Reclamebureau Barneveld

ONLINE & OFFLINE MARKETING

Reclamebureau Barneveld

Hellenique, dé professionele reclamemakers!

Bent u op zoek naar een actief marketing reclamebureau in de omgeving van Barneveld? Hellenique is hét reclamebureau van de regio. Vele bedrijven en instellingen maken gebruik van ons als grafisch reclame- en onafhankelijk mediabureau (offline en online). Ook voor het professioneel ontwikkelen en onderhouden van websites en webshop zijn wij in het MKB sterk vertegenwoordigd.

Barneveld signage

CREATIEF RECLAMEBUREAU

RECLAMEMAKERS BARNEVELD

Hellenique, dé reclamemakers met goede ideeën

Hellenique ontwerpt en ontwikkelt krachtige reclame-uitingen voor communicatie die uw doelgroep aanzet tot ‘doen’. Samen met ons team creatieve vormgevers gaan we aan de slag om uw potentiële klanten te verleiden. Dit doen wij dagelijks met veel enthousiasme, inspiratie en overtuiging. We creëren zowel online als offline een toegevoegde waarde voor uw merk, product of dienst. Wij raken altijd de juiste snaar bij uw doelgroep, groot of klein en voor elk budget. We maken effectieve creatieve marketingconcepten en uiterst succesvolle reclamecampagnes.

Alles onder één dak

Als full service grafisch ontwerp- en reclamestudio verzorgen wij alle reclamemiddelen van ‘a tot z’ voor bedrijven en instellingen in Barneveld en omgeving. Bent u op zoek naar een professioneel logo ontwerp, een complete huisstijl ontwikkeling (visitekaartje, briefpapier, enveloppe, offertemap of memokaart), een succesvolle advertentie, personeelswerving, een vacature website, een webshop, een internetsite, een opvallende online banner campagne, een etalage poster, een folder of brochure ontwerp, actie flyer of leaflet, catalogus met het complete assortiment, effectieve direct mail, digitale nieuwsbrief, verpakking ontwerp en opmaak, spaarkaart, social media campagne op Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest. Van ontwerp tot uitwerking, van drukken tot verzenden, Hellenique regelt alle reclame voor uw bedrijf.

ONAFHANKELIJK MEDIA-ADVIES

ONLINE EN OFFLINE ADVERTEREN IN BARNEVELD

Hellenique heeft dé mediakennis in huis

In Barneveld en de dorpen Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Terschuur, Stroe, De Glind, Kootwijk en Zwartebroek zijn er vele mogelijkheden om offline en online te adverteren. U wilt uw advertentie plaatsen in de juiste krant? Huis aan huis in de Barneveldse Krant of juist in het dagblad AD Amersfoortse Courant voor het scherpste tarief? Of wilt u juist met uw bedrijf bovenaan staan in Google of zichtbaar zijn op lokale nieuws websites? Reclamebureau Hellenique heeft alle mediakennis in huis. Zo kunt u via één aanspreekpunt eenvoudig uw offline en online reclame boeken. U bespaart geld en tijd en maakt effectief reclame voor uw bedrijf. Wij zijn de media expert voor bedrijven in Barneveld. Wist u trouwens dat u ook lokaal online kunt adverteren op de grootste websites in Nederland? Zo kunt u als bedrijf ook een online banner advertentie plaatsen op telegraaf.nl, nu.nl, marktplaats.nl, nos.nl, npo.nl, buienradar.nl en ad.nl. Met een banner advertentie, ook wel een display advertentie genoemd, kunt u op een kostenefficiënte manier uw product of dienst onder de aandacht van uw klanten brengen.

WEBSITE EN WEBSHOPS

VOOR HET MKB BARNEVELD

Hellenique, dé bouwers van internetsites!

