Internet

UW ONLINE COMMUNICATIE VOLLEDIG GEREGELD

Alle 21ste eeuwse vaardigheden onder één dak

Digitale communicatie wordt steeds belangrijker en dus vereist het aandacht. Waar het om draait is de aandacht van de surfer die op zoek is naar snelle informatie vast te houden. Bij Hellenique Art & Design kan een gemaakt ontwerp uitgewerkt worden tot een complete website, webshop, intranet, digitale uitnodiging of andere digitale uiting.

Goede, doordachte en creatieve vormgeving is van groot belang. Want het Internet kan ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend, en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting. Hellenique Art & Design heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het vervaardigen van alle soorten websites.

Website optimalisatie

Door video’s en animatiefilmpjes te vertonen op uw website, via social media en via uw eigen kanaal op youtube wordt uw website interessanter voor zoekmachines en uw website wordt door Google hoger gewaardeerd. Als uw filmpjes bovendien inhoudelijk relevant, leuk om te bekijken en goed geoptimaliseerd zijn, is het een krachtig middel om de prestaties van uw website te verbeteren. In overleg met u bepalen wij het doel en de globale inhoud, en schrijven

vervolgens een script. Als de videoclip aan uw wensen voldoet, zorgen wij voor integratie in uw website en op uw sociale netwerken. Hellenique Art & Design kan u hierover adviseren en video’s en animaties voor u realiseren.

Enkele mogelijkheden met film en video

  • Informatie op uw website
  • Op Facebook en andere social media
  • Voor uw corporate uitstraling
  • Een complex idee visualiseren
  • Als onderdeel van een app
  • In nieuwsbrieven

DISCOVER OUR 21ST CENTURY SKILLS

De specialisaties van het ROTA-erkende reklamebureau Hellenique

Webdesign

WEBDESIGN

Digitale communicatie wordt steeds belangrijker. Waar het om draait is de aandacht van de surfer die op zoek is naar snelle informatie vast te houden. Bij Hellenique Art & Design kan een gemaakt ontwerp uitgewerkt worden tot een complete website, webshop, intranet, digitale uitnodiging of andere digitale uiting…..

Webdevelopment

WEBDEVELOPMENT

Hellenique zorgt voor een zeer betaalbare prijs voor een website met webshop met alle denkbare functionaliteiten. Een complete professionele Magento® webshop op basis van de laatste techniek compleet opgebouwd in uw huis-/winkelstijl…

SEO en SEA

SEO/SEA

Zichtbaarheid op lange termijn. Dat is waar het bij zoekmachineoptimalisatie om gaat. Hellenique Art & Design zorgt ervoor dat uw website op relevante zoektermen wordt gevonden….