterveld leaflet

 

Client

Ginsterveld

Omschrijving

Voor camping Ginsterveld hebben wij deze leaflet ontworpen.

Jaar

2010

Lees verder
gibson-briefpapier-mockup-portfolio

Gibson
Gibson briefpapier

Client

Gibson

Omschrijving

Dit briefpapier hebben we ontwikkeld voor Gibson.

Jaar

2010

Lees verder
logo

A Day At The Park
Huisstijl

Client

A Day At The Park

Omschrijving

Voor de dance feesten van "A Day At The Park” by Armin van Buuren een voorstel gemaakt voor een webshop waarbij VIP-klanten online o.a. merchandise kunnen bestellen.

Jaar

2009

Lees verder
b&w-uitnodigingskaart-mockup2

bad&wonen
bad&wonen uitnodiging

Client

bad&wonen

Omschrijving

Voor bad&wonen hebben wij de uitnodiging voor de grand opening ontwikkeld.

Jaar

2009

Lees verder
wellplast-huisstijl-mockup-portfolio

Wellplast
Huisstijl

Client

Wellplast

Omschrijving

Briefpapier, visitekaartjes, enveloppen.

Lees verder
stierman-folder-mockup-portfolio2

Stierman
Folder

Client

Stierman

Omschrijving

Folder

Lees verder
rhs-briefpapier-mockup-portfolio

RHS Groep
RHS Groep briefpapier

Client

RHS Groep

Omschrijving

Voor RHS Groep hebben we volledig in de huisstijl dit briefpapier ontworpen.

Jaar

2009

Lees verder
ovino-visitekaartje-mockup-portfolio

Ovino
Ovino visitekaartjes

Client

Ovino

Omschrijving

Voor Ovino hebben we volledig in de huisstijl visitekaartjes ontworpen.

Jaar

2009

Lees verder
luxon-brochure-mockup-portfolio2

Luxon
Luxon brochure

Client

Luxon

Omschrijving

Voor Luxon hebben we volledig in de huisstijl deze brochure ontworpen.

Jaar

2009

Lees verder
lilu-kaart-mockup-portfolio

Lilu
Lilu mailingkaarten

Client

Lilu

Omschrijving

Voor Lilu hebben we volledig in de huisstijl deze mailingkaarten ontworpen.

Jaar

2009

Lees verder
kindercentrum-putski-mockup-portfolio

Kindercentrum Putten
Kindercentrum Putten briefpapier

Client

Kindercentrum Putten

Omschrijving

Voor het Kindercentrum Putten hebben we dit briefpapier ontworpen volledig in de huisstijl.

Jaar

2009

Lees verder
kaasschieter-flyer-mockup-portfolio

Juwelier Kaasschieter
Juwelier Kaasschieter flyer

Client

Juwelier Kaasschieter

Omschrijving

Voor Juwelier Kaasschieter hebben we deze flyer ontworpen.

Jaar

2009

Lees verder
holiday-parken-huisstijl-mockup-portfolio

Holiday Parken
Holiday Parken huisstijl

Client

Holiday Parken

Omschrijving

Voor Holiday Parken hebben wij een huisstijl ontwikkeld met o.a. enveloppen, flyers en een prijslijst.

Jaar

2009

Lees verder
hony-bruidsmode-huisstijl-mockup-portfolio

Hony Bruidsmode
Hony Bruidsmode huisstijl

Client

Hony Bruidsmode

Omschrijving

Voor Hony Bruidsmode hebben we deze huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Jaar

2009

Lees verder
gijsbertsen-flyer-mockup-portfolio2

Gijsbertsen
Gijsbertsen huisstijl

Client

Gijsbertsen

Omschrijving

Voor installatiebedrijf Gijsbertsen hebben we deze huisstijl onworpen met o.a visitekaartjes en een offertemap.

