Social media

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Doeltreffend adverteren

Met het plaatsen van een advertentie op social media heeft u een belangrijke marketing tool in handen. Via de verschillende social media kanalen (Facebook, LinkedIn, Pinterest, YouTube en Instagram) worden gebruikers vaak overspoeld met (gesponsorde) informatie. Echter wanneer een campagne goed wordt opgezet en geoptimaliseerd is voor de doelgroep, is succes gegarandeerd. Om succesvol te zijn op social media is het wel van belang dat u zelf ook actief bent op één van de bekende kanalen. Een eigen bedrijfspagina op bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn is onmisbaar in de huidige marketing mix.

De voordelen

Het adverteren op social media heeft een groot aantal zeer interessante voordelen. Zo kunnen wij zeer nauwkeurig uw doelgroep targeten. Dit kan op zoekwoorden, interesses, lidmaatschap van specifieke groepen, demografisch, locatie, leeftijd etc. Ook verhoogt een social media campagne direct het aantal website bezoekers, verkopen en leeds. De resultaten zijn direct meetbaar en inzichtelijk. Wij kunnen u realtime inzicht geven in het bereik en resultaat van een campagne. Een ander bijkomend voordeel is dat u (vaak) alleen betaalt voor de clicks. Dus direct inzicht in wat een campagne kost en wat deze u oplevert!

WEBHOSTING EN ONDERHOUD

Hellenique regelt het!

Variabele tarieven

Vaak zijn advertentietarieven variabel geprijst op de social media netwerken. Zo betaalt u bij Facebook en LinkedIn, maar ook op Youtube, voor het behaalde resultaat. Net zoals bij Google AdWords betaalt u voor de clicks! Hellenique adviseert en kiest voor u de beste social media kanalen, de juiste advertentieformaten en targeting opties om uw reclamedoelstelling te bereiken.

Enthousiast en wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Bel 088 799 70 90, mail of start simpelweg een chat via onze website.