Videocall

PLAN EEN ONLINE ADVIESGESPREK

Maak een afspraak voor een video call met met één van onze specialisten

Door de huidige Corona situatie is het is ook mogelijk om een afspraak voor een videoconference met ons kantoor te maken. Wij maken hiervoor gebruik van de innovatieve video call software Zoom. De software/app is gratis te downloaden op een desktop PC, laptop, iPad of smartphone.

Voor een online adviesgesprek met ons is naast Zoom een device nodig die voorzien is van een microfoon en luidspreker met uiteraard een verbinding met internet.

Maak direct een afspraak

Maak voor het plannen van een afspraak met één van onze specialisten gebruik van ons afsprakenformulier. Na ontvangst van uw bericht ontvangt u van ons een e-mail met daarin een unieke link naar onze Zoom-afspraak.

Door deze link te openen krijgt u op de afgesproken datum en tijdstip direct een beeldverbinding met ons kantoor. Uw privacy wordt door ons gewaarborgd, ons gesprek uiteraard niet opgenomen.

Tip: Bereid u voor op het gesprek door van tevoren uw microfoon en camera te testen of deze goed functioneren.

Zoom Logo

Zoom is handige en gebruiksvriendelijk en is gratis te gebruiken software voor Windows en MacOS. Er zijn apps voor iOS en Android.

Reservering adviesgesprek

Vul in en je ontvangt een persoonlijke uitnodigingAdverteren (on-/offline)Ontwerp/opmaak reklameWebsite / WebshopSEO (Google optimalisatie)

Heeft u vragen of wilt u messcherpe offerte? U kunt ons vrijblijvend bellen 088 799 70 90