Jaar

2009

Lees verder
fetim-flyer-mockup-portfolio

Solidfloor
Solidfloor flyer

Client

Solidfloor

Omschrijving

Deze brochure hebben we volledig in de huisstijl ontwikkeld voor Solidfloor

Jaar

2009

Lees verder
dennenhoek-flyer-mockup-portfolio3

Vakantiepark Dennenhoek
Brochure Vakantiepark Dennenhoek

Client

Vakantiepark Dennenhoek

Omschrijving

Voor Vakantiepark Dennenhoek hebben wij dit boekje en deze flyer ontwikkeld.

Lees verder
amiqo-huisstijl-mockup-portfolio

Amiqo
Amiqo huisstijl

 

Client

Amiqo

Omschrijving

Voor Amiqo hebben wij een volledige huisstijl ontwikkeld met briefpapier, visitekaartjes, enveloppen etc.

Jaar

2009

Lees verder
champagne-lazy-sunday-mockup-portfolio

Beans Holding
Lazy Sunday campagne

Client

Beans Holding

Omschrijving

Voor Beans Holding hebben wij deze Lazy Sunday campagne flyers gerealiseerd.

Jaar

2008

Lees verder
prinsenpark-huisstijl-mockup-portfolio3

Prinsenpark
Prinsenpark huisstijl

Client

Prinsenpark

Omschrijving

Voor Prinsenpark hebben we een huisstijl ontworpen met o.a. briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Jaar

2008

Lees verder
new-generation-huisstijl-mockup-portfolio

Neww Generation
Neww Generation huisstijl

Client

Neww Generation

Omschrijving

Voor Neww Generation hebben we een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. visitekaartjes, brochures, flyers en een prijslijst.

Jaar

2008

Lees verder
meiling-brochures-mockup-portfolio3

Meiling
Meiling brochure & flyers

Client

Meiling

Omschrijving

Voor Meiling hebben we volledig in de huisstijl deze brochure, flyers en mailingkaart ontworpen.

Jaar

2008

Lees verder
kraaijenhof-mailingkaart-mockup-portfolio

Kraaijenhof Vastgoed
Kraaijenhof huisstijl

Client

Kraaijenhof Vastgoed

Omschrijving

Voor Kraaijenhof Vastgoed hebben wij een huisstijl ontworpen met o.a. briefpapier, visitekaartjes en een memokaart. Geheel volgens deze huisstijl hebben we vervolgens een verhuiskaart ontworpen.

Jaar

2008

Lees verder
kom-huisstijl-mockup-portfolio

Camping De Kom
Camping De Kom huisstijl

Client

Camping De Kom

Omschrijving

Voor Camping De Kom hebben we deze huisstijl ontworpen met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Jaar

2008

Lees verder
id-retail-huisstijl-mockup-portfolio2

ID Retail
ID Retail huisstijl

Client

ID Retail

Omschrijving

Voor ID Retail hebben we deze huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Ook hebben we een flyer ontworpen voor Vero Moda.

Jaar

2008

Lees verder
haegehorst-boekje-mockup-portfolio

Ardoer
De Haeghehorst infoboekje

Client

Ardoer

Omschrijving

Voor de Ardoer camping De Haeghehorst hebben we dit informatieboekje ontwikkeld.

Jaar

2008

Lees verder
frontline-promo-mockup-portfolio-2006

Merial
Frontline promo material

Client

Merial

Omschrijving

Voor Frontline hebben wij door de jaren heen dit promo materiaal ontworpen.

Jaar

2004, 2006, 2008

Lees verder
gp-brochure-mockup-portfolio2

Gemeente Putten
zorgwijzer Gemeente Putten

Client

Gemeente Putten

Omschrijving

Voor de Gemeente Putten hebben wij de zorgwijzer verzorgd.

Jaar

2008

Lees verder
gh-de-linden-logo2

Het Geldersch Huys Makelaars
De Linden

Client

Het Geldersch Huys Makelaars

Omschrijving

Deze producten hebben we ontworpen in opdracht van Het Geldersch Huys Makelaars voor het appartementencomplex "De Linden".

