Online adverteren

ONLINE ADVERTEREN MET GOOGLE ADS

Perfect geregelde online advertentiecampagne

Google Ads garandeert u van een hoge Google zoekmachine ranking. Het uitgekiende zoekwoorden programma toont de advertentie(tekst) in Google aan mensen uit uw doelgroep die via Google hebben gezocht op een specifieke dienst of product. De advertentie bevat ‘tekst’ die bovenaan staat in de Google resultaten en verwijst naar uw website of webshop. De investering voor uw advertentie is afhankelijk van de populariteit van de trefwoorden waarop u gevonden wilt worden in de zoekmachine van Google: hoe hoger de vraag naar een woord, hoe hoger de prijs per klik.

Google search network

Nergens zijn zoveel ontwikkelingen als binnen de wereld van online marketing. Google Ads geldt als één van de meest gebruikte advertentie mogelijkheden. Regelmatig brengt Google wijzigingen aan in het advertentieplatform. Van veranderingen in algoritmes tot nieuwe tools; het platform verandert continu. Hellenique is officieel Google Partner en gespecialiseerd in het opzetten van een effectieve tekst advertentie in Google. Het is van groot belang om vooraf een gedegen zoekwoorden onderzoek te doen voorafgaand aan het instellen van een campagne. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van verschillende zoektypen: exacte zoekwoorden, woordgroepen, brede zoekwoorden en zelfs negatieve zoekwoorden. Dit doen we zodat u geen website verkeer misloopt en potentiële klanten bereikt op de juiste termen die passen bij de producten en/of diensten van uw bedrijf. Zo bewaken wij optimaal uw kostbare reclamebudget en bent u ervan verzekerd dat u niet onnodig veel betaalt.

ONLINE BANNERADVERTENTIES

Hellenique regelt het!

Display Retargeting

Met dit online advertentieprogramma toont u een banner advertentie aan bezoekers die uw website hebben bezocht, terwijl ze andere websites en apps in het Display Netwerk gebruiken. Beter gezegd: u achtervolgd de bezoekers van uw website met een online advertentie om ze over te halen uw website nogmaals te bezoeken en gebruik te maken van uw dienst of product. Hellenique is als officieel Google Partner gespecialiseerd om remarketingadvertenties optimaal instellen in combinatie met Google Ads.

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Hellenique regelt het!

Display banner advertising

U heeft ook de mogelijkheid om via Google uw website te promoten met een bannercampagne. We maken dan voor u een online advertentieset op in de meest vertoonde formaten. De HTML5 banner advertenties bestaan uit een bewegende (animated) boodschap met een ‘button’ die verwijst naar uw website. De formaten van deze banner advertenties zijn: medium rectangle banner 300 x 250 pixels (40%), leaderbord banner 728 x 90 pixels (25%), mobile leaderboard banner 320 x 50 pixels (12%), large mobile banner 320 x 100 pixels (15%) en wide skyscraper banner 160 x 600 pixels (12%). De bewegende banner advertenties worden via ons DSP platform op nationale en lokale websites (bijvoorbeeld Telegraaf, NU, Voetbal International etc.) getoond aan mensen uit uw doelgroep die via Google hebben gezocht naar een specifieke dienst of product. Het advertentiebudget is afhankelijk van de populariteit van de specifieke zoekwoorden. Uiteindelijk bepaalt u zelf het advertentiebudget. Hoe hoger dit budget hoe vaker uw advertentie wordt getoond.

Enthousiast en wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Bel 088 799 70 90, mail of start simpelweg een chat via onze website.