Websites

21ST CENTURY PROOF

QUALIFIED WEBDEVELOPERS

Voor een 100% probleemloze website

Onze webdevelopers weten feilloos elk ontwerp uit te werken naar een functioneel werkend platform. Met een gedreven houding gaan wij geen probleem uit de weg en zorgen we voor een optimaal gebruiksvriendelijke internetsite waarmee u als klant zelf aan het werk kunt. Uiteraard verzorgen wij graag het onderhoud van de websites maar wij willen u ook met de juiste tools op pad sturen, het aanpassen van teksten of afbeeldingen is dan ook door u zelf te doen met ons CMS-systeem. Met de meest moderne benadering zorgen wij ervoor dat uw website volledig up-to-date wordt opgeleverd, dit is onze ’21st century proof’ benadering.

WEBDESIGN VAN HELLENIQUE

Van doordacht ontwerp tot een up-2-date website

Moderne, doordachte en creatieve vormgeving is van groot belang voordat het bouwen van een gebruiksvriendelijke online uiting tot stand komt. Want de uitingen kunnen ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. De relatief lage kosten van een online uiting zijn in verhouding tot de kracht van een dergelijke tool niet te vergelijken met enig ander medium. Onze developers worden daarom getraind en uitgedaagd zich te verdiepen in nieuwe trends en zich te ontwikkelen volgens deze moderne maatstaven, iets waar u als klant zeker de vruchten van plukt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een website bouwen via een CMS als WordPress & Magento maar kunnen wij ook prima uit de voeten wanneer we zelf een raamwerk opzetten. Dit kunnen wij vervolgens koppelen aan custom made scripts zodat uw online uiting een eigen uniek karakter heeft, dit is onze ’21st century proof’ methode.

21ST CENTURY PROOF

CREATIEVE WEBDESIGN

Geschikt voor alle apparaten

Digitale communicatie is belangrijk voor elk bedrijf of organisatie. Waar het om draait is de aandacht van de online bezoeker die op zoek is naar snelle informatie vast weten te houden. Bij Hellenique wordt altijd vooraf een ontwerp gemaakt welke daarna pas uitgewerkt wordt tot een complete website, webshop, intranet, digitale uitnodiging of een andere online uiting. Goede, doordachte en creatieve vormgeving is van groot belang. Want het internet kan ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend, en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting. Uiteraard volgens onze ’21st century proof’ methode.

21ST CENTURY PROOF

SUCCESVOLLE WEBSHOPS

Sterk in online verkopen

Een webshop is als het openen van een nieuwe winkel echter dan online. Het succes van een webshop wordt mede bepaald doordat uw webshop er professioneel en betrouwbaar uitziet. Als reclamebureau weten we wat belangrijk is en kunnen we u daarbij helpen. Hellenique staat voor een creatieve, gebruiksvriendelijke en doeltreffende manier van webshop ontwerp die u desgewenst zelf kunt beheren.

21ST CENTURY PROOF

SOCIAL MEDIA

Deskundig op alle kanalen

Social media is uitgegroeid tot een belangrijk marketinginstrument. U kunt het inzetten voor merkbekendheid, om nieuwe doelgroepen aan te trekken, de bestaande relaties te onderhouden of om traffic te genereren op uw website. Ook kunt u invloed uitoefenen op discussies rond uw merk, product of actie. Er is een groot aantal social media platforms. In Nederland worden het meest gebruikt: Whatsapp, Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

21ST CENTURY PROOF

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Vindbaar via alle zoekmachines

Het is belangrijk om een website te optimaliseren zodat deze vindbaar is via alle zoekmachines zoals Google. Hellenique zorgt ervoor dat uw website op relevante zoektermen wordt gevonden. Door gebruik te maken van onze technische expertise en onze ervaring in het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Daarnaast besteden we, per pagina, aandacht aan de titel, de meta description en een aantal andere zaken. Met SEO (search engine optimization) bedoelen wij dan ook: het actief optimaliseren van websites (mobiel, desktop & tablet) en apps voor gebruikers van Google. Onze zoekmachine optimalisatie gaat in de basis terug naar drie disciplines: content, autoriteit en techniek.

21ST CENTURY PROOF

ONLINE ADVERTEREN

Trek meer bezoekers naar uw website

Ze zijn klein maar krachtig. Maken vaak deel uit van online campagnes. En hebben meer impact dan u zou verwachten. Met online banners bereikt u een doelgroep die u doorgaans niet met traditionele advertenties bereikt. En daarom zijn ze een welkome aanvulling in vele mediacampagnes. Banners hebben soms de vorm van een eenvoudig advertentie, maar ze kunnen ook interactief zijn door middel van bijvoorbeeld animaties. Met een banner campagne bereikt u bezoekers van websites van anderen (bijvoorbeeld Telegraaf.nl, NU.nl etc.). Hellenique verzorgt effectieve bannering in het kader van uw reclame- of advertentiecampagne. Wij zorgen dat de uitstraling, boodschap en frequentie van de online banner bij uw campagne aansluit, zodat de kracht daarvan versterkt wordt.

21ST CENTURY PROOF

PROFESSIONELE HOSTING & ONDERHOUD

Goed functionerende website

Wij zorgen ook voor een veilige en betrouwbare hosting van uw nieuwe website/webshop. Dat doen wij op een zeer geavanceerd serverpark in Nederland. U kiest uw domeinnaam die wij voor u registreren. U krijgt een onbeperkt aantal e-mailadressen, inclusief webmail en virus-/spam filtering. Wij zorgen tevens voor een dagelijkse restore back-up van uw website. Daarnaast zorgen wij voor een vast bedrag per maand, dat uw website/webshop up to date blijft. De updates en upgrades zijn noodzakelijk om te installeren om de veiligheid en juiste werking van een website te garanderen. Alleen op deze manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website. In combinatie met de dagelijkse restore back-up van uw website bent u zo goed mogelijk beveiligd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en ontdek dat maximale service helemaal niet duur hoeft te zijn!

21ST CENTURY PROOF

GOOGLE MY BUSINESS

Beter vindbaarheid door Google Mijn Bedrijf

Ondernemers laten kansen liggen door Google Mijn Bedrijf niet goed in te zetten. Het is een belangrijke tool voor de vindbaarheid in Google. Google Mijn Bedrijf, mits goed ingevuld, werkt omzet verhogend. Met Google Mijn Bedrijf heeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsvermelding binnen Google Maps en Google Zoeken te beheren. De vermelding verschijnt bij lokale zoekopdrachten, zoekopdrachten gericht op de bedrijfsnaam of zoektermen die aansluiten op de aan het bedrijf toegekende categorie(ën), producten en diensten. Daarnaast vermeldt u een korte omschrijving van uw bedrijf. Zo weet Google meer over uw bedrijf en begrijpt de zoekmachine beter wat u doet.

Mailchimp online nieuwsbrief

21ST CENTURY PROOF

MAILCHIMP NIEUWSBRIEF

Onderhoud het contact met uw klanten

Het is van belang om een goed klantenbestand op te bouwen. Die heeft ieder bedrijf op haar interne computersysteem staan. Maar het online beheren van dat klantenbestand is een compleet ander verhaal. Wij adviseren u om hiervoor gebruik te maken van het programma MailChimp. Bestaande relaties kunnen wij eenvoudig toevoegen en bezoekers van uw website kunnen zich online inschrijven. Bovendien geeft het programma u inzicht in uitgebreide statistieken. Hoeveel ontvangers openen uw nieuwsbrief, waar klikt men op etc.