Jaar

2008

Lees verder
bosgraaf-informatieboekje-mockup-portfolio

Bosgraaf
Bosgraaf informatieboekje

Client

Bosgraaf

Omschrijving

Voor Bosgraaf hebben wij dit informatieboekje volledig in de huisstijl ontwikkeld.

Jaar

2008

Lees verder
ardoer-folder-mockup

Ardoer
Ardoer folder

Client

Ardoer

Omschrijving

Voor Ardoer hebben wij deze folder/prijslijst gerealiseerd.

Jaar

2008

Lees verder
agna-xxl-brochure-mockup

Agna XXL
Agna XXL brochure

 

Client

Agna XXL

Omschrijving

Voor Agna XXL hebben wij deze brochure gerealiseerd.

Jaar

2008

Lees verder
de-commandeur-magazine-mockup-portfolio

Linde Project Realisatie B.V.
Brochure “De Commandeur”

Client

Linde Project Realisatie B.V.

Omschrijving

Deze brochure en offertemap hebben we ontwikkeld voor het moderne appartementen complex "De Commandeur" in Harderwijk.

Jaar

2007

Lees verder
zanding-plattegrond-mockup-portofolio

Ardoer
Vakantiepark De Zanding flyer

Client

Ardoer

Omschrijving

Flyer

Lees verder
wijdeblich-ansichtkaart-mockup-portfolio

Ardoer
De Wijde Blick Ansichtkaart

Client

Ardoer

Omschrijving

Ansichtkaart.

Jaar

2007

Lees verder
vahold-huisstijl-mockup-portfolio

Vahold nv
Huisstijl

Client

Vahold

Omschrijving

Briefpapier, visitekaartjes, enveloppen.

Lees verder
henk-riet-prijslijst-mockup-portfolio

Café Snackbar 't Trefpunt
Menukaart

Client

Café Snackbar 't Trefpunt

Omschrijving

Menukaart.

Lees verder
schaffer-verhuisbericht-mockup-portfolio

SSI Schäfer
Verhuiskaart

Client

SSI Schäfer

Omschrijving

Verhuiskaart.

Lees verder
poll-briefpapier-mockup-portfolio

van de Poll & Co.
van de Poll & Co. briefpapier

Client

van de Poll & Co.

Omschrijving

Voor van de Poll & Co. hebben we volledig in de huisstijl dit briefpapier ontworpen.

Jaar

2007

Lees verder
onsbuiten-ansichtkaart-mockup-portfolio

Ardoer
Ons Buiten Ansichtkaart

Client

Ardoer

Omschrijving

Voor Ardoer camping Ons Buiten hebben wij volledig in de huisstijl deze ansichtkaart ontworpen.

Jaar

2007

Lees verder
only-spaarkaart-mockup-portfolio

ONLY
ONLY spaarkaart

Client

ONLY

Omschrijving

Voor ONLY hebben wij volledig in de huisstijl deze spaarkaart ontworpen.

Jaar

2007

Lees verder
noetseler-ansichtkaart-mockup-portfolio

Ardoer
De Noetselerberg Ansichtkaart

Client

Ardoer

Omschrijving

Voor Ardoer camping De Noetselerberg hebben wij volledig in de huisstijl deze ansichtkaart ontworpen.

Jaar

2007

Lees verder
mockup

Ardoer
De Lemeler Esch Ansichtkaart

Client

Ardoer

Omschrijving

Voor Ardoer camping De Lemeler Esch hebben wij volledig in de huisstijl deze ansichtkaart ontworpen.

Jaar

2007

Lees verder
klein-paradijs-recreatieprogramma-mockup-portfolio

Camping Klein Paradijs
Camping Klein Paradijs brochure

Client

Camping Klein Paradijs

Omschrijving

Voor Camping Klein Paradijs hebben we volledig in de huisstijl deze brochure ontworpen.

