Reclamebureau Amersfoort

21ST CENTURY PROOF

Reclamebureau Amersfoort

Professionele reclame marketing

Bent u op zoek naar een marketing reclamebureau in de omgeving van Amersfoort? Hellenique is hét reclamebureau van de Veluwe. Vele bedrijven en instellingen maken gebruik van ons als mediabureau (offline en online) en grafisch ontwerpbureau.

Reclamebureau Amersfoort 9

Advertentie in de krant Amersfoort

Waarin kunt u het beste adverteren?

Wij geven advies hoe en waarin u het beste kunt adverteren in Amersfoort. In Amersfoort kunt u een advertentie plaatsen in de weekkranten De Stad Amersfoort of Amersfoort Nu. U kunt ook adverteren in het lokale dagblad het AD (Algemeen Dagblad).  Allereerst ontvangt u een offerte voor het plaatsen van een advertentie van ons media bureau. Ook voor het maken van een advertentie. Bij uw akkoord beginnen wij met het ontwerpen van de advertenties op verschillende formaten. U ontvangt een creatief voorstel voor een doeltreffende campagne waarop u wel respons krijgt en dus meer omzet maakt. Offline adverteren is nog steeds zeer effectief als reclamemiddel.

21ST CENTURY PROOF

Online adverteren Amersfoort

Hellenique heeft alle mediakennis in huis

In Amersfoort zijn er vele mogelijkheden in online adverteren. Wilt u met uw bedrijf bovenaan in Google? Wilt u zichtbaar zijn op lokale websites? Kies in Amersfoort bijvoorbeeld voor de website Altijd het laatste nieuws (www.amersfoort.nieuws.nl). Reclamebureau Hellenique heeft alle mediakennis in huis. Zo kunt u via één aanspreekpunt eenvoudig uw online reclame boeken. U bespaart geld en tijd en maakt effectief reclame voor uw bedrijf. Wij zijn de media expert. Wist u dat u ook lokaal online kunt adverteren op de grootste websites in Nederland? Zo kunt u als bedrijf ook een online banner advertentie plaatsen op www.telegraaf.nl, www.nu.nl, www.marktplaats.nl, www.nos.nl, www.npo.nl, www.buienradar.nl en www.ad.nl. Met een banner advertentie, ook wel een display advertentie genoemd, kunt u op een kostenefficiënte manier uw product of dienst onder de aandacht van uw klanten brengen.

Reclamebureau Amersfoort 10
Reclamebureau Amersfoort 11

21ST CENTURY PROOF

Online reclame advies

Hoe bereikt u uw doelgroep?

Display advertising is het medium om een merk, product of dienst snel onder een specifiek of brede doelgroep te promoten. Een bannercampagne zorgt voor meer traffic (verkeer) naar uw website, verhoogt de brand awareness en stuurt je bezoekers aan om actie te nemen. Is je campagnestrategie bepaald? Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij een set HTML5 banners ontwikkelen. Dat is de kracht van ons full service communicatiebureau. Ook digitale reclame is een specialiteit van Hellenique, het ROTA erkende reclamebureau in Putten.

21ST CENTURY PROOF

ONLINE BANNER ADVERTENTIES

Wij maken HTML5 advertenties

Inmiddels zijn HTML5 banners de standaard in online display advertising. In het ontwerp en design werken we teminste 5 formaten uit; een rechthoekige banner, een vierkante banner, een liggende banner en een staand formaat banner. De standaard bannerformaten behoren tot de best werkende en scorende banners voor weergave op desktop computers (Apple iMac), tablets (Apple iPad en Samsung Galaxy Tab) en smartphones (Apple iPhone en Samsung Galaxy). Het is van belang dat de reclame boodschap wordt vertaald in de banners. Daarom maken we altijd een storyboard. We houden ook rekening met uw doelgroep zodat u het maximaal aantal kliks krijgt naar uw website of webshop. Als u het ontwerp goedkeurd starten we met het maken van de animatie. De productie van een animated banner is een specialistisch werk. Onze programmeurs werken met de meest geavanceerde software het ontwerp van het banner design uit. Hellenique werkt o.a. met Google Webdesigner, Google Studio, Adobe Edge Animate en GreenSock GSAP. Ook worden al onze geanimeerde HTML5 banners opgeleverd met een fallback. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Een stilstaande JPG- of PNG advertentie wordt standaard bijgeleverd. Alle online advertenties worden geleverd op de beste resolutie voor Retina schermen . Uiteraard houden we rekening met de maximale toegestane bestandsgrootte.

