Google Ads uitbesteden

GOOGLE ADS UITBESTEDEN

Uw website direct bovenaan in Google

Direct bovenaan staan in Google? Dat kan met Google Ads! Het adverteren in de zoekresultaten is een krachtige manier om meer leads binnen te halen. Maar let op: wanneer uw campagnes niet geoptimaliseerd worden kan dit voor hoge kosten zorgen zonder enig resultaat. Door het uitbesteden van Google Ads aan Hellenique bent u zeker van een maximaal resultaat. Onze gecertificeerde specialisten weten hoe ze uw budget zo efficiënt mogelijk inzetten en klikkers omzetten in klanten.

WAT IS SEA?

SEA, wat staat voor Search Engine Advertising, is het adverteren bovenin de resultaten van een zoekmachine. Met ruim 94% van de Nederlanders als gebruiker is de zoekmachine van Google verreweg het meest populair en daarmee het belangrijkst. Zodra iemand een zoekopdracht uitvoert verschijnen er bovenaan de resultatenpagina ook enkele gesponsorde zoekresultaten. Dit zijn betaalde advertenties. Door middel van deze advertenties is het voor u mogelijk om zichtbaar te zijn binnen de topposities van Google, waarbij u een alleen iets betaald wanneer een gebruiker op uw advertentie klikt. Met Hellenique kunt u met uw SEA-campagne binnen een dag bovenaan de zoekresultaten zichtbaar zijn!

 

HOE WERKT SEA?

Zoekmachine adverteren is dus een snelle manier om uw website goed vindbaar te maken, maar hoe werkt het? Google Ads werkt met een veilingmodel. Bij elke zoekopdracht wordt er via een veiling bepaalt welke advertenties er worden vertoond. Dit gebeurt aan de hand van een beoordeling. Google beoordeelt uw advertentie op twee onderdelen: de kwaliteitsscore en het bod. Bij de kwaliteitsscore wordt er gekeken naar hoe relevant uw advertentie is voor de uitgevoerde zoekopdracht en welke zoekwoorden er worden gebruikt. Bij het bod wordt er gekeken naar het budget dat kan worden ingezet en de doelgroep aan wie uw advertentie vertoond moet worden. Een combinatie van deze twee factoren zal bepalen of en op welke positie in de zoekresultaten uw advertentie wordt gepositioneerd.

BENIEUWD?

Meer leads ontvangen door de inzet van Google Ads? Ontvang een vrijblijvend voorstel!

WAAROM IS SEA BELANGRIJK?

Net als bij SEO is het grote voordeel van zoekmachine adverteren dat u zichtbaar bent voor mensen die actief op zoek zijn naar uw product of dienst. Echter, SEA heeft nog een aantal andere unieke voordelen. Ten eerste betaalt u pas wanneer er op uw advertentie wordt geklikt. Wordt uw advertentie vertoond bij een zoekopdracht maar wordt er vervolgens niet op geklikt? Dan bent u gratis in beeld geweest. Daarnaast heeft u volledige controle over uw budget. Bij Google Ads is precies te bepalen wat u per dag, per week of per maand uitgeeft aan uw campagne.

 

METEN IS WETEN

Door heel nauwkeurig bij te houden op welke advertenties de bezoekers van uw website hebben geklikt en hoe zij zich vervolgens gedragen op uw website kunt u precies zien wat de beste manier is om de voor u geschikte klanten naar uw website te sturen.

 

GOOGLE ADS UITBESTEDEN AAN HELLENIQUE

Een Google Ads campagne opzetten lijkt ogenschijnlijk heel eenvoudig maar vergt een deskundige en onafhankelijke blik op de werking van Google als zoekrobot. Alleen met regelmatige analyse en bijstelling van de campagne wordt uw advertentiebudget efficiënt ingezet. Als Google-gecertificeerd reclamebureau heeft Hellenique alles in huis om uw campagne tot een succes te brengen. Van het instellen van dynamische advertenties tot het implementeren van de data in Google Analytics, onze specialisten beheersen alle aspecten tot in de puntjes. 

Voor het inrichten van uw campagne worden een website analyse en een uitgebreid zoekwoorden onderzoek gedaan. Wanneer de campagne loopt monitoren we deze nauwkeurig en optimaliseren we de campagne daar waar nodig, terwijl het budget goed bewaakt blijft. U wordt op de hoogte gehouden middels een heldere rapportage met de prestaties van de campagne. Zo kunt u zorgeloos uw Google Ads uitbesteden aan Hellenique.

Benieuwd naar wat een Google Ads campagne voor uw bedrijf kan betekenen? Plan vrijblijvend een online adviesgesprek of bel direct op 088-799 7077.