Jaar

2007

Lees verder
kjd-antwoordkaart-mockup-mockup-portfolio

Kniestedt Jacobs & Duijs Advocaten
KSD Advocaten uitnodiging en antwoordkaart

Client

Kniestedt Jacobs & Duijs Advocaten

Omschrijving

Voor de advocaten van Kniestedt Jacobs & Duijs hebben we deze uitnodiging en antwoordkaart volledig in de huisstijl ontworpen.

Jaar

2007

Lees verder
id-4-kids-brochure-mockup-portfolio

ID 4 KIDS
ID 4 KIDS Spaarkaart

Client

ID 4 KIDS

Omschrijving

Voor ID 4 KIDS hebben wij deze spaarkaart volledig in de huisstijl ontwikkeld.

Jaar

2007

Lees verder
hoefslag-huisstijl-mockup-portfolio

De Hoefslag
De Hoefslag huisstijl

Client

De Hoefslag

Omschrijving

Voor De Hoefslag hebben we een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en een offertemap.

Jaar

2007

Lees verder
hkc-hony-krant-mockup-portfolio

HKC Hony
HKC Hony krant

Client

HKC Hony

Omschrijving

Voor HKC Hony hebben we deze krant ontworpen.

Jaar

2007

Lees verder
hdv-visitekaartjes-mockup-portfolio

Harry de Vries Keukens
Harry de Vries visitekaartjes

Client

Harry de Vries Keukens

Omschrijving

Voor Harry de Vries Keukens hebben we deze visitekaartjes ontwikkeld.

Jaar

2007

Lees verder
ginsterveld-ansichtkaart-mockup-portfolio

Ardoer
Ginsterveld ansichtkaart

 

Client

Ardoer

Omschrijving

Voor camping Ginsterveld hebben wij deze ansichtkaart ontworpen.

Jaar

2007

Lees verder
fat-alice-kaart-mockup-portfolio

Fat Alice
Fat Alice mailkaart

Client

Fat Alice

Omschrijving

Deze mailingkaart hebben we volledig in de huisstijl ontwikkeld voor Fat Alice.

Jaar

2007

Lees verder
rvb-brochure-mockup-portfolio

Rijk van Batouwe
Huisstijl

Client

Rijk van Batouwe

Omschrijving

Brochure, visitekaartjes.

Lees verder
bignatascha-flyer-mockup-portfolio

Big Lingerie Natascha
Big Lingerie Natascha mailingkaart

Client

Big Lingerie Natascha

Omschrijving

Voor Big Lingerie Nataschie hebben wij deze mailingkaart ontwikkeld volledig in de huisstijl.

Jaar

2007

Lees verder
b&p-ansichtkaart-mockup

B&P special food
B&P special food verzendkaart

Client

B&P special food

Omschrijving

Voor B&P special food hebben wij deze verzendkaart ontwikkeld.

Jaar

2007

Lees verder
waag-uitnodiging-mockup-portfolio

Restaurant De Waag
Uitnodiging

Client

Restaurant De Waag

Omschrijving

Uitnodigingen.

Lees verder
parkhotel-putten-mockup-1

Parkhotel Putten
Parkhotel Putten brochure & cadeaucheque

Client

Parkhotel Putten

Omschrijving

Voor Parkhotel Putten hebben we volledig in de huisstijl een brochure en cadeaucheques ontworpen.

Jaar

2006

Lees verder
jansen-techniek-map-mockup-portfolio

Jansen Techniek
Jansen Techniek offertemap

Client

Jansen Techniek

Omschrijving

Voor Jansen Techniek hebben wij deze offertemap volledig in de huisstijl ontworpen.