Reclamebureau Amersfoort 12
Reclamebureau Amersfoort 13

21ST CENTURY PROOF

Website en webshops

Voor het MKB Amersfoort

Voor het MKB (bedrijven en winkels) in Amersfoort maken wij websites en webshop op maat. Wilt u een website laten maken of een webwinkel laten bouwen? Hellenique is een grafisch ontwerpbureau met eigen programmeurs die verstand hebben van het website ontwerpen en webstore ontwerpen. Omdat we alle online disciplines in eigen huis hebben zijn de kosten van een website en webwinkel laag. Daarbij komt dat wij bij de ontwikkeling van een nieuwe site direct rekening houden met uw communicatie doelstelling. Wij maken uw nieuwe website of nieuwe webshop geheel naar uw wensen in uw huisstijl. We maken gebruik van Google Fonts zodat uw responsive website op alle apparaten goed en responsive wordt weergegeven.

21ST CENTURY PROOF

ONLINE ADVERTEREN

Trek meer bezoekers naar uw website

Ze zijn klein maar krachtig. Maken vaak deel uit van online campagnes. En hebben meer impact dan u zou verwachten. Met online banners bereikt u een doelgroep die u doorgaans niet met traditionele advertenties bereikt. En daarom zijn ze een welkome aanvulling in vele mediacampagnes. Banners hebben soms de vorm van een eenvoudig advertentie, maar ze kunnen ook interactief zijn door middel van bijvoorbeeld animaties. Met een banner campagne bereikt u bezoekers van websites van anderen (bijvoorbeeld Telegraaf.nl, NU.nl etc.). Hellenique verzorgt effectieve bannering in het kader van uw reclame- of advertentiecampagne. Wij zorgen dat de uitstraling, boodschap en frequentie van de online banner bij uw campagne aansluit, zodat de kracht daarvan versterkt wordt.

Reclamebureau Amersfoort 14
Reclamebureau Amersfoort 15

21ST CENTURY PROOF

PROFESSIONELE HOSTING & ONDERHOUD

Goed functionerende website

Wij zorgen ook voor een veilige en betrouwbare hosting van uw nieuwe website/webshop. Dat doen wij op een zeer geavanceerd serverpark in Nederland. U kiest uw domeinnaam die wij voor u registreren. U krijgt een onbeperkt aantal e-mailadressen, inclusief webmail en virus-/spam filtering. Wij zorgen tevens voor een dagelijkse restore back-up van uw website. Daarnaast zorgen wij voor een vast bedrag per maand, dat uw website/webshop up to date blijft. De updates en upgrades zijn noodzakelijk om te installeren om de veiligheid en juiste werking van een website te garanderen. Alleen op deze manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website. In combinatie met de dagelijkse restore back-up van uw website bent u zo goed mogelijk beveiligd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en ontdek dat maximale service helemaal niet duur hoeft te zijn!

21ST CENTURY PROOF

GOOGLE MY BUSINESS

Beter vindbaarheid door Google Mijn Bedrijf

Ondernemers laten kansen liggen door Google Mijn Bedrijf niet goed in te zetten. Het is een belangrijke tool voor de vindbaarheid in Google. Google Mijn Bedrijf, mits goed ingevuld, werkt omzet verhogend. Met Google Mijn Bedrijf heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsvermelding binnen Google Maps en Google Zoeken te beheren. De vermelding verschijnt bij lokale zoekopdrachten, zoekopdrachten gericht op de bedrijfsnaam of zoektermen die aansluiten op de aan het bedrijf toegekende categorie(ën), producten en diensten. Daarnaast vermeldt u een korte omschrijving van uw bedrijf. Zo weet Google meer over uw bedrijf en begrijpt de zoekmachine beter wat u doet.

Reclamebureau Amersfoort 16