Voor het MKB (bedrijven en winkels) in Barneveld maken wij websites en webshops op maat. Wilt u een website laten maken of een webwinkel laten bouwen? Hellenique is een grafisch ontwerpbureau met eigen programmeurs die verstand hebben van het ontwerpen van websites en webshops. Omdat we alle online disciplines in eigen huis hebben zijn de kosten van een website en webwinkel laag. Daarbij komt dat wij bij de ontwikkeling van een nieuwe site direct rekening houden met uw communicatiedoelstelling. Wij maken uw nieuwe website of nieuwe webshop geheel naar uw wensen in uw huisstijl. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe internetsite op alle apparaten goed en responsive wordt weergegeven. Uiteraard kunt u uw nieuwe website zelf onderhouden met ons gebruiksvriendelijke CMS-systeem.

display advertising

ONLINE ADVERTENTIES

DIE SCOREN IN BARNEVELD

Hellenique, dé makers van uw bannerset!

Inmiddels zijn HTML5 banners de standaard in online display advertising. In het ontwerp en design werken we tenminste 5 formaten uit; een rechthoekige banner, een vierkante banner, een liggende banner en een staand formaat banner. De standaard bannerformaten behoren tot de best werkende en scorende banners voor weergave op desktop computers (Apple iMac), tablets (Apple iPad en Samsung Galaxy Tab) en smartphones (Apple iPhone en Samsung Galaxy). Het is van belang dat de reclameboodschap wordt vertaald in de banners. Daarom maken we altijd een storyboard. We houden ook rekening met uw doelgroep zodat u het maximaal aantal kliks krijgt naar uw website of webshop. Als u het ontwerp goedkeurt starten we met het maken van de animatie. De productie van een animated banner is een specialistisch werk. Onze programmeurs werken het ontwerp van het bannerdesign uit met de meest geavanceerde software. Hellenique werkt o.a. met Google Webdesigner, Google Studio, Adobe Edge Animate en GreenSock GSAP. Ook worden al onze geanimeerde HTML5 banners opgeleverd met een fallback. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Een stilstaande JPG- of PNG advertentie wordt standaard bijgeleverd. Alle online advertenties worden geleverd op de beste resolutie voor Retina schermen. Uiteraard houden we rekening met de maximale toegestane bestandsgrootte.

HYPERLOKAAL ADVERTEREN

OP IEDERE LOCATIE IN BARNEVELD

Bereik uw klanten, waar en wanneer ze voor u interessant zijn.

Op iedere gewenste locatie in Barneveld kunnen wij de smartphones van uw potentiële klantenexact benaderen met een banneradvertentie in de bekendste apps en websites! Hoe werkt het? Stel: u heeft een bedrijf in het centrum van Barneveld en wil uw boodschap vertellen aan winkelend publiek in de Langestraat van Barneveld. Iemand loopt op de Langestraat en wil zien wat het weer wordt. Terwijl diegene de weersverwachting bekijkt op Buienradar, wordt uw reclameboodschap op het scherm getoond middels ons geavanceerd advertentieplatform.

Bereik op elke locatie in Barneveld middels GPS

Tegenwoordig maakt elke smartphone gebruik van GPS voor apps als Buienradar, Google Maps, Flitsmeister, TomTom, Parkmobile, Runkeeper, OV9292, Instagram en zelfs Whatsapp. Wij maken hier gebruik van om uw advertentie te kunnen tonen. U kunt tot op wel 100 meter nauwkeurig een locatie kiezen waar uw boodschap wordt vertoond! Alle winkelstraten in Barneveld, zoals de Langestraat, het Raadhuisplein, de Haanschotenstraat, de Jan van Schaffelaarstraat, de Nieuwstraat en het Dijkje kunnen gezamenlijk of individueel worden ingezet.

Kies de apps die passen bij uw doelgroep

Er zijn meer dan 100.000 apps. Van nieuws-apps en spelletjes tot aan navigatie-apps en hardloop-trackers. Er is altijd wel een app die aansluit op uw doelgroep! Denk hierbij aan OV9292, NU.nl, Telegraaf, Strava etc. Naast het markeren van het gebied op basis van GPS kunnen wij ook op basis van taal, type smartphone, postcode/woonplaats en zelfs interessegebieden bepalen aan wie we uw online advertentie tonen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Interessant? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien wat online adverteren voor uw bedrijf kan betekenen onder het genot van een kopje koffie. Bel ons op 088-7997 077.

barneveld-geotargeting-hellenique