Google Mijn Bedrijf

GOOGLE MIJN BEDRIJF

Verbeter de vindbaarheid van uw bedrijf

Ondernemers laten kansen liggen door Google Mijn Bedrijf niet goed in te zetten. Het is een belangrijke tool voor de vindbaarheid in Google. Google Mijn Bedrijf, mits goed ingevuld, werkt omzet verhogend. Met Google Mijn Bedrijf heeftt u de mogelijkheid om uw bedrijfsvermelding binnen Google Maps en Google Zoeken te beheren. De vermelding verschijnt bij lokale zoekopdrachten, zoekopdrachten gericht op de bedrijfsnaam of zoektermen die aansluiten op de aan het bedrijf toegekende categorie(ën), producten en diensten. Daarnaast vermeld u een korte omschrijving van uw bedrijf. Zo weet Google meer over uw bedrijf en begrijpt de zoekmachine beter wat u doet.

Beter zichtbaar in Google

Bij de zoekopdracht naar uw bedrijfsnaam in de zoekmachine van Google verschijnt de meest relevante bedrijfsinformatie. Denk hierbij aan uw bedrijfsgegevens (bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, website en openingstijden). Er verschijnen ook reviews in Google over uw bedrijf. Klanten met een Google account kunnen via uw Google Mijn Bedrijf-vermelding een recensie achterlaten. U hoeft dus geen betaald account af te sluiten bij review aanbieders als Klantenvertellen, Trustpilot, KiyOh, of Feedback Company. Zo kunnen uw potentiële klanten in Google zien wat anderen van uw diensten of producten vinden. Het is van belang dat u actief recensies verzamelt en hierop reageert. Vraag uw klanten daarom om een positieve review over u te schrijven. Google Mijn Bedrijf is eigenlijk een “mini website” met alle relevante informatie over uw bedrijf en helpt met de optimalisatie van de vindbaarheid (SEO).

Belangrijkste voordelen Google Mijn Bedrijf

U bent vaker zichtbaar in de Google zoekresultaten door een hogere relevantie. Ook in Google Maps staat u prominent vermeld zodat uw klanten eenvoudig en snel met hun smartphone of tablet kunnen navigeren.
Potentiële klanten zien direct alle up to date informatie over uw bedrijf en met het plaatsen van “Posts” krijgen klanten een gevoel van vertrouwen. Met deze “Posts” kunt u ook zelf eenvoudig berichten plaatsen die vervolgens 7 dagen zichtbaar zijn in de Google Zoekresultaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanbiedingen, aankondigingen, etc.

Statistieken

Wat Google Mijn Bedrijf nog interessanter maakt zijn de klanten statistieken. U kunt op elk moment van de dag zien hoeveel routebeschrijvingen er zijn opgevraagd naar uw bedrijf. Maar ook het aantal vertoningen in zoekopdrachten etc. Met de handige gratis app voor uw smartphone heeft u alles bij de hand en kunt u direct reageren op vragen en reviews van klanten.

BOVENAAN IN GOOGLE

Hellenique regelt het!

Wij regelen het!

Vindt u het instellen van uw Google Mijn Bedrijf teveel gedoe? U kunt dit uiteraard ook bij ons onderbrengen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspresentatie tot in de puntjes verzorgd is en goed ingesteld staat.

Wie regelen een attractieve omslagfoto, plaatsen uw bedrijfslogo en vullen alle gegevens in zoals uw bedrijfsnaam, adresgegevens (straat, huisnummer, postcode, plaats, land, e-mailadres en telefoonnummer), de openingstijden en uw website. We zorgen tevens voor een beschrijving van uw bedrijfsactiviteiten, stellen de categorie(ën) voor u in afgestemd op uw product(en) en/of dienst(en).

Enthousiast en wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Bel 088 799 70 90, mail of start simpelweg een chat via onze website.