Jaar

2006

Lees verder
fr-accountant-huisstijl-mockup-portfolio3

FR Accountants
FR Accountants huisstijl

Client

FR Accountants

Omschrijving

Voor FR Accountants hebben we een volledige huisstijl ontworpen met o.a. visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Jaar

2006

Lees verder
mockup-brochure-amsterdam-amstel-portfolio

Borghese
Brochure & Flyers voor Borghese

Client

Borghese

Omschrijving

Voor Borghese hebben wij deze brochure en flyers ontwikkeld.

Jaar

2006

Lees verder
duo-design-briefpapier-mockup-portfolio

Duo Design
Duo Design briefpapier

Client

Duo Design

Omschrijving

Dit briefpapier hebben we ontwikkeld voor Duo Design.

Jaar

2005

Lees verder
vvc-brochure-mockup-portfolio

VVC
VVC Flyers

Client

VVC

Omschrijving

Flyers

Lees verder
van-holland-mockup-3

Van Holland
Folder, poster & flyers

Client

Van Holland

Omschrijving

Folder, flyers en een poster.

Lees verder
resort-venetie-brochure-mockup-portfolio2

Resort Venetië
Resort Venetië brochure

Client

Resort Venetië

Omschrijving

Voor Resort Venetië hebben we volledig in de huisstijl deze brochure ontworpen.

Jaar

2005

Lees verder
recracenter-brochure-mockup-portfolio3

Recracenter
Recracenter brochure

Client

Recracenter

Omschrijving

Voor Recracenter hebben we volledig in de huisstijl deze brochure ontworpen.

Jaar

2005

Lees verder
rabobank-flyer-mockup

Rabobank
Rabobank flyer

Client

Rabobank

Omschrijving

Voor de Rabobank hebben we deze flyer volledig in de huisstijl ontwikkeld.

Lees verder
lukebox-bestelformulier-mockup-portfolio

Jukebox Putten
Jukebox Putten bestelformulier

Client

Jukebox Putten

Omschrijving

Voor Jukebox Putten hebben wij dit bestelformulier gemaakt.

Jaar

2005

Lees verder
mpres-huisstijl-mockup-portfolio

M-Press
M-Press huisstijl

Client

Moda Donna

Omschrijving

Voor M-Press hebben we volledig in de huisstijl visitekaartjes en een brochure ontworpen.

Jaar

2005

Lees verder
lagro-huisstijl-mockup-portfolio

Lagro Real Estate
Lagro huisstijl

Client

Lagro Real Estate

Omschrijving

Voor Lagro Real Estate hebben wij een huisstijl ontworpen met o.a. briefpapier en enveloppen.

Jaar

2005

Lees verder
k&s-briefpapier-mockup-portfolio

Kuiper & Van't Spijker
Kuiper & Van’t Spijker

Client

Kuiper & Van't Spijker

Omschrijving

Voor notariskantoor Kuiper & Van't Spijker hebben wij een huisstijl ontworpen met o.a. briefpapier en visitekaartjes

Jaar

2005

Lees verder
bmg-mockup-1

BMG
BMG Flyers

Client

BMG

Omschrijving

Deze flyers hebben wij door de jaren heen ontwikkeld voor BMG.

Jaar

2011

Lees verder
hooge-veluwe-huisstijl-mockup-portfolio3

Kampeercentrum De Hooge Veluwe
De Hooge Veluwe huisstijl & flyers

Client

Kampeercentrum De Hooge Veluwe

Omschrijving

Voor De Hooge Veluwe hebben we een huisstijl ontworpen met o.a. briefpapier en enveloppen, ook hebben we in deze huisstijl verschillende flyers ontworpen.

Jaar

2005

Lees verder
gsr-huisstijl-mockup-portfolio

GSR Rijswijk
GSR Rijswijk huisstijl

Client

GSR Rijswijk

Omschrijving

Voor de GSR Rijswijk hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier en enveloppen.

Jaar

2005

Lees verder
edda-huzid-mockup-portfolio

Edda Huzid
Edda Huzid folder

Client

Edda Huzid

Omschrijving

Deze tarievenfolder en waardebon hebben we ontwikkeld voor Edda Huzid.

