SEO

MAXIMAAL RESULTAAT MET SEO

Wij maken uw site online vindbaar

Het is lastig om een (nieuwe) website goed vindbaar te maken in zoekmachine’s zoals Google. Uiteraard zorgen wij voor de juiste basisinstellingen, maar weten als geen ander dat er nog veel meer bij komt kijken. Zo zijn er twee technieken om goed gevonden te worden: onbetaald (organisch) met zoekmachine optimalisatie (SEO) en betaald adverteren op zoekmachine’s (SEA). Bij SEA maakt u gebruik van betaalde advertenties om doelgroepgericht reclame te maken voor uw website, landingspagina, producten en diensten. We zien vaak dat de instellingen niet kloppen en dat de basisstappen niet goed zijn doorlopen. Zonder de juiste kennis is het haast onmogelijk een website voldoende te optimaliseren. Frustrerend… Zeker omdat u aan een onvindbare website natuurlijk niks hebt.

SEO met Rank Math

Hoe komt mijn website hoger in de zoekresultaten van Google? Een vraag die we vaak voorgelegd krijgen. U heeft een mooie website, maar helaas niet goed vindbaar in Google. Hellenique ondersteunt u graag bij het optimaliseren van uw website voor een betere ranking in Google. Wij leveren standaard alle websites op met Rank Math, een handige tool voor zoekmachine optimalisatie. Deze tool zorgt ervoor dat op basis van tekstuele informatie de website beter wordt gevonden zonder de inzet van de betaalde Google Adwords (organische resultaten). Hellenique kan deze automatische optimalisatie voor u verfijnen en daarnaast ook de Google Search Console voor u inrichten. Het gaat dan om een effectieve SEO-optimalisatie, zonder het herschrijven en herbenoemen van de door u aangeleverde teksten.

ONLINE NIEUWSBRIEF

Hellenique regelt het!

Uitgebreide SEO website(s)

Indien gewenst kunnen wij ook uw website uitgebreid optimaliseren voor de allerbeste Google Ranking. Allereerst maken we een uitgebreide scan van uw website. Na deze scan maken we een analyse en doen we een zoekwoorden onderzoek, welke de basis vormt van de uitgebreide SEO. Door het zoekvolume te vergelijken in de Google Keyword Planner met onze gespecialiseerde technieken zorgen we voor de juiste zoekwoorden. Op basis hiervan worden teksten aangepast en herschreven. Ook wordt de navigatie en categorisatie binnen de website aangepast. Het resultaat van het maximaliseren van de SEO is dat uw website de allerbeste Google ranking heeft. Een uitgebreide SEO vindt altijd plaats na oplevering van uw website.

Effectief online adverteren

Hellenique is een Google Ads Certified Partner. Dit houdt in dat wij de vakkennis in huis hebben en wij u uitstekend kunnen adviseren op het gebied van online advertising via Google. Neem contact met ons op zodat ook u effectief uw diensten of producten online kunt promoten.

Klik hier voor een aantal voorbeelden van de online advertentie mogelijkheden voor uw bedrijf.

Enthousiast en wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Bel 088 799 70 90, mail of start simpelweg een chat via onze website.