Hosting en Onderhoud

HOSTING EN ONDERHOUD IS BIJ ONS IN DE BESTE HANDEN

Uw website is altijd bereikbaar

Webhosting

Hellenique verzorgt niet alleen het fraaie design en de technische realisatie van uw website, wij helpen u ook ‘live te gaan’. Daarvoor bieden we u een snel, veilig en professioneel hostingpakket dat volledig is geoptimaliseerd voor WordPress en ClassicPress.

Het pakket bevat voldoende opslagruimte en bandbreedte voor dataverkeer. U beschikt hiermee ook over een onbeperkt aantal e-mailadressen en webmail. Uw website wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt en het maken van back-ups gaat volledig automatisch.

SSL-certificaat

Google hecht veel waarde aan een veilig internet omgeving en laat bezoekers duidelijker zien of een website een beveiligde verbinding gebruikt. Was een SSL verbinding eerst voorbehouden aan banken en webshops, Google wil nu dat alle websites communiceren via een beveiligde ‘https’ verbinding. Dus ook als het om een website gaat met slechts een eenvoudig contact- of inschrijfformulier of een inlog mogelijkheid. Daarnaast verhoogt een SSL-certificaat de Google ranking van uw website. Zo bent u beter vindbaar.

WEBSITE MET CMS-SYSTEEM

Hellenique regelt het!

ONDERHOUD

Een website van Hellenique voldoet volledig aan de meest actuele eisen. Echter, de techniek staat niet stil en websitebezoekers gebruiken steeds vaker verschillende en nieuwere devices om het internet op te gaan. Daarom heeft Hellenique, in aanvulling op het hostingpakket, een aanvullend onderhoudspakket samengesteld. Wij zorgen dat uw website actueel blijft en de beveiliging tot in de puntjes is geregeld. Wij houden uw website, het Wordpress CMS-systeem en alle plug-ins up-to-date en houden zo kwaadwillende buiten de deur. Het bespaart u geld, ellende en gedoe.