Websites

21ST CENTURY PROOF

QUALIFIED WEBDEVELOPERS

Onze kracht van digitale communicatie

Onze webdevelopers weten feilloos elk ontwerp uit te werken naar een functioneel werkend platform. Met een gedreven houding gaan wij geen probleem uit de weg en zorgen we voor een optimaal gebruiksvriendelijke interface waarmee u als klant zelf aan het werk kunt. Uiteraard verzorgen wij graag het onderhoud van de websites maar wij willen u ook met de juiste tools op pad sturen, het aanpassen van teksten of afbeeldingen moet dan ook door u zelf te doen zijn als u dat wenst. Met de meest moderne benadering zorgen wij ervoor dat uw website volledig up-to-date wordt opgeleverd, dit is onze ’21st century proof’ benadering.

Websites 8

WEBDESIGN VAN HELLENIQUE

Van doordacht ontwerp tot een up-2-date website maken

Moderne, doordachte en creatieve vormgeving is van groot belang voordat het bouwen van een gebruiksvriendelijke online uiting tot stand komt. Want de uitingen kunnen ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. De relatief lage kosten van een online uiting zijn in verhouding tot de kracht van dergelijke tool niet te vergelijken met enig ander medium. Onze developers worden daarom getraind en uitgedaagd zich te verdiepen in nieuwe trends en zich te ontwikkelen volgens deze moderne maatstaven, iets waar u als klant zeker de vruchten van plukt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een website bouwen via een CMS als WordPress & Magento maar kunnen wij ook prima uit de voeten wanneer we zelf een raamwerk opzetten. Dit kunnen wij vervolgens koppelen aan custom made scripts zodat uw online uiting een eigen uniek karakter heeft, dit is onze ’21st century proof’ methode.

21ST CENTURY PROOF

CREATIVE WEBDESIGN

Geschikt voor alle devices

Digitale communicatie is belangrijk voor elk bedrijf of organisatie. Waar het om draait is de aandacht van de online bezoeker die op zoek is naar snelle informatie en deze vast te weten te houden. Bij Hellenique wordt altijd vooraf een ontwerp gemaakt welke daarna pas uitgewerkt wordt tot een complete website, webshop, intranet, digitale uitnodiging of andere online uitingen. Goede, doordachte en creatieve vormgeving is van groot belang. Want het Internet kan ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend, en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting. Uiteraard volgens onze ’21st century proof’ methode.

Websites 9
Websites 10

21ST CENTURY PROOF

SUCCESSFUL WEBSTORE

Sterk in e-commerce

Een webshop is als het openen van een nieuwe winkel echter dan online. Het succes van een webshop wordt mede bepaald doordat uw webshop er professioneel en betrouwbaar uitziet. Als reclamebureau weten we wat belangrijk is en kunnen u daarbij helpen. Hellenique staat voor een creatieve, gebruiksvriendelijke en doeltreffende manier van webshop ontwerp die u desgewenst zelf kunt beheren.

Compleet van A tot Z

Hellenique zorgt voor een zeer betaalbare prijs voor een website met webshop met alle denkbare functionaliteiten. Een complete professionele Magento 2.0 of Woo-Commerce webshop op basis van de laatste techniek compleet opgebouwd in uw huis-/winkelstijl. Geheel geïnstalleerd en ingeregeld met de functies die voor een webshop nodig zijn. Uitvoerige uitleg en ondersteuning waardoor u zelf uw webshop eenvoudig kunt invullen en beheren. Zorg ervoor, dat uw omzet ook uit internet gaat komen. Roep een halt toe aan omzetdalingen. Een webshop van Hellenique is echt heel makkelijk, ze zijn ’21st century proof’.

21ST CENTURY PROOF

SOCIAL MEDIA

Deskundig op alle platforms

Social media is uitgegroeid tot een belangrijk marketinginstrument. U kunt het inzetten voor merkbekendheid, om nieuwe doelgroepen aan te trekken, de bestaande relaties te onderhouden of om traffic te genereren op uw website. Ook kunt u invloed uitoefenen op discussies rond uw merk, product of actie. Er is een groot aantal social media platforms. In Nederland worden het meest gebruikt: Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube.

Social media hype

Het lijkt onontkoombaar om mee te gaan in de social media hype. Regelmatig uw tijdlijn en omslagfoto bijwerken, retweeten, foto’s delen, deelnemen aan polls, discussiëren op forums en nog veel meer. Hellenique ziet social media echter als slechts één van de manieren om uw klanten te bereiken, maar wel een manier waarbij u direct contact kunt leggen veel te weten kunt komen over de voorkeuren en belevingswereld van uw klanten. U kunt volledig focussen op het aantal volgers of het aantal likes van uw social media account, maar waar het om gaat is wat er achter de getallen zit. Wij zien uw activiteit op sociale netwerken bijvoorbeeld als een onderdeel van uw zoekmachine optimalisatie of als een manier om in zeer korte tijd een grote naamsbekendheid voor uw merk te creëren, en in ieder geval als een onderdeel van uw totale campagne. Wij helpen u bij de inzet van social media om publieksgroepen aan u te binden en ook op de langere termijn te profiteren van de relatie die zij met uw merk opbouwen.