Jaar

2005

Lees verder
covebo-flyer-mockup-portfolio

Covebo
Flyer voor Covebo

Client

Covebo

Omschrijving

Deze flyer hebben wij volledig in de huisstijl ontwikkeld voor Covebo.

Jaar

2005

Lees verder
ackerstate-folder-mockup2

Ackerstate
Ackerstate vakantiegids

Client

Ackerstate

Omschrijving

Voor Ackerstate hebben wij deze vakantiegids gerealiseerd.

Jaar

2005

Lees verder
badenmarkt-voorkant

Badenmarkt
Advertenties

Client

Badenmarkt

Omschrijving

Voor de Badenmarkt sanitair winkels diverse advertenties vervaardigd voor lokale en landelijke bladen.

Lees verder
koldenhof-briefpapier-mockup-portfolio

Koldenhof
Briefpapier

Client

Koldenhof

Omschrijving

Briefpapier.

Lees verder
sanding-briefpapier-mockup-portfolio

Tom Frost
Briefpapier

Client

Tom Frost

Omschrijving

Briefpapier.

Lees verder
roggebot-flyer-mockup-portfolio

De Roggebot
Kerstfolder

Client

Restaurant de Roggebot

Omschrijving

Folder.

Lees verder
pijnappel-coupon-mockup-portfolio

Pijnappel Automobielen
Pijnappel Automobielen coupon

Client

Pijnappel Automobielen

Omschrijving

Voor Pijnappel Automobielen hebben we deze coupon ontworpen.

Jaar

2004

Lees verder
peter-kuivenhoven-flyer-mockup-portfolio

Peter Kuijvenhoven
Peter Kuijvenhoven cadeaucheque

Client

Peter Kuijvenhoven

Omschrijving

Voor Peter Kuijvenhoven hebben we volledig in de huisstijl deze cadeaucheques ontworpen.

Jaar

2004

Lees verder
p&d-keukens-huisstijl-mockup-portfolio

P&D Keukens
P&D Keukens huisstijl

Client

P&D Keukens

Omschrijving

Voor P&D Keukens hebben we een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Jaar

2004

Lees verder
kalle-huisstijl-mockup-portfolio

Kalle Hairfashion
Kalle Hairfashion huisstijl

Client

Kalle Hairfashion

Omschrijving

Voor Kalle Hairfashion hebben we een huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Jaar

2004

Lees verder
eparts-envelop-mockup-portfolio

[e]Parts
[e]Parts huisstijl

Client

[e]Parts

Omschrijving

Voor [e]Parts hebben we een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

Jaar

2004

Lees verder
centurion-portfolio-visitekaartjes1

Centurion / [e]Parts
Centrurion / [e]Parts Visitekaartjes

Client

Centurion / [e]Parts

Omschrijving

Voor Centurion en [e]Parts hebben we deze visitekaartjes volledig in de huisstijl ontwikkeld.

Jaar

2004

Lees verder
van-gelder-briefpapier-mockup-portfolio

Van Gelder Hypotheken
Briefpapier

Client

Van Gelder Hypotheken

Omschrijving

Briefpapier

Lees verder
bellinis-flyer-mockup-portfolio

Bellini's
flyer voor Bellini’s

Client

Bellini's

Omschrijving

Voor Bellini's hebben wij deze flyer gerealiseerd.

Jaar

2002

Lees verder
postma-oudernetwerk-mockup

Oudernetwerk
Oudernetwerk folder

Client

Oudernetwerk

Omschrijving

Voor het Oudernetwerk hebben we deze folder ontworpen.

Jaar

2002

Lees verder
heerdt-bestellijst-mockup

De Heerdt
De Heerdt huisstijl

Client

De Heerdt

Omschrijving

Voor restaurant De Heerdt hebben we deze huisstijl ontwikkeld met o.a. een bestellijst en enveloppen.

