Media

THUIS IN ALLE MEDIATYPEN

Alle 21ste eeuwse media onder één dak

Hellenique is thuis in alle mediatypen. Naast het maken van doortimmerde mediaplannen met gegevens over doelgroepbereik, contactfrequentie en investeringsbedragen is ons team ook ingespeeld om direct media-informatie te geven en opdrachten uit te voeren. U wilt een actie-advertentie in de Achterhoek. Welke kranten verschijnen daar? Wat kost het en kan de advertentie morgen staan?”. Het Helleniqueteam is permanent aanspreekbaar, zoekt de dingen voor u op, regelt het, controleert het, maakt scherpe afspraken en lost eventuele problemen vrijwel direct op. We zijn heel zuinig op onze relaties. Dat merkt u. Geen confectie, maar maatwerk. Ook in onze (dagelijkse) contacten met u.

Mediapartner

Het is belangrijk dat u een partner kiest die u nauwkeurig en onafhankelijk van de uitzendstations kan adviseren en assisteren bij het ontwikkelen van uw reclameboodschap op de televisie. Uw partner moet ervaring hebben met het inkopen van zendtijd bij alle zenders. Zo bent u er zeker van dat uw reclamespot de beste prestaties weet te behalen en uw boodschap goed overkomt, bij het juiste publiek. Wij zijn graag uw partner voor televisiereclame, maar ook voor andere media. Met ruim dertig jaar ervaring in reclame en strategisch advies hebben wij de ontwikkeling van de televisiewereld van dichtbij meegemaakt. Dit geeft een unieke situatie waarin ervaring niet te evenaren is. En van deze ervaring laten wij u graag profiteren!

Contracten

Ook al een aspect zonder zorgen. Ons team bewaakt uw media-inspanningen, zorgt ervoor dat u de meest gunstige tarieven krijgt. Dit doen wij zo mogelijk zelfs met terugwerkende kracht. Alles wat we doen is controleerbaar. Zo zorgen we voor heldere, leesbare facturen waarop precies staat wat u heeft gehad.

Kenniscentrum

Reclamo Hellenique heeft toegang tot de bereikgegevens van alle mediatypen. Dat geldt voor nationale, regionale en lokale reclamemiddelen.

Lokaal

Als één van de weinige bureaus kunnen we lokale campagnevoorstellen maken, coördineren en uitvoeren. Een service die door vele franchise- en filiaalorganisaties wordt afgenomen.

ROTA ERKEND

Sinds 1972 zijn wij een ROTA-erkend bureau

Decennia heeft de Rota (Raad van Orde & Tucht) het reilen en zeilen van Reclamebureaus in de gaten gehouden. De macht van de Rota was middels op te leggen sancties heel groot. Recent is de Rota-orde stijl gestopt. Binnenkort wordt een nieuwe Rota gelanceerd. Het zal geen verbazing wekken, dat Hellenique bij de relaunch nauw betrokken is.

HET ADRES VOOR ALLE MEDIA-UITINGEN

Hellenique is thuis in alle mediatypen

Mediabureau

KRANTEN

Dagbladen en Huis-aan-huisbladen, traditionele media met een enorm hoog bereik in elke doelgroep

Reclamestudio

TIJDSCHRIFTEN

Een oerwoud van mogelijkheden. Hellenique neemt u bij de hand en maakt objectieve plannen.

Internet

RADIO-EN-TV

Lijkt zo makkelijk te plannen. Niet is minder waar. Bij geen andere media zijn de tarieven zo complex.

Internet

ONLINE-MEDIA

Digitaal adverteren met zoekmachine of banner advertising