SEO teksten laten schrijven

SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Content geoptimaliseerd voor zoekmachines

Hoewel Google de afgelopen jaren grote vooruitgang heeft geboekt op het gebied van artificiële intelligentie, is het algoritme nog altijd niet optimaal in staat om exact te begrijpen wat uw website nou eigenlijk wil vertellen. Welke producten of diensten biedt u precies aan?, Voor wie doet u dat? Waar bevindt uw doelgroep zich en wat maakt uw bedrijf nou eigenlijk zo bijzonder? Een verkeerd of onvolledig begrip van uw website heeft directe invloed op de manier waarop Google uw website laat zien, of juist niet laat zien, aan mensen die een zoekterm gebruiken waarop u eigenlijk gevonden zou willen worden. De teksten op uw website moeten dus niet alleen een goede gebruikerservaring bieden, ze moeten ook dusdanig zijn geschreven dat ook de zoekrobot van Google, net zo goed als de mens, begrijpt wat u wilt vertellen. 

Het schrijven van SEO teksten die ook nog eens commercieel aantrekkelijk zijn is niet eenvoudig. Hellenique biedt de oplossing: getrainde specialisten die zowel op de hoogte zijn van de werking van Google als van de fijne kneepjes van het schrijversvak.

BESTAANDE TEKST OPTIMALISEREN VOOR SEO

Beschikt u al over een tekst? Hellenique loopt deze helemaal door en zorgt dat deze zo goed mogelijk door Google begrepen kan worden.

 

NIEUWE SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Behalve het verbeteren van bestaande teksten biedt Hellenique ook de mogelijkheid om nieuwe SEO teksten voor u te schrijven. Handig, wanneer u een nieuwe website begint of een extra pagina toe wilt voegen.

BENIEUWD?

Meer bezoekers door geoptimaliseerde teksten? Neem contact op met onze tekstschrijvers!

BRANDED CONTENT OF ADVERTORIALS

Ook voor commerciële teksten voor gebruik als advertorial of ‘branded content’ artikel kunt u terecht bij Hellenique. Samen met u wordt bepaald wat de boodschap moet zijn, welke actie u graag wilt dat de lezer gaat ondernemen en hoe lang het artikel mag zijn. De visuele styling van onze studio maakt het tot een aantrekkelijk en professioneel geheel.

Benieuwd naar hoe we uw website kunnen optimaliseren met sterke SEO teksten? Plan vrijblijvend een online adviesgesprek of bel direct met 088-799 7077.