Webshops

Van een complete webshop tot een overzichtelijke catalogus

Met onze webshop heeft u alle mogelijkheden

Een webshop is de etalage van uw bedrijf. Een goede uitstraling staat dus voorop. Wij denken graag met u mee over de weergave van uw producten. Ieder assortiment vereist een unieke invalshoek. Onze ervaring met vele branches is waardevol voor uw E-commerce activiteiten.

Hellenique maakt bij de bouw van een WordPress webshop gebruik van de techniek van WooCommerce. Een uiterst betrouwbaar systeem waar wereldwijd veel bedrijven succes mee boeken. WooCommerce is een uitstekende module om een veilige, stabiele en snelle webshop te ontwikkelen. Het is zéér gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er verzorgd uit. Daarnaast wordt de uitstraling van de webshop door ons volledig op maat gemaakt in de look & feel van uw bedrijf.

ONZE WEBSHOPS VOLDOEN AAN ALLE EISEN

Snelheid

Wij zorgen ervoor dat uw webshop snel laadt. Uw klanten ervaren het wachten op een trage website als negatief.

Responsive

Wij zorgen ervoor dat uw webshop op smartphones, tablets en desktops perfect wordt weergegeven. Mobile first is echter vandaag de dag belangrijk. De meeste online aankopen worden gedaan op mobiel.

Zoekmachine optimalisatie

Iedereen wil online goed gevonden worden. Uw webshop kan er goed uitzien maar onvindbaar zijn voor uw klanten. Zodoende wordt er niets online verkocht. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe webshop volgens de laatste ontwikkelingen en eisen van o.a. Google wordt ontwikkeld.

Veilig betalen

Wij verzorgen de koppeling met alle denkbare betaalproviders. Denk hierbij aan de betalingsprovider Mollie, Buckaroo of PayPal. iDeal wordt door ons volledig geïntegreerd.

Technisch

Wij werken niet met vaste thema’s waar vaak menig technisch addertje onder het gras zit. Denk hierbij aan allerlei dubieuze plugins en een webshop die door onnodige code slecht en langzaam laadt. Wij bouwen uw webshop op naar uw wensen in een schone ‘omgeving’. Dit heeft een positieve invloed op zoekmachine optimalisatie.

Verzenden en bezorgen

Met onze winkelmodule zijn er meerdere mogelijkheden om verzendkosten in te stellen. Zo kan er een vast bedrag ingesteld worden of kan er gekozen worden voor gratis verzending boven een bepaald bedrag. De verzendkosten zijn zelfs op basis van gewicht of afmetingen te berekenen. Voor elke webshop een oplossing dus. Wij werken samen met nagenoeg alle aanbieders van pakketverzending, zoals: PostNL, DHL, etc.

Administratie en facturatie

Als u een webshop heeft moet het ook administratief aansluiten op de boekhouding van uw bedrijf. Voor de meeste boekhoudprogramma’s bestaan er API koppelingen met WooCommerce, denk bijvoorbeeld aan het veelgebruikte ExactOnline of Snelstart.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Hellenique regelt het!

IDEAAL ALS ONLINE CATALOGUS

Onze webshop is ook uitstekend inzetbaar als online catalogus module. Zo kunt u eenvoudig uw complete productoverzicht online laten zien, desgewenst met of zonder bestel- en/of betaalmogelijkheden.

Enthousiast en wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Bel 088 799 70 90, mail of start simpelweg een chat via onze website.