Jaar

2001

Lees verder
holtrust-briefpapier-mockup

Holtrust
Holtrust huisstijl

Client

Holtrust

Omschrijving

Voor Holtrust hebben we een volledige huisstijl ontwikkeld met o.a. briefpapier en enveloppen.

Lees verder
portfolio-hellenique-website-rietgids-collectie

Vakfederatie Rietdekkers
Vakfederatie Rietdekkers map en brochures

Client

Vakfederatie Rietdekkers

Omschrijving

Een map, brochures en flyers volledig in de huisstijl van de Vakfederatie Rietdekkers.

Lees verder
portfolio-hellenique-website-spirado

Spirado
Spirado Verpakking

Client

DUYS & Co.

Omschrijving

Speciale verpakking voor de spirado.

Lees verder
portfolio-hellenique-website-profnorm-collectie

Spaanplaatschroeven
Spaanplaatschroeven

Omschrijving

Verpakking voor spaanplaatschroeven.

Lees verder
uitgelichte-afbeelding-rucon

Rucon Ventilators B.V.
Huisstijl

Client

Rucon Ventilatoren

Omschrijving

Productmap voor Rucon Ventilatoren met meerdere brochures, alles volledig in de huisstijl van Rucon Ventilatoren.

Lees verder
portfolio-hellenique-website-puzzel-dicht

Sony Music
Sony Music puzzeldoos

Client

Sony Music

Omschrijving

Doos voor de puzzel van Sony Music

Lees verder
portfolio-hellenique-website-primadonna-liggend

Prima Donna
Prima Donna verpakking

Client

Prima Donna

Omschrijving

Verpakking voor Prima Donna

Lees verder
portfolio-hellenique-website-premium-choc

Premium Choc
Premium Choc verpakking

Client

Premium Choc

Omschrijving

Verpakking voor de chocolade ijsjes van Premium Choc

Lees verder
portfolio-hellenique-website-pidy

Pidy
Pidy verpakking

Client

Pidy

Omschrijving

Verpakking voor de bouchées van Pidy

Lees verder
portfolio-hellenique-website-neutral

Neutral
Neutral Verpakking

Client

Neutral

Omschrijving

Verpakking voor het hoofdwasmiddel van Neutral

Lees verder
portfolio-hellenique-website-kik-usb

Kik
Kik usb-copier-verpakking

Client

Kik

Omschrijving

Verpakking voor de usb-copier van Kik

Lees verder
portfolio-hellenique-website-het-streek-roostertijden

RSG Het Streek
RSG Het Streek roostermagneten

Client

RSG Het Streek

Omschrijving

Magneten met daarop de roostertijden van RSG Het Streek.

Lees verder
portfolio-hellenique-website-hamlet-collectie

Hamlet
Hamlet Chocoladeverpakkingen

Client

Hamlet

Omschrijving

Verpakking voor de Hamlet tuiles- en mediant chocoladekoekjes.

Lees verder
portfolio-hellenique-website-bellinea

BelArte
BelArte Koekjesverpakking

Client

BelArte

Omschrijving

Verpakking voor de Bellinea chocolade biscuitjes

Lees verder
portfolio-hellenique-website-davidoff-voorkant

Davidoff
Davidoff Kartonnen display

Client

Davidoff

Omschrijving

Kartonnen display voor Davidoff

Lees verder
portfolio-hellenique-website-blancheur

Blancheur
Blancheur tandpasta Verpakking

Client

Blancheur

Omschrijving

Verpakking voor de tandpasta van Blancheur.

Lees verder
portfolio-hellenique-website-cereal-speculaas

Céréal
Céréal Speculaasverpakking

Client

Céréal

Omschrijving

Verpakking voor de speculaas van Céréal.

Lees verder
hometrend-flyer-mockup

Hometrend
Hometrend flyer

Client

Hometrend

Omschrijving

Voor Hometrend hebben we deze flyer ontworpen.

Jaar

1999

Lees verder