SEO uitbesteden

SEO UITBESTEDEN

Wij maken uw website organisch vindbaar

Hoe komt mijn website bovenaan in Google? Een vraag die we vaak voorgelegd krijgen. Uw bedrijf heeft een mooie website, maar deze scoort helaas niet goed genoeg in Google.  Dat is een probleem, want met een slecht vindbare website loopt u waardevol websiteverkeer en daarmee potentiële klanten mis. Bovendien veranderen de regels van Google bijna maandelijks… Heeft u geen tijd of te weinig kennis van zaken om zelf uw website professioneel te optimaliseren? Dan is SEO uitbesteden iets voor u!

WAT IS SEO?

SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van een website om goed organisch vindbaar te zijn in een zoekmachine. Hierbij draait het om de hoogste posities te behalen in de resultaten van een zoekopdracht. Hoe hoger de website wordt getoond, hoe vaker er op geklikt wordt door de gebruikers. Is uw website belangrijk voor uw bedrijf? Dan is het dus van essentieel belang dat deze professioneel is geoptimaliseerd waardoor meer mensen uw producten, diensten of merk kunnen zien.

Er bestaat vaak verwarring over de verschillen tussen SEO en SEA. Bij SEO draait het om zoekmachine optimalisatie waardoor er organisch (lees: gratis) verkeer naar uw website wordt gegenereerd. Bij SEA draait het om adverteren in een zoekmachine waarbij u een vergoeding betaald voor iedere klik op uw advertentie.

 

HOE WERKT SEO?

Om een toppositie te behalen in de zoekresultaten is het eerst van belang om te begrijpen hoe een zoekmachine als Google werkt. Wanneer iemand een zoekopdracht uitvoert beoordeelt Google uw website op een aantal punten om de relevantie te bepalen. Op basis van deze score deelt Google u in op een positie in de zoekresultaten.

Middels onze SEO scan analyseert Hellenique met behulp van geavanceerde tools alle belangrijke punten waar Google uw website op beoordeelt. META-tags, backlinks, laadsnelheid en mobielvriendelijkheid zijn slechts enkele onderwerpen die hierbij aan bod komen. Heeft één of meerdere van deze punten aandacht nodig? Dan kunnen wij u daar gelijk mee helpen. Door slechte of ontbrekende punten kunt u namelijk waardevol websiteverkeer mislopen!

BENIEUWD?

Benieuwd naar hoe uw website presteert in Google? Vraag vrijblijvend een SEO-scan aan!

WAAROM IS SEO BELANGRIJK?

De belangrijkste reden om uw website te optimaliseren is om zichtbaar te zijn voor mensen die actief op zoek zijn naar het product of de dienst waarmee u graag gevonden zou willen worden. Pas als u gevonden kunt worden heeft u de kans om de bezoeker te verleiden om klant bij u te worden. Daarnaast geeft een hoge positie en een geoptimaliseerde website de doelgroep vertrouwen en bouwt het naamsbekendheid op, ook als bezoekers nog niet direct overgaan tot een actie. Tenslotte hoeft u met een SEO geoptimaliseerde website minder te betalen voor kliks op betaalde advertenties bij Google. Op die manier is een investering in goede vindbaarheid nog sneller terugverdient.

 

SEO UITBESTEDEN AAN HELLENIQUE

Het optimaliseren van uw website vereist naast gespecialiseerde kennis ook veel tijd, en wij begrijpen dat u als ondernemer die tijd liever in andere zaken steekt. Daarom kunt u uw SEO werkzaamheden uitbesteden aan Hellenique! Onze gecertificeerde Google specialisten hanteren hierbij een persoonlijke aanpak. Het optimaliseren van een website is namelijk voor elke onderneming of product weer anders.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag wat uw doelen zijn en hoe we deze samen met u kunnen behalen. Bent u tevreden met de voorgestelde aanpak?  Wij gaan dan aan de slag met een uitgebreid onderzoek en bepalen we een data-driven strategie. Na het uitvoeren van de verbeteringen houden we u op de hoogte met een heldere maandelijks rapportage.

Benieuwd hoe uw website op dit moment presteert en hoe we deze kunnen optimaliseren? Plan vrijblijvend een online adviesgesprek of bel direct met 088-799 7077.