Websites 11
Websites 12

21ST CENTURY PROOF

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Vindbaar via alle zoekmachines

Het is belangrijk om een website te optimaliseren zodat deze vindbaar is via alle zoekmachines zoals Google. Hellenique zorgt ervoor dat uw website op relevante zoektermen wordt gevonden. Door gebruik te maken van onze technische expertise en onze ervaring in het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Daarnaast besteden we, per pagina, aandacht aan de titel, de meta description en een aantal andere zaken. Met SEO (search engine optimization) bedoelen wij dan ook: het actief optimaliseren van websites (mobiel, desktop & tablet) en apps voor gebruikers van Google Onze zoekmachineoptimalisatie gaat in de basis terug naar drie disciplines: content, autoriteit en techniek.

Hoe pas je SEO marketing toe?

Alles draait om relevantie. Google doet er alles aan om de Google-gebruiker een zo’n goed mogelijke ervaring mee te geven. Zij willen op elke zoekopdracht een antwoord geven, waarmee iemand geholpen wordt. Google linkt specifieke zoekopdrachten en verwante oplossingen aan elkaar. In de praktijk werkt dit als volgt: Google maar eens op: ‘fietsband plakken’. U ziet direct how to’s en stappenplannen voorbij komen.

SEO website-techniek

Google kijkt de laatste tijd sterk naar de prestaties van een website. De respons-tijd van de server, de laadtijd van de pagina’s en of er gebruik wordt gemaakt van browsercaching. Het internetgebruik is snel en wordt in de toekomst steeds sneller. Helemaal belangrijk op mobiel en tablet. Door gebruik te maken van Google’s Pagespeed Insights-tool kun je een website SEO-waterdicht maken.

SEO content marketing

Zonder relevante content haakt een bezoeker snel af en daarmee Google ook. Het is slim het surfgedrag van een bezoeker te omschrijven en aandachtig stil te staan waar hij of zij eigenlijk naar op zoek is. Relevantie is en blijft de sleutel tot succes. Google vertaald dit in termen als: ratio van de bounce, het gemiddelde bezoekersduur en het aantal paginaweergaven.

SEO linkbuilding

Zorg voor goede content op je website, die het delen, op andere platformen meer dan waard is. En daarmee in de ogen van de bezoeker als die van Google van toegevoegde waarde is. De beste vorm van linkbuilding is content die een website-bezoeker, zonder te vragen, deelt met anderen.

21ST CENTURY PROOF

ONLINE ADVERTISING

Trek bezoekers via andere websites

Ze zijn klein maar krachtig. Maken vaak deel uit van online campagnes. En hebben meer impact dan u zou verwachten. Met online banners bereikt u een doelgroep die u doorgaans niet met traditionele advertenties bereikt. En daarom zijn ze een welkome aanvulling in vele mediacampagnes. Banners hebben soms de vorm van een eenvoudig advertentie, maar ze kunnen ook interactief zijn door middel van bijvoorbeeld animaties. Met een banner campagne bereikt u bezoekers van websites van anderen (bijvoorbeeld Telegraaf.nl, NU.nl etc.). Hellenique verzorgt effectieve bannering in het kader van uw reclame- of advertentiecampagne. Wij zorgen dat de uitstraling, boodschap en frequentie van de online banner bij uw campagne aansluit en zodat de kracht daarvan versterkt wordt.

De kracht van retargeting

Met retargeting bereikt u op een later tijdstip bezoekers van uw website of webwinkel opnieuw. Dat gaat via websites van anderen met beeld, dynamische banners of tekstadvertenties. Naarmate meer bedrijven hun websites optimaliseren, is retargeting een effectieve manier om bezoekers, potentiele klanten en kopers te informeren. Tijdens het surfen, bereikt u hen met een doelgerichte, effectieve boodschap. Retargeting is een marketingtechniek met een hoog scoringspercentage. Een techniek die Hellenique op het lijf is geschreven en graag met u deelt.

Websites 13
Websites 14

21ST CENTURY PROOF

PROFESSIONAL HOSTING

Bedrijfszeker online

Webhosting

Wij zorgen ook voor een veilige en betrouwbare hosting van uw nieuwe websites/webshops. Dat doen wij op een zeer geavanceerd serverpark in Nederland. U kiest uw domeinnaam die wij voor u registreren. U krijgt een onbeperkt aantal e-mailadressen, inclusief webmail en virus-/spam filtering. Wij zorgen tevens voor een dagelijkse restore back-up van uw website.

SSL-certificaat

Google hecht veel waarde aan een veilig internet omgeving en laat bezoekers duidelijker laten zien of een website een beveiligde verbinding gebruikt. Was een SSL verbinding eerst voorbehouden aan banken en webshops, Google wil nu dat alle websites communiceren via een beveiligde ‘https’ verbinding. Dus ook als het om een website gaat met slechts een eenvoudig contact- of inschrijfformulier of een inlog mogelijkheid. Daarnaast verhoogt een SSL-certificaat de Google ranking van uw website. Zo bent u beter vindbaar.

Website onderhoud

Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat uw website/webshop up to date blijft. De updates en upgrades zijn noodzakelijk om te installeren om de veiligheid en juiste werking van een website te garanderen. Alleen op deze manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website. In combinatie met de dagelijkse restore back-up van uw website bent u zo goed mogelijk beveiligd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en ontdek dat maximale service helemaal niet duur hoeft te zijn!