Banner advertenties

ONLINE BANNER ADVERTENTIES

Wij maken banners die scoren!

Wilt u ook uw website met uw product of dienst op een effectieve manier onder de aandacht brengen op andere websites? Hellenique heeft toegang tot alle nationale en lokale websites. Zo kunt u bijvoorbeeld in uw regio adverteren op de website van telegraaf.nl, nu.nl, marktplaats.nl, autoweek.nl etc. Wij maken, afgestemd op uw doelgroep, een compleet plan van aanpak voor uw product of dienst. De vormen en formaten van de online advertentie banners verschillen per website. Van statische banners (stilstaande advertentie afbeelding) tot bewegende ‘dynamische’ animated bannersetjes.

De beste banner advertenties

HTML5 banners zijn de standaard in online display advertising. Wij maken banner advertenties voor u op maat en zorgen ervoor dat de reclameboodschap goed vertaald wordt voor een optimaal resultaat van uw display campagne. In het ontwerp en design werken we teminste 5 formaten uit; een rechthoekige banner, een vierkante banner, een liggende banner en een staand formaat banner. Onze standaard bannerformaten behoren tot de best werkende en scorende banners voor weergave op desktop computers (Apple iMac), tablets (Apple iPad en Samsung Galaxy Tab) en smartphones (Apple iPhone en Samsung Galaxy).

animated HTML5 banners
display advertising

Onze werkwijze

Het is van belang dat de juiste reclameboodschap wordt vertaald in een banner. Daarom maken wij vooraf altijd een storyboard. We houden er rekening mee dat uw doelgroep de boodschap juist oppakt, zodat u het maximaal aantal clicks krijgt naar uw website of webshop. Een call-to-action is het belangrijkste element in een bannercampagne. Als u het storyboard en ontwerp goedkeurt starten we met het maken van de bewegende banner advertentie (animatie). De productie van een animated banner is specialistisch werk. Onze programmeurs werken met de meest geavanceerde software het ontwerp van de banner uit. Hellenique werkt o.a. met Google Webdesigner, Google Studio, Adobe Edge Animate en GreenSock GSAP. Ook worden al onze geanimeerde HTML5 banners opgeleverd met een fallback. Een fallback is een stilstaande JPG- of PNG advertentie welke standaard wordt bijgeleverd. Alle online advertenties worden geleverd op de beste resoluties, ook voor Retina schermen. Uiteraard houden we rekening met de maximale toegestane bestandsgrootte. Wij werken met een handige preview tool voor onze klanten! Hiermee kunt u live de werking van uw bannerset vooraf bekijken op het beeldscherm. Met één druk op de knop kunt u de door Hellenique vervaardigde banners eenvoudig delen met uw collega’s.

VOORDELIG ADVERTEREN

Hellenique regelt het!

Social Media Banners

Ook voor het adverteren op de bekende Social Media kanalen heeft Hellenique verschillende online advertentiemogelijkheden. Op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en YouTube is immers veel meer mogelijk dan alleen een afbeelding plaatsen. Met een animated- of video advertentie kunt u meerdere beelden en een boodschap (story) duidelijk overbrengen naar uw doelgroep.  Hellenique maakt unieke, creatieve animaties en/of video campagnes die perfect aansluiten op uw reclamedoelstelling. Wij adviseren u graag om uw social media campagne het beste vorm te geven en in te richten voor een maximaal resultaat. De meest gebruikte advertenties voor social media zijn advertenties met een korte boodschap die linken naar uw website.

banner advertentie instagram
Hellenique voordelige HTML banners

Wat kost een online advertentiecampagne?

Eigenlijk is het hetzelfde als de kosten voor een normale advertentie in de krant of een magazine. U moet rekening houden met de ontwerp-, productie- en plaatsingskosten. De advertentiebanners worden gemaakt waarna u een budget afspreekt voor het online adverteren. De productiekosten van de banners zijn afhankelijk van de complexiteit. Is het een bewegende of stilstaande advertentie. Wij hanteren een tarief van € 75,- tot € 125,- per bannerformaat. De kosten zijn afhankelijk van de website waarop u gaat adverteren en uw doelstellingen. Dat kan op basis van clicks zijn (CPC = kosten per click),  het aantal vertoningen (CPM = kosten per 1.000), kosten per actie (CPA/CPL = kosten per actie/lead) of voor een vaste prijs (fixed price) om in een bepaalde periode te adverteren.

Daarbij komen de kosten voor de opzet van de campagne, het monitoren en het gedurende de campagne bijsturen/optimaliseren van de campagne. Hellenique regelt uw online advertentiecampagnes van a tot z. Wij adviseren u met het kiezen van de juiste websites waarop u kunt adverteren, we ontwikkelen de advertenties, brengen de resultaten helder in kaart en sturen uw campagne bij waar nodig.

Enthousiast en wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Bel 088 799 70 90, mail of start simpelweg een